QUOTE(Lorian) @ 2012 05 10, 10:27)
Sveikos. Pildziau vyro deklaracija, kuri pateikta jau 03.30 taciau iki siol jokiu ziniu, rodo tik kad priimta. Liepiau vyrui paskambint, tai pasake kad reikia is deklaracijos istrint gyvybes draudima (kaupiamasis draudimas ant abieju, moku as), nes atseit jis nemoka tai jam nerasyt...tai kaip cia db? cia forume skaiciau, kad gali sutuoktinis deklaruot... na bet istryniau ir vel pateikiau, tai pinigeliu db nezinia kada sulaus ane?
dar del to draudimo - as nedirbau, tad pas mane net preliminarios deklaracijo, o ir terminas jau pasibaiges, tai negi taip ir liks draudimo islaidos nedeklaruotos? (pazymoje pas mane irasytos, tiek mano, tiek vyro).
Nzn ar supratot, tiesiog pakomentuokit kaip elgis, ar isvis dar galima kazka padaryt.
klausimas - jei negavote pajamu, is ko mokejote draudima? gal vyras nuimdavo is savo saskaitos ir tada jus inesdavot i savo? tuomet faktiskai mokejo jis ir pasianudoti lengvata tikrai gali.
o apskritai, tai gyvybes draudimo bendroves teikia duomenis apie tai, kieno naudai buvo imoketa, o ne kas mokejo, todel VMI kaip ir neturi galimybes nustatyti to. todel ir yra sudaryta galimybe deklaruoti abiem sutuoktiniam, kad galetu pilnai pasianudoti lengvata.