Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas

QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 03 11, 17:37)
Tai tada jums nera ka deklaruoti.Vyrui taikikit visa PNPD tada.

dekui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuska @ 2013 03 11, 16:30)
buvau nedirbanti, ir jokiu pajamu negaudavau, tik paskui istojusi i birza gaudavau pasalpa. tai manau man daugiau apsimokes deklaruot tik vyro ir panaudot ta 6200 vien ant jo, o jei as dar savo deklaruociau ir jau nieko nepritaikyciau ar imanoma taip  g.gif

o jums PSD neatsiranda? jei nedirbot, nebuvot birzoj...
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2013 03 12, 08:11)
o jums PSD neatsiranda?  jei nedirbot, nebuvot birzoj...

ji mažus vaikus augina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasišiaušęs @ 2013 03 12, 09:12)
ji mažus vaikus augina  4u.gif

ax.gif taip auginau mazamecius ax.gif
Atsakyti
Nuo kurios dienos siemet bus galim deklaruot? Siaip visais metais panasiu laiku jau budavo preliminarios deklaracijos idetos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2013 03 12, 12:55)
Nuo kurios dienos siemet bus galim deklaruot? Siaip visais metais panasiu laiku jau budavo preliminarios deklaracijos idetos g.gif

Sia savaite manau jau bus suformuotos deklaracijos.Kantrybes smile.gif
Atsakyti
Sakykit,o kokiu duomenu reikia norint deklaruoti uz studijas sumoketa suma? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vesta:6 @ 2013 03 12, 13:41)
Sakykit,o kokiu duomenu reikia norint deklaruoti uz studijas sumoketa suma? 4u.gif

Viskas bus jusu preleminarioj deklaracijoj.
Atsakyti
QUOTE(neringuska @ 2013 03 12, 09:27)
ax.gif  taip auginau mazamecius  ax.gif

tokiu atveju, jei gavot ismokas is sodros, ir jums pritaike NPD uz vaikucius, negalit visko taikyti vyrui, tik nepanaudota dali...
Atsakyti
Sveikos,
norejau paklaust - gal zinosit: jei turiu busto paskola, imta iki vestuviu, paskola mano vardu, bet paskola mokam santuokoje, siuo metu pajamu susijusiu su darbo santykiais neturiu, ar galesiu irasyti paskola i vyro deklaracija, kad jis galetu pasinaudoti pajamu mokescio lengvata.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Labasvakaras,
Kokiį PNPD taikyti jei esu dirbanti, bet viena auginu 8erių metų vaiką. Vaiko globa teismo nutartimi yra priskirta man.
Atsakyti
QUOTE(*NoTa* @ 2013 03 12, 23:45)
Labasvakaras,
Kokiį PNPD taikyti jei esu dirbanti, bet viena auginu 8erių metų vaiką. Vaiko globa teismo nutartimi yra priskirta man.

1200 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bulbulka.: 13 kovo 2013 - 00:06