Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas

QUOTE(Frenke @ 2012 04 20, 15:57)
nerandu as tokios doh.gif  jauciuosi visiska blondine doh.gif

https://deklaravimas...?v=FFB4825DF85B
per cia prisijungiat prie savo banko,atidarot VMI DEKLARAVIMAS,ir rasit.
Atsakyti
QUOTE(Frenke @ 2012 04 20, 15:57)
Aciu Jums labai, preliminaria deklarcija radau thumbup.gif
O kuriam dabar langelyje ziureti ar susidaro suma ismokejimui? ax.gif

33 ir 46
jei su + tai jus gausit jei su - tai gausit sumoket
Atsakyti
o jei perdaug imoki, ar neteisingai man paskaiciavo darbuotoja,- juk buna ir taip!!!!- ar nedings niekur permoka, ar nusikels i kitus metus, tarkim???????????? g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 04 21, 20:07)
o jei perdaug imoki, ar neteisingai man paskaiciavo darbuotoja,- juk buna ir taip!!!!- ar nedings niekur permoka, ar nusikels i kitus metus, tarkim???????????? g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif

Turetu nusikelti.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 04 21, 19:07)
o jei perdaug imoki, ar neteisingai man paskaiciavo darbuotoja,- juk buna ir taip!!!!- ar nedings niekur permoka, ar nusikels i kitus metus, tarkim???????????? g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif

permoka atsiras tik patikslinus deklaracija. jei manote, kad buvo kur nors suklysta, tuomet tikslinkit, o jei patikrinus VMI darbuotojui nebus nustatyta klaidu, tik tada turesit permoka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemma: 21 balandžio 2012 - 19:58
Sveikutes, patikslinkit prasau iki kada deklaruoti reiktu?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2012 04 22, 13:53)
Sveikutes, patikslinkit prasau iki kada deklaruoti reiktu?? g.gif

iki geguzes 2 d.
Atsakyti
Pries menesi pildziau deklaracija, bet iki siol jokiu ziniu. Ar galima kazkaip suzinoti ar teisingai uzpildyta viskas? kada gali grazinti?
Atsakyti
QUOTE(slavlanta @ 2012 04 22, 14:07)
Pries menesi pildziau deklaracija, bet iki siol jokiu ziniu. Ar galima kazkaip suzinoti ar teisingai uzpildyta viskas? kada gali grazinti?

Paskambinkit tuo numeriu,kuris nuroditas pas jus pranesime.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 04 22, 13:56)
iki geguzes 2 d.

aciuks.gif bandysiu kita savaite nuvykti , nes pagal darbo apskaiciuota tai sociai minuse sedziu blink.gif ,gal ten nepazymeta kad issiskyrus g.gif na zodz isiaiskint reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2012 04 22, 14:14)
aciuks.gif  bandysiu kita savaite  nuvykti ,  nes pagal darbo apskaiciuota tai sociai minuse sedziu blink.gif ,gal ten nepazymeta kad issiskyrus g.gif  na zodz isiaiskint reikia smile.gif

o jus viska teisingai uzpildet,17 laukeli,gal nepaspaudet saukstuko?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 04 22, 14:16)
o jus viska teisingai uzpildet,17 laukeli,gal nepaspaudet saukstuko?

Pildyta ne mano o darbo matyt ,paciai man ten miskas smile.gif tai geriau nuvaziuosiu i vieta matysim kas ten prie ko smile.gif
Papildyta:
17 tuscia rodo , o pas mane 2 vaikai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ** Svaja**: 22 balandžio 2012 - 13:33