Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas

QUOTE(Intelektuale @ 2013 03 10, 10:44)
o gal zinote, mazdaug kada bus ismoketi pirmieji pinigeliai? 4u.gif

lotuliukas.gif pavarot jūs savo klausimais

Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2013 03 10, 19:39)
Nekalbant apie preliminarias, dar nei pažymų už 2012 nėra...

tai jos visada kartu atsiranda.. siemet bus kovo 14, anksciau nelaukit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasišiaušęs @ 2013 03 10, 19:40)
lotuliukas.gif pavarot jūs savo klausimais

pavarom, o ka, ar labai skauda? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Intelektuale @ 2013 03 10, 20:24)
pavarom, o ka, ar labai skauda? biggrin.gif

neskauda..bet sorry nejaugi nesuprantat, kad kvaila tokius uždavinėt, kai dar net deklaracija nepateikta
Atsakyti
QUOTE(Pasišiaušęs @ 2013 03 10, 20:29)
neskauda..bet sorry nejaugi nesuprantat, kad kvaila tokius uždavinėt, kai dar net deklaracija nepateikta

jums kvaila, man nekvaila.. kas norejo, padoriai ir atsake, kad pvz pernai gavo po poros, triju savaiciu po pateikimo ir man tokio atsakymo uzteko, kad kada galima tiketis ir iki kada privalo grazinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intelektuale: 10 kovo 2013 - 20:38
QUOTE(Intelektuale @ 2013 03 10, 20:37)
jums kvaila, man nekvaila.. kas norejo, padoriai ir atsake, kad pvz pernai gavo po poros, triju savaiciu po pateikimo ir man tokio atsakymo uzteko, kad kada galima tiketis, iki kada ismoka.

Iš tikro tai čia loterija. Savo ir vyro pateikiau kartu, aš gavau pinigus vėliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Intelektuale @ 2013 03 10, 21:37)
jums kvaila, man nekvaila.. kas norejo, padoriai ir atsake, kad pvz pernai gavo po poros, triju savaiciu po pateikimo ir man tokio atsakymo uzteko, kad kada galima tiketis ir iki kada privalo grazinti.

as gavau pernai po 2 men. tik ax.gif
Atsakyti
Praeitais metais 7 mėnesius dirbau pusę etato. Iš kurių 2 savaitės buvau nemokamose atostogose (egzaminų sesija). Deklaraciją pildysiu vyrui su PNPD 3600 (2 vaikai). Ar dabar tos 2 savaitės nemokamų turi įtakos? Tikiuosi aiškiai viską išdėsčiau. Tiesa, o kaip skatinamoji stipendija (aš gaunu)? Ji nėra apmokestinama, tai kaip ir nefiguruoja deklaracijoje?
Atsakyti
QUOTE(oceano @ 2013 03 11, 08:26)
Praeitais metais 7 mėnesius dirbau pusę etato. Iš kurių 2 savaitės buvau nemokamose atostogose (egzaminų sesija). Deklaraciją pildysiu vyrui su PNPD 3600 (2 vaikai). Ar dabar tos 2 savaitės nemokamų turi įtakos? Tikiuosi aiškiai viską išdėsčiau. Tiesa, o kaip skatinamoji stipendija (aš gaunu)? Ji nėra apmokestinama, tai kaip ir nefiguruoja deklaracijoje?

Jei pildysite vyro deklaracija jusu darbo uzmokestis ne prie ko
Atsakyti
QUOTE(oceano @ 2013 03 11, 09:26)

Vyro deklaracija yra vyro,su jo pajamom,jusu yra jusu,su jusu pajamom ir jeigu pildisit tik vyro,tai nei neapmokamos atostogos,nei jusu stependija jokios itakos netures,nes cia jusu pajamos,o ne vyro.Stependija nedeklaruojama.
Atsakyti
Sveikos, 2012 m Lietuvoje dirbau iki 03-15 (tai yra 3 su puse menesio), po to 2 savaites nedirbau ir balandzio pradzioje isvykau i uzsieni(savo isvykima deklaravau), kur esu iki siol. Kadangi Lietuva yra sudariusi dvigubo apmokestinimo isvengimo sutarti, tai man reikes deklaruoti pajamas tik toje salyje kur dirbu dabar ar teisingai?Dirbu ES.
Atsakyti
Anksčiau buvo galimybė už studijų įmokas susigrąžinti buvo galima per kitus artimus žmones: sesuo, brolis, tėvai. Pernai tokios galimybės nebebuvo. Šiemet irgi negalės? g.gif
Atsakyti