Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas

QUOTE(Gemma @ 2012 04 19, 14:28)
jei vyras dirbo beveik visus metus, tai klausimas ar jam darboviete netaike uz vaika? nes jei taike, o jus viska pasiimate sau, tai jam minusas atsiras ir teks susimoketi. ir apskritai, jei jus nedirbot ir negavot pajamu (ar gavot mazai), gal naudingiau jam visa NPD uz bendraji vaika taikytis, kad daugiau susigrazint.

labiau apsimoka man taikytis. tai,turbut,as sau 2400 taikau,jam 600,nes pirmas vaikas,reikia 1200 per puse dalint? o nieko tokio,jeigu mano viena deklaracija priimta,ir as dabar su pataisymu nusiusiu?
Atsakyti
QUOTE(pomada @ 2012 04 19, 15:02)
labiau apsimoka man taikytis. tai,turbut,as sau 2400 taikau,jam 600,nes pirmas vaikas,reikia 1200 per puse dalint? o nieko tokio,jeigu mano viena deklaracija priimta,ir as dabar su pataisymu nusiusiu?

taip, jam 600 priklauso. ta pirmoji deklaracija tiesiog taps neaktuali, o paskutine pateikta ir bus vertinama
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2012 04 19, 16:12)
taip, jam 600 priklauso. ta pirmoji deklaracija tiesiog taps neaktuali, o paskutine pateikta ir bus vertinama

aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2012 04 19, 14:28)
jei vyras dirbo beveik visus metus, tai klausimas ar jam darboviete netaike uz vaika? nes jei taike, o jus viska pasiimate sau, tai jam minusas atsiras ir teks susimoketi. ir apskritai, jei jus nedirbot ir negavot pajamu (ar gavot mazai), gal naudingiau jam visa NPD uz bendraji vaika taikytis, kad daugiau susigrazint.

thumbup.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Merginos noriu paklausti:

Jei mano vieninteles pajamos 2011metais buvo Sodros vaiko auginimo pasalpa, daugiau jokiu pajamu, nepkliunu i grupe, kurie privalo deklaruoti. Tai ar man reiktu pildyti deklaracija ir tiketis, kad man grazins kazkiek pinigeliu g.gif As kazkaip manau, kad nelabai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frenke @ 2012 04 20, 11:04)
Merginos noriu paklausti:

Jei mano vieninteles pajamos 2011metais buvo Sodros vaiko auginimo pasalpa, daugiau jokiu pajamu, nepkliunu i grupe, kurie privalo deklaruoti. Tai ar man reiktu pildyti deklaracija ir tiketis, kad man grazins kazkiek pinigeliu g.gif  As kazkaip manau, kad nelabai... g.gif

grazins mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pomada @ 2012 04 20, 10:06)

rimtai yra ka grazinti blink.gif

Na va i elektroniniuose valdzios vartuose i GPML skaiciuokle ivedziau gautas pajamas is Sodros, vaiku skaiciu ir gavau uzrasa:

Jums grazintina GPM lengvatos suma 0

Tai reiskia, daugiau ir nesiknisti, jei skaiciuokle taip paskaiciavo, tiesa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frenke: 20 balandžio 2012 - 10:32
QUOTE(Frenke @ 2012 04 20, 10:20)

skaiciuokles gali ir suklysti. jei abejojat, geriausia prisijungti prie VMI puslapio (per savo e-bankininkyste, nereikia i VMI vaziuot, net jei nesat sudariusi sutarties su VMI del deklaravimo) ir pasiziuret preliminaria deklaracija, ten jau viskas ir pasimatys
Atsakyti
QUOTE(Frenke @ 2012 04 20, 11:20)
rimtai yra ka grazinti blink.gif
Na va i elektroniniuose valdzios vartuose i GPML skaiciuokle ivedziau gautas pajamas is Sodros, vaiku skaiciu ir  gavau uzrasa:

Jums grazintina GPM lengvatos suma 0

Preleminaria deklaracija ziurekit,o ne skaiciuokles visokias.
Atsakyti
Mergaites padekit 4u.gif
Tvarkau seses deklaracija ir nezinau ka rasyti y 17 langely,dabar rodo 0 g.gif
Jinai viena augina 2 dukrytes,kurios gimusios 1997 ir 2003.
Aciu ir laukiu atsakymo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vestinuka @ 2012 04 20, 14:26)
Mergaites padekit 4u.gif
Tvarkau seses deklaracija ir nezinau ka rasyti y 17 langely,dabar rodo 0 g.gif
Jinai viena augina 2 dukrytes,kurios gimusios 1997 ir 2003.
Aciu ir laukiu atsakymo mirksiukas.gif

1200+2400=3600
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 04 20, 11:12)
Preleminaria deklaracija ziurekit,o ne skaiciuokles visokias.

Aciu Jums labai, preliminaria deklarcija radau thumbup.gif
O kuriam dabar langelyje ziureti ar susidaro suma ismokejimui? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frenke: 20 balandžio 2012 - 15:11