Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas

QUOTE(lelijabalta1 @ 2013 03 11, 11:09)
Anksčiau buvo galimybė už studijų įmokas susigrąžinti buvo galima per kitus artimus žmones: sesuo, brolis, tėvai. Pernai tokios galimybės nebebuvo. Šiemet irgi negalės? g.gif

gali tik tevai arba sutuoktinis. broliai, seses negali.
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2013 03 11, 12:09)
Anksčiau buvo galimybė už studijų įmokas susigrąžinti buvo galima per kitus artimus žmones: sesuo, brolis, tėvai. Pernai tokios galimybės nebebuvo. Šiemet irgi negalės? g.gif

Ir pernai galima buvo per tevus ar sutuoktini susigrazinti,siemet tas pats.
Atsakyti
pernai nuo rugsejo stovejau birzoj, jauciu neapsimoka deklaruot, geriau jau vyro deklaruot panaudojant jam visus vaikus?
Atsakyti
QUOTE(neringuska @ 2013 03 11, 12:18)
pernai nuo rugsejo stovejau birzoj, jauciu neapsimoka deklaruot, geriau jau vyro deklaruot panaudojant jam visus vaikus?

Jei iki rugsėjo buvot dirbanti, tai deklaruot galit.
Atsakyti
QUOTE(neringuska @ 2013 03 11, 13:18)

O iki rugsejo ka daret? Jeigu dirbot,tai kodel neapsimoka.
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2013 03 11, 13:42)
Jei iki rugsėjo buvot dirbanti, tai deklaruot galit.

QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 03 11, 13:43)
O iki rugsejo ka daret? Jeigu dirbot,tai kodel neapsimoka.

nedirbau
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringuska: 11 kovo 2013 - 13:02
QUOTE(neringuska @ 2013 03 11, 14:01)

Tai gal VPA buvot ir gaudavot is sodros mot(tev) pasalpa,vistiek verta deklaracija ziureti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 11 kovo 2013 - 14:20
QUOTE(MajaLi @ 2013 03 11, 11:07)
Sveikos, 2012 m  Lietuvoje dirbau iki 03-15 (tai yra 3 su puse menesio), po to 2 savaites nedirbau ir balandzio pradzioje isvykau i uzsieni [b](savo isvykima deklaravau)/b], kur esu iki siol. Kadangi Lietuva yra sudariusi dvigubo apmokestinimo isvengimo sutarti, tai man reikes deklaruoti pajamas tik toje salyje kur dirbu dabar ar teisingai?Dirbu ES.

jeigu, jau pateiket isvykstancio is Lietuvos gyventojo pajamu deklaracija, tai daugiau nieko nereikia daryt.

o del dvigubo apmokestinimo isvengimo sutarciu, tai cia jau svarbu tos ES salies sudarytos sutartys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 03 11, 15:16)
Tai gal VPA buvot ir gaudavot is sodros mot(tev) pasalpa,vistiek verta deklaracija ziureti.

buvau nedirbanti, ir jokiu pajamu negaudavau, tik paskui istojusi i birza gaudavau pasalpa. tai manau man daugiau apsimokes deklaruot tik vyro ir panaudot ta 6200 vien ant jo, o jei as dar savo deklaruociau ir jau nieko nepritaikyciau ar imanoma taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuska @ 2013 03 11, 17:30)
buvau nedirbanti, ir jokiu pajamu negaudavau, tik paskui istojusi i birza gaudavau pasalpa. tai manau man daugiau apsimokes deklaruot tik vyro ir panaudot ta 6200 vien ant jo, o jei as dar savo deklaruociau ir jau nieko nepritaikyciau ar imanoma taip  g.gif

Tai tada jums nera ka deklaruoti.Vyrui taikikit visa PNPD tada.
Atsakyti
Labas,ir aš su klausimu.Nuo vasario 13 nedribau stovėjau darbo biržoje iki rugpjūčio 30d.Tą pačią dieną įformino kitur kur dabar ir dirbu.Taip kaip suprantu deklaruoti galiu.
P.S.Iki vasario 13 d dirbau vienoje darbovietėje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noir1: 11 kovo 2013 - 16:41
QUOTE(noir1 @ 2013 03 11, 17:40)
Labas,ir aš su klausimu.Nuo vasario 13 nedribau stovėjau darbo biržoje iki rugpjūčio 30d.Tą pačią dieną įformino kitur  kur dabar ir dirbu.Taip kaip suprantu deklaruoti galiu.
P.S.Iki vasario 13 d dirbau vienoje darbovietėje.

Taip,galit.
Atsakyti