Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas

QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 04 27, 11:41)
raudona sauktuka spauskit.

aciu 4u.gif , tikrai pagelbejo.net nepagalvojau ... ax.gif
Atsakyti
Sveikos, dar kartą norėčiau pasitikslinti, nes jau galva susisuko nuo tų visų grąžintina/mokėtina... verysad.gif Užpildžiau deklaraciją, 31 langelyje matosi suma su minusu (pvz. -360), o 33 langelyje ta pati suma be jokio ženkliuko (360). Tikiuosi, tai reiškia, kad VMI man grąžins, ar vis dėlto aš skolinga? Iš anksto ačiū už atsakymą į tokį žioplą klausimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Furya @ 2012 04 27, 14:26)
Sveikos, dar kartą norėčiau pasitikslinti, nes jau galva susisuko nuo tų visų grąžintina/mokėtina... verysad.gif Užpildžiau deklaraciją, 31 langelyje matosi suma su minusu (pvz. -360), o 33 langelyje ta pati suma be jokio ženkliuko (360). Tikiuosi, tai reiškia, kad VMI man grąžins, ar vis dėlto aš skolinga? Iš anksto ačiū už atsakymą į tokį žioplą klausimą  4u.gif

grazins jums
Atsakyti
Šiandien nuėjau VMI,ten mergaitės labai skubėjo,nes žmonių košmariškai daug,tai nekamantinėjau nieko,ji man ten supildė kažką,paskui paprašė tik adresą ir sąskaitos nr suvest ir pateikti,kaip ir priėmė,bet va dabar prisijungiau ir žiūriu,kad statusas tik peržiūrėta ir vėl iš naujo bandau pildyti iš atminties,ką ji ten vedė,pagal tas klaidas,bet atsirado tokia klaida ": VA laukelyje nenurodytas taikomas apskaitos principas.",paspaudžiu ant jos ir vis tiek man to VA langelio neišmeta,nieko nesuprantu...
Atsakyti
Jau susitvarkiau tas deklaracijos bėdas(lyg ir).Gal dar atsirastų geranoriškų mamyčių,kurios patartų dėl 2 % skyrimo. Aš aišku,tik po visko susižinojau,kad šitą reikalą reikėjo pildyti kartu su deklaracija,bet ji jau užpildyta,o taip norėtųsi,kad tie 2% pasiektų tuos,kuriems jų tikrai reikia.Gal įmanoma kažkaip paprastai juos paskirti internetu jau po deklaracijos užpildymo?
P.S.Žinau aš beviltiška... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sibiro Kate @ 2012 04 28, 00:03)
Jau susitvarkiau tas deklaracijos bėdas(lyg ir).Gal dar atsirastų geranoriškų mamyčių,kurios patartų dėl 2 % skyrimo. Aš aišku,tik po visko susižinojau,kad šitą reikalą reikėjo pildyti kartu su deklaracija,bet ji jau užpildyta,o taip norėtųsi,kad tie 2% pasiektų tuos,kuriems jų tikrai reikia.Gal įmanoma kažkaip paprastai juos paskirti internetu jau po deklaracijos užpildymo?
P.S.Žinau aš beviltiška... blush2.gif

zinoma galima ir kas jums pasake kad reikia pildyti kartu su deklaracija tai visiskai nesvarbu ar kartu ar atskirai
tiesiog susirandate FR0512 forma ir ja uzpildote ten tereikia ivesti kam norite pervesti ju koda ir kiek proc. nes galima rinktis 1 ar 2 na aisku dar savo varda pavarde ir kitus duomenis . tai tikrai lengva ne taip kaip su deklaravimu
o kam pervesti tai manau irgi nesunku pasirinkti jei vaikai eina i mokykla ar darzeli tai geriausia jiems ir pervesti kiti zinoma veda kokiom nors firmom ar seip kokiom organizacijom- pasirnkimas platus.
Atsakyti
Sveikos, turiu viena klausima. Padejau teciui deklaruoti pajamas, taciau padarem viena klaida ir vakar gavom pranesima, jog nustatyti dokumento trukumai.

Nedeklaruotos privalomos deklaruoti neapmokestinamos pajamos. xxx Lt. suma, gauta iš AB Lietuvos draudimas.
I koki langeli reikia irasyti sia suma? blush2.gif 4u.gif

Is anksto dekoju uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fleksi @ 2012 04 28, 10:39)
Sveikos, turiu viena klausima. Padejau teciui deklaruoti pajamas, taciau padarem viena klaida ir vakar gavom pranesima, jog nustatyti dokumento trukumai.

Nedeklaruotos privalomos deklaruoti neapmokestinamos pajamos. xxx Lt. suma, gauta iš AB Lietuvos draudimas.
I koki langeli reikia irasyti sia suma?  blush2.gif 4u.gif

Is anksto dekoju uz pagalba 4u.gif

reikia iterpti prieda N, langeliai N1 (pajamu rusies kodas -> pasirinksite is saraso jums tinkama ir N3 (gautu pajamu suma)
Atsakyti
33 langelyje buvo nurodyta 82lt suma, gavau tik 35 lt. Kodėl?
Atsakyti
QUOTE(salduke @ 2012 04 29, 19:19)
33 langelyje buvo nurodyta 82lt suma, gavau tik 35 lt. Kodėl?

46 laukeli nebuvo minuso,gal is ankstesniu metu yra skola.
Atsakyti
Laba diena,

Noreciau paklaust zinanciu, kodel siais metais iejus i el.dekl-mo sistema i preliminarias dekl-jas uz 2011 metus, virsuj skliausteliuose raso - jei dok-tas nebus pateiktas iki 2012-05-16 -JIS BUS PANAIKINTAS. Kaip suprast, anksciau uz 5 metus saugojo prel.dekl-jas, gal kazkas pasikeite dabar?
Ir dar: niekaip neeina surast kaip istaisyti dekl-ja senuosios pagrindu, kad visko pernauja nepildyti - o tik istaisyti klaidas.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Aš vis tempiau su tuo deklaravimu iki paskutinės min, nes nervas ima, kad šiemet man skola, o ne permoka gaunas, taip nesinori tų pinigėlių atiduot.. blush2.gif Bandau lyginti deklaracijas už 2010 ir 2011 metus, tai kažin, kodėl ankstesniais metais 32 langelis su 0, o šiemet ten suma įrašyta, tokia pati, kokią ir paskui apskaičiuoja ir man grąžinti valstybei..
Gal kas paaiškintų, kaip ten atsiranda "Gyventojo mokestinė prievolė, sumažinta kito asmens savo lėšomis sumokėtu mokesčiu"? Juk už mane nieks nieko nemokėjo nė vienais metais.. g.gif Visada gaudavau tik sodros išmokas, jokių kitų papildomų lėšų. g.gif
Atsakyti