Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas

Deklaracijos turėtų pasirodyt kitą savaitę ax.gif
Atsakyti
Velokai siemet, velokai... g.gif
Atsakyti
o as jau persigandusi buvau,kad reiks tystis su 8men kudikiu i vmi, maniau,kad siemet patiems reiks viska susivest, na bet jei sako,kad kitasav, tada laukiam 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
as dar su klausimeliu,gal kuri zinosit: kai deklaruosiu savo pajamas:pernai nedirbau, bet gavau pinigus is darbo birzos, paskui isejau i dekreta, gavau uz ji pinigus, ir kai gime vaikelis irgi gavau, ,na ir susitvarkiau dar tuos 93 lt. kazin ar kazkiek grazins pinigeliu ar nesitiket? g.gif
Atsakyti
Anksčiau ar vėliau bet deklaracijos tikrai bus. Nepanikuokit - juk visada būna

smile.gif+2013 03 14, 12:54-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2013 03 14, 12:54)
as dar su klausimeliu,gal kuri zinosit: kai deklaruosiu savo pajamas:pernai nedirbau, bet gavau pinigus is darbo birzos, paskui isejau i dekreta, gavau uz ji pinigus, ir kai gime vaikelis irgi gavau, ,na ir susitvarkiau dar tuos 93 lt. kazin ar kazkiek grazins pinigeliu ar nesitiket? g.gif

greiciausiai kazkiek atgausit, nes bedarbio pasalpa ar vaiko pinigeliai nera apmokestinama GPM ir deklaruojama, birza netaiko jokio NPD. palaukit preliminarios deklaracijos, manau, tikrai pavyks kazkiek atgauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D*L*K @ 2013 03 14, 11:56)
Velokai siemet, velokai... g.gif

Turėjo kaip ir šiandien paleist, bet stringa kažkas
Atsakyti
smile.gif+2013 03 14, 13:54-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2013 03 14, 13:54)
o as jau persigandusi buvau,kad reiks tystis su 8men kudikiu i vmi, maniau,kad siemet patiems reiks viska susivest, na bet jei sako,kad kitasav, tada laukiam 4u.gif  4u.gif
Papildyta:

Vienkartines pasalpos is socialinio,soc.pasalpos,birzos ismokos ir vaiko pinigai is socialinio nedeklaruojami. Jeigu nedirbot ir negaudavot is sodros dekreto,tai pas jus net nebus deklaracijos.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 03 14, 16:21)
Vienkartines pasalpos is socialinio,soc.pasalpos,birzos ismokos ir vaiko pinigai is socialinio nedeklaruojami. Jeigu nedirbot ir negaudavot is sodros dekreto,tai pas jus net nebus deklaracijos.

aciu uz atsakyma, kaip man cia svietesi, kad turetu kazkiek atgautr uz isejima i dekreta
Atsakyti
smile.gif+2013 03 14, 18:38-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2013 03 14, 18:38)
aciu uz atsakyma, kaip man cia svietesi, kad turetu kazkiek atgautr uz isejima i dekreta

Jeigu gaudavot is sodros motinystes pasalpa,bet kaip suprantu,jus gaudavot bedarbio pasalpa is birzos kai isejot i dekreta.
Atsakyti
Gal padėsit man 4u.gif Išeidama vaiko priežiūros atostogų pildžiau prašymą dėl NPD, kad už pirmą vaiką taikytų 100 lt. už antrą 200 lt. tai kaip suprantu visą neapmokestinimą pajamų dydį aš viena pasiėmiau MB nieko nebeliko? g.gif MB taikė tik už pirmą vaiką 50 lt. unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Edirga @ 2013 03 14, 19:22)
Gal padėsit man 4u.gif Išeidama vaiko priežiūros atostogų pildžiau prašymą dėl NPD, kad už pirmą vaiką taikytų 100 lt. už antrą 200 lt. tai kaip suprantu visą neapmokestinimą pajamų dydį aš viena pasiėmiau MB nieko nebeliko?  g.gif  MB taikė tik už pirmą vaiką 50 lt.  unsure.gif

Jus per puse taiket,jeigu vienas vaikas tai per puse po 50,o antras vaikas gime 2012 metais,tai tik sia deklaracija kai pildisit,jau bus kitas PNPD.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 14 kovo 2013 - 18:33
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 03 14, 18:39)
Jeigu gaudavot is sodros motinystes pasalpa,bet kaip suprantu,jus gaudavot bedarbio pasalpa is birzos kai isejot i dekreta.

taip sutapo,kad man birza mokejo 6 men. kaip tik 6 men.as isejau i ta vadinama dekreta g.gif , paskui man birza jau nieko nemokejo
Atsakyti
smile.gif+2013 03 14, 19:40-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2013 03 14, 19:40)
taip sutapo,kad man birza mokejo 6 men. kaip tik 6 men.as isejau i ta vadinama dekreta g.gif , paskui man birza jau nieko nemokejo

Tai cia ne dekreto pinigai,o tiesiog jusu bedarbio ismoka,kuri nera deklaruojama.
Atsakyti