Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas

QUOTE(vestinka @ 2012 05 31, 15:10)
sveiki gal kas pades pidziau virui deklaracija ir norejau jam irasit vaika i deklaracija bet nemoku kaip apskaiciot  17 laukialija ka rasyt????? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

o tai kiek vaiku turit? kada gime? ar jus pati dirbnanti ir sau tauketes PNPD?
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2012 05 31, 16:16)
o tai kiek vaiku turit? kada gime? ar jus pati dirbnanti ir sau tauketes PNPD?

bendra vaika tik 1 turim o as nedirbu ir iki nestumo nedirbau tai man net nera ka deklaruot o vaikeliui 2 metukai
Atsakyti
QUOTE(vestinka @ 2012 05 31, 15:20)
bendra vaika tik 1 turim o as nedirbu ir iki nestumo nedirbau tai man net nera ka deklaruot o vaikeliui 2 metukai

tai rasykit 1200 Lt. jei jus pati nesitaikėte
Atsakyti

1200
Atsakyti

1200
Atsakyti
aciu jum
Atsakyti
laba diena, ar kas nors gavote GPM permoka is VMI? as deklaravau 03.19, viskas priimta, klaidu nera, o pinigeliu negavau, nors kieno paklausi dauguma jau gave kad ir veliau deklarave g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2012 06 01, 16:16)
laba diena, ar kas nors gavote GPM permoka is VMI? as deklaravau 03.19, viskas priimta, klaidu nera, o pinigeliu negavau, nors kieno paklausi dauguma jau gave kad ir veliau deklarave  g.gif

Daug kas jau gavo.O jus tikra,kad nera klaidu,ziurejot deklaravimo istorija?
Atsakyti
laba diena, ar kas nors gavote GPM permoka is VMI? as deklaravau 03.19, viskas priimta, klaidu nera, o pinigeliu negavau, nors kieno paklausi dauguma jau gave kad ir veliau deklarave  g.gif

pasikambinkite pasiklausti gal kas netaip gal kur uzstrigo seip jau dauguma senai gavo ir isleido ax.gif
Atsakyti

aš taip pat dar negavau schmoll.gif ,laukiu vis laukiu. nors deklaravau 03.30.
norejau paklausti kaip suprasti,deklaravimo istorija? as kiekvienais metais deklaruoju, tai toje deklaracijoj šiais metais tik už vaika darašiau. o viskas kitas buna parašyta.

Atsakyti
QUOTE(Nikutė @ 2012 06 01, 23:24)
aš taip pat dar negavau schmoll.gif ,laukiu vis laukiu. nors deklaravau 03.30.
norejau paklausti kaip suprasti,deklaravimo istorija? as kiekvienais metais deklaruoju, tai toje deklaracijoj šiais metais tik už vaika darašiau. o viskas kitas buna parašyta.

Deklaravimo istorijoje galima paziureti kokiam deklaracija jusu stovyje ar neatmesta.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 06 02, 09:17)
Deklaravimo istorijoje galima paziureti kokiam deklaracija jusu stovyje ar neatmesta.

aisku,
pas mane parasyta, kad dokumentas priimtas, reiks pirmadieni paskambinti
Atsakyti