Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas

O kada pateiket dekl-ja uz 2010 metus?
QUOTE(ernoja @ 2012 05 12, 18:35)
Gal po metų gausit biggrin.gif Aš šią savaitę gavau laišką, kad patikslinčiau deklaraciją už 2010 metus. Na gerai, man tai naudinga, nes netiksliai buvau įrašiusi PNPD (lyg taip), tai grąžins dar kažkiek. Bet apie 2011 metų deklaraciją tyla, o gal ir ten kas ne taip.

Atsakyti
2011 as, mama ,mokejau uz savo gyvebes draudima (bet cia kaip vaiko fondas), ar galejo mano sutuoktinis deklaruoti mano sumoketa gyvybes draudima?
Atsakyti
labas vakaras,

gal jau ir rasete,bet gal kas pasakys,jei 46 langelyje -72,o 33 langely +100,tai man reik kazka moketi ar jie patys tuos 72 lt nusiskaiciuos,o kas liks 28 perves?
sirdingai dekoju
Atsakyti
QUOTE(kersiene @ 2012 05 14, 18:19)
labas vakaras,

gal jau ir rasete,bet  gal kas pasakys,jei 46 langelyje -72,o 33 langely +100,tai man reik kazka moketi ar jie patys tuos 72 lt nusiskaiciuos,o kas liks 28 perves?
sirdingai dekoju

Perves skirtuma,jeigu dar uz praeitus metus neturejot skolu.
Atsakyti
Sveikos, laukiu pinigu, ir po 2 men, ryzausi paskambinti i VMI, pasirodo, as nurodziusi neteisingos sask. numeri, vakar pataisiau, ir isiunciau jau su teisinga. Tai jauciu dabar ilgai lauksiu pinigu doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Pastebėjau, jog mokesčiai ir mums pervedė pinigėlius.
Tik , gal paaiškinkit kaip taip gali būti. Pas vyra deklaracijoj nurodyta, jog grąžintina suma 600Lt, o mokesčiai pervedė tik 250Lt. g.gif Ar kažkokia tai klaida?

Pas mane viskas gerai, kiek nurodyta, tiek ir grąžino.
Atsakyti
QUOTE(Kasiopėja @ 2012 05 19, 08:26)
Labas rytas,

Pastebėjau, jog mokesčiai ir mums pervedė pinigėlius.
Tik , gal paaiškinkit kaip taip gali būti. Pas vyra deklaracijoj nurodyta, jog grąžintina suma 600Lt, o mokesčiai pervedė tik 250Lt.  g.gif  Ar kažkokia tai klaida?

Pas mane viskas gerai, kiek nurodyta, tiek ir grąžino.

Ziurekit gal pas vyra kazkokiais tai metais buvo skola,arba 2011 metais 46 laukeli suma su minusu.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 05 19, 09:17)
Ziurekit gal pas vyra kazkokiais tai metais buvo skola,arba 2011 metais 46 laukeli suma su minusu.

Taip, 46 laukely stovi suma su minusu. Kažkaip net nepagalvojau, visada patikrindavau, kiek turi grąžinti ir jei tinka siūsdavau, niekada nemaniau, jog ten nurodyta ne galutinė suma, nes tas skolas dėl biuliuoteniu tai išskaičiuoja automatiškai? Susinervinau.
Tai dabar jau šaukštai po pietų, nieko pakeist nebegalima?
Juk dalį sumos buvo galima perkelti pas mane.
Atsakyti
QUOTE(Kasiopėja @ 2012 05 19, 14:24)
Taip, 46 laukely stovi suma su minusu. Kažkaip net nepagalvojau, visada patikrindavau, kiek turi grąžinti ir jei tinka siūsdavau, niekada nemaniau, jog ten nurodyta ne galutinė suma, nes tas skolas dėl biuliuoteniu tai išskaičiuoja automatiškai? Susinervinau.
Tai dabar jau šaukštai po pietų, nieko pakeist nebegalima?
Juk dalį sumos buvo galima perkelti pas mane.

O kokia suma jus norit perkelt?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 05 19, 14:45)
O kokia suma jus norit perkelt?

Na mes turim paėmę buto paskolą. Vienais metais buvau perkėlus dalį sumos pas save, kad viskas butų tvarkoj, kaip čia šiemet nesupratau doh.gif

Tai kaip suprantu, nepakako jo lėšų pagal paskaičiavimus sumokėt paskolai, už tat išmetė, jog kažkas sumokėjo savo lėšomis. Tik niekaip nesuprantu , kodėl iš tos grąžintinos sumos nebuvo išminusuota, bučiau iškart susipratus kas čia ir kaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasiopėja: 19 gegužės 2012 - 14:29
QUOTE(Kasiopėja @ 2012 05 19, 15:27)
Na mes turim paėmę buto paskolą. Vienais metais buvau perkėlus dalį sumos pas save, kad viskas butų tvarkoj, kaip čia šiemet nesupratau doh.gif

Siaip tai ten skola uz PSD,jeigu 46 laukeli suma su minusu zenklu,jis turbut kazkiek menesiu buvo nedirbes ir nestovejo darbo birzoj.
Atsakyti
jai uzpildziau blogai 17 laukeli, tai dabar atsidarau deklaracija pataisau tik ta laukeli ir is naujo pateikiu ar reikia dar kur nors pazymeti kad taisyta?
Atsakyti