Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas

QUOTE(Gemma @ 2012 06 26, 14:57)
nei VMI, nei jokia kita istaiga neturi teises telefonu teikti informacijos apie asmens sumoketus/priklausancius moketi mokescius, kol nera isitikinta, kad tikrai skambina pats asmuo.

o jums ar labai patiktu, jei visa informacija apie jusu sumoketus mokescius dalintu i kaire ir i desine?  doh.gif

o man suteike biggrin.gif kai del draugo aiskinausi, prisistaciau jo zmona rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif Turbūt nuo žmogaus priklauso... Inormacija, kurios man reikėjo, tikrai nėra tokia jau slapta, ar reikšminga, kad būtų galima kažkam pakenkti ar pan.
Taigi...mano atveju, kai parašiau laišką vyro vardu ir ilgai nesulaukiau atsakymo, galų gale sulaukiau skambučio blink.gif
VMI darbuotoja, perskaičius mano laišką, susirado vyro telefono numeriuką, bet jis neatsiliepė (negirdėjo). Tuomet susirado mano numerį ir paskambino man. Sako, gal kils daugiau klausimų, tai paprasčiau išsiaiškinti telefonu. Labai maloniai atsakė į visus mano klausimus, apie sumas, kurios yra sumokėtos ir ką reikia įrašyti į deklaraciją.
Likau tikrai labai maloniai nustebinta thumbup.gif Jokių nepasitenkinkinimų, kad neva, negaliu teikti tokios info žmonai, nebuvo.
Atsakyti
Ar yra dar negavusiu GPM permokos is VMI? As deklaravau balandzio men, viskas priimta, klaidu nera, o pinigeliu negavau g.gif

Atsakyti
QUOTE(rausvakase @ 2012 07 29, 00:48)
Ar yra dar negavusiu GPM permokos is VMI? As deklaravau balandzio men, viskas priimta, klaidu nera, o pinigeliu negavau  g.gif

Skolu nebuvo pas jus uz jokius metus?
Atsakyti
as dar ir negavau uz 2008m.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 07 29, 09:43)
Skolu nebuvo pas jus uz jokius metus?

Ne, jokiu skolu, kiekvienais metais deklaruoju ir susigrazinu. Sikart turiu susigrazint nemazai, virs tukstancio lt, gal del to neskuba pinigeliu grazint? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rausvakase @ 2012 07 29, 12:05)
Ne, jokiu skolu, kiekvienais metais deklaruoju ir susigrazinu. Sikart turiu susigrazint nemazai, virs tukstancio lt, gal del to neskuba pinigeliu grazint? g.gif

kad nuo sumos nelabai priklauso meginkit skambinti i vmi gal kur pasiklydo
Atsakyti
kokiu numeriu galima pasiskambinti i mokescius?nes as taip ir negavau pinigu uz vienus metus.
Atsakyti
QUOTE(camil@ @ 2012 08 02, 11:12)
kokiu numeriu galima pasiskambinti i mokescius?nes as taip ir negavau pinigu uz vienus metus.

1882
Atsakyti
Laba diena, gal kas zinote, mano mama uzpilde deklaracija geguzes gale, pilde ne pati, o VMI. Tas berniukas kur pilde, sake kad pinigeliai bus liepos gale. Bet ji ju negavo. Siandien skaiciau straipsni, kad kas uzsipilde iki geguzes 2d jau gavo. o tai kaip tada tie kurie uzpilde veliau? kada gaus? ar is viso negaus? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2012 08 03, 12:51)
Laba diena, gal kas zinote, mano mama uzpilde deklaracija geguzes gale, pilde ne pati, o VMI. Tas berniukas kur pilde, sake kad pinigeliai bus liepos gale. Bet ji ju negavo. Siandien skaiciau straipsni, kad kas uzsipilde iki geguzes 2d jau gavo. o tai kaip tada tie kurie uzpilde veliau? kada gaus? ar is viso negaus? aciu  4u.gif

teks palaukti nes cia jau skaitos kaip uz ankstesnius metus tad jei gerai pamenu per puse metu grazina tokiems o kas iki geguzes 2 tiems skaitos kad tu metu pildo tad iki liepos pabaigos. bet bendykit skambint i savo miesto vmi skyriu ir pasakys o gal pasiseks ir perziures tad greiciau ir gausit
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2012 08 03, 11:51)
Laba diena, gal kas zinote, mano mama uzpilde deklaracija geguzes gale, pilde ne pati, o VMI. Tas berniukas kur pilde, sake kad pinigeliai bus liepos gale. Bet ji ju negavo. Siandien skaiciau straipsni, kad kas uzsipilde iki geguzes 2d jau gavo. o tai kaip tada tie kurie uzpilde veliau? kada gaus? ar is viso negaus? aciu  4u.gif

pagal GPM įstatymą, jei deklaravote po gegužės antrosios, pinigus VMI privalo grąžinti per 90 dienu nuo deklaracijos pateikimo.

bet visuomet galima pasiskambinti 1882 ir pasiklausti smile.gif
Atsakyti