Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas

Kazkaip pries keleta dienu seb banko svetainej berods maciau parasyta,na dabar tik tiksliai nepamenu kas,bet kazkas,kad susije su deklaravimu..velns nepamenu zodziu doh.gif

Aciu uz ats 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif

Jau visai susimaisiau, kokias sumas man reikes deklaruoti. Auginame 2 vaikucius, vienas gimes 2009,kitas 2011 metais. Darbe vyrui taikomas 150 PNPD, man taip pat motinystes pasalpoje taiko PNPD 150.

Tai ar galiu ir kiek rasyti i 17 eilute smile.gif

Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Driuliukas @ 2013 03 14, 21:24)
Labas vakaras smile.gif

Jau visai susimaisiau, kokias sumas man reikes deklaruoti. Auginame 2 vaikucius, vienas gimes 2009,kitas 2011 metais. Darbe vyrui taikomas 150 PNPD, man taip pat motinystes pasalpoje taiko PNPD 150.

Aciu is anksto 4u.gif

Jau bus irasyta.
Atsakyti
QUOTE(Driuliukas @ 2013 03 14, 20:24)
Labas vakaras smile.gif

Aciu is anksto 4u.gif

1800
Atsakyti
Na ar jau yra preliminarios deklaracijos?
bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diaina @ 2013 03 15, 18:41)
Na ar jau yra preliminarios deklaracijos?
bigsmile.gif

Kazkas jau rase, kad kita savaite bus. Gal...

Atsakyti
laba diena, vyras dirba Vokietijoje, gauna pazymas ir deklaruojame LT. Gal kas zino jam galima deklaruot visus metus ar tik iki geguzes 1d?nes nzn ar iseis grizt
Atsakyti
QUOTE(extazi_ @ 2013 03 17, 20:17)
laba diena, vyras dirba Vokietijoje, gauna pazymas ir deklaruojame LT. Gal kas zino jam galima deklaruot visus metus ar tik iki geguzes 1d?nes nzn ar iseis grizt

teikit elektronine deklaracija ir nereikes ziuret grizimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(extazi_ @ 2013 03 17, 20:17)

Galima deklaruoti ar taisyti deklaracija 5 metus, tik, kad pinigelius gautumete veliau.
Atsakyti
Sveiki. Noreciau suzinoti kaikurios informacijos apie deklaravima, nes sitoje srityje visai zalia. ax.gif kaip pildyti ta deklaracija?ar jau priemimas paraisku vykdomas ir iki kada galima deklaruoti. noreciau daugiau informacijos apie deklaravima uz moksla. el bankininkysteje man rodo pazyma kad suformota deklaracija, taciau kai nueinu i deklaravima, tai ten nieko nerandu ir nesuprantu ka ir kaip pildyti. nes nieko nesuformota. ka daryti ?sad.gif
Papildyta:
ir dar klausimas, ar galima grazinti ir uz mokslus ir uz darba pinigelius? blush2.gif
Atsakyti
nesuprantu kaip pildyti pazyma rodo kad yra 2012 01 01-2012 12 31 bet kai paspaudziu ant jos nieko nerodo
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2013 03 17, 22:59)
Sveiki. Noreciau suzinoti kaikurios informacijos apie deklaravima, nes sitoje srityje visai zalia. ax.gif kaip pildyti ta deklaracija?ar jau priemimas paraisku vykdomas ir iki kada galima deklaruoti. noreciau daugiau informacijos apie deklaravima uz moksla. el bankininkysteje man rodo pazyma kad suformota deklaracija, taciau kai nueinu i deklaravima, tai ten nieko nerandu ir nesuprantu ka ir kaip pildyti. nes nieko nesuformota. ka daryti ?:
Papildyta:
ir dar klausimas, ar galima grazinti ir uz mokslus ir uz darba pinigelius? blush2.gif

deklaruoti jau galima, bet dar neverta, nes nera preliminariu deklaraciju, o paciam uzpildyti sudetinga ir galima klaidu privelt, tada tektu tikslint. bus galima teikt iki geguzes 2 d.
el.bankininkysteje rodoma pazyma ne tokia, kokia formuoja VMI. cia skirtingi dalykai.
jei nors kazkiek dirbote ir mokejote mokescius, tai greiciausiai pavyks kazka susigrazinti

smile.gif+2013 03 18, 11:20-->
QUOTE(drauge smile.gif @ 2013 03 18, 11:20)
nesuprantu kaip pildyti pazyma rodo kad yra 2012 01 01-2012 12 31 bet kai paspaudziu ant jos nieko nerodo

ka daryti? kantriai laukti, kol atsiras preliminarios deklaracijos cool.gif
Atsakyti