QUOTE(Cansado @ 2012 04 30, 12:34)
Aš vis tempiau su tuo deklaravimu iki paskutinės min, nes nervas ima, kad šiemet man skola, o ne permoka gaunas, taip nesinori tų pinigėlių atiduot.. Bandau lyginti deklaracijas už 2010 ir 2011 metus, tai kažin, kodėl ankstesniais metais 32 langelis su 0, o šiemet ten suma įrašyta, tokia pati, kokią ir paskui apskaičiuoja ir man grąžinti valstybei..
Gal kas paaiškintų, kaip ten atsiranda "Gyventojo mokestinė prievolė, sumažinta kito asmens savo lėšomis sumokėtu mokesčiu"? Juk už mane nieks nieko nemokėjo nė vienais metais.. Visada gaudavau tik sodros išmokas, jokių kitų papildomų lėšų.
Gal kas paaiškintų, kaip ten atsiranda "Gyventojo mokestinė prievolė, sumažinta kito asmens savo lėšomis sumokėtu mokesčiu"? Juk už mane nieks nieko nemokėjo nė vienais metais.. Visada gaudavau tik sodros išmokas, jokių kitų papildomų lėšų.
pazyma ziurekit,gal kazkas pasikeite.
Nes 32 laukelis uzsipildo automatiskai.
Papildyta:
QUOTE(Bulbulka. @ 2012 04 30, 12:31)
Laba diena,
Noreciau paklaust zinanciu, kodel siais metais iejus i el.dekl-mo sistema i preliminarias dekl-jas uz 2011 metus, virsuj skliausteliuose raso - jei dok-tas nebus pateiktas iki 2012-05-16 -JIS BUS PANAIKINTAS. Kaip suprast, anksciau uz 5 metus saugojo prel.dekl-jas, gal kazkas pasikeite dabar?
Ir dar: niekaip neeina surast kaip istaisyti dekl-ja senuosios pagrindu, kad visko pernauja nepildyti - o tik istaisyti klaidas.
Aciu
Noreciau paklaust zinanciu, kodel siais metais iejus i el.dekl-mo sistema i preliminarias dekl-jas uz 2011 metus, virsuj skliausteliuose raso - jei dok-tas nebus pateiktas iki 2012-05-16 -JIS BUS PANAIKINTAS. Kaip suprast, anksciau uz 5 metus saugojo prel.dekl-jas, gal kazkas pasikeite dabar?
Ir dar: niekaip neeina surast kaip istaisyti dekl-ja senuosios pagrindu, kad visko pernauja nepildyti - o tik istaisyti klaidas.
Aciu
Del sitos datos tai nezinau.Pas mane tai iki 2012.05.20
O del tos klaidingos deklaracijos,tai deklaravimo istorija-pamatisit savo deklaracija,ji turi buti atmesta arba parasyta nustatyti dokumento trukumai,tada atidarot ja ir spaudziat ant tu klaidu.