Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas

QUOTE(Gemma @ 2012 04 26, 08:13)
jei parsisiuntet forma i savo kompiuteri ir jame uzpildet, tai ir nebus mygtuko "pateikti". reikia vel prisijungti per banka prie e-deklaravimo ir eiti kairej pusej i "pateikti dokumenta"->persiusti faila->pasirinkti kompe uzpildyta failiuka->pateikti

Aciukas, supratau, reiks bandyt rytoj, nes dieneliu ryskiai mazai beliko sitam darbeliui 4u.gif
Atsakyti
Stipriai man svyla padai.Reikia susitvarkyti deklaraciją,maniau čia nieko sudėtingo,visi patys pildosi,bet kai pamėginau,tai supratau,kad kuo toliau į mišką,tuo daugiau medžių. Dirbu 2iejuose darbuose,vienas savo duomenis deklaracijai pateikęs,kitame dirbu pagal individualios veiklos pažymėjimą. Mėginu pildytis,bet meta man klaidų,kad kažko neužpildžiau ir pan. Nesuprantu ko jie iš manęs nori,gal kas galėtų pagelbėti?Būčiau labai dėkinga
Atsakyti
QUOTE(Sibiro Kate @ 2012 04 26, 22:53)
Stipriai man svyla padai.Reikia susitvarkyti deklaraciją,maniau čia nieko sudėtingo,visi patys pildosi,bet kai pamėginau,tai supratau,kad kuo toliau į mišką,tuo daugiau medžių. Dirbu 2iejuose darbuose,vienas savo duomenis deklaracijai pateikęs,kitame dirbu pagal individualios veiklos pažymėjimą. Mėginu pildytis,bet meta man klaidų,kad kažko neužpildžiau ir pan. Nesuprantu ko jie iš manęs nori,gal kas galėtų pagelbėti?Būčiau labai dėkinga

spragtelkit 2kart ant klaidos ir parodys, kuri langeli reikia uzpildyti.
ten greiciausiai praso uzpildyti apie sumoketus mokescius, apie gautas pajamas is individualios veiklos
Atsakyti
laba diena, gal nlb i tema, bet galit pasakyti kaip reikkia skirti 2proc paramos pvz mokyklai? per el bankininkyste noriu, bet nerandu tos formos, gal ne ten ieskau??? dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2012 04 26, 11:45)

4u.gif

Jeigu mergina mokėsi vidurinėje mokykloje ir jai 19 metų suėjo 10 mėn. tai NPD 100*10 (motina viena augina)

QUOTE(vijoleta20 @ 2012 04 27, 09:05)
laba diena, gal nlb i tema, bet galit pasakyti kaip reikkia skirti 2proc paramos pvz mokyklai? per el bankininkyste noriu, bet nerandu tos formos, gal ne ten ieskau??? dekoju 4u.gif

FR0512
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 04 27, 10:05)

susirandate FR0512 forma ir ja uzpildote :mokyklos pavadinimas mokyklos kodas ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesad: 27 balandžio 2012 - 09:11
QUOTE(jovana @ 2012 04 27, 10:09)

QUOTE(inesad @ 2012 04 27, 10:09)
susirandate FR0512 forma ir ja uzpildote :mokyklos pavadinimas mokyklos kodas ir t.t.

dekoju, jau uzsipildziau, as kaip visada pirma pasiklausiu, o paskui dar karta prasivaliusi akinius randu pati 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2012 04 27, 09:09)
Jeigu mergina mokėsi vidurinėje mokykloje ir jai 19 metų suėjo 10 mėn. tai NPD 100*10 (motina viena augina)

NPD uz vaika nebegalima taikyti nuo sekancio menesio kai sueina 18 metu arba baigia vidurine, priklausomai nuo to kas veliau.

jei baigs vidurine tik 2012, tai uz 2011m. 1200 priklauso
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2012 04 27, 09:38)
NPD uz vaika nebegalima taikyti nuo sekancio menesio kai sueina 18 metu arba baigia vidurine, priklausomai nuo to kas veliau.

jei baigs vidurine tik 2012, tai uz 2011m. 1200 priklauso

Baigė pernai birželį (ar kada ten), tai priklauso už 10 mėn. Ačiū, norėjau, kad patvirtintumėt mane.
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2012 04 27, 11:12)
Baigė pernai birželį (ar kada ten), tai priklauso už 10 mėn. Ačiū, norėjau, kad patvirtintumėt mane.

O kodel uz 10 men,jeigu baige birzeli 6 men?
Atsakyti
merginos, o dar toks klausimas- bandziau padeklaruot pusseseriai, ji viena augina vaika (12metu), kai jai i deklaracija irasau 1200 (i 17 langeli), sumos nepersiskaiciuoja, nors ir paspaudziu issaugoti.kodel taip gali but?kiek suprantu turi persiskaiciuot?nes ji turejus bileteni, o siaip dirbanti.ir siuo metu deklaracijoj minusine suma stovi.
Atsakyti
QUOTE(devolesa @ 2012 04 27, 12:34)
merginos, o dar toks klausimas- bandziau padeklaruot pusseseriai, ji viena augina vaika (12metu), kai jai i deklaracija irasau 1200 (i 17 langeli), sumos nepersiskaiciuoja, nors ir paspaudziu issaugoti.kodel taip gali but?kiek suprantu turi persiskaiciuot?nes ji turejus bileteni, o siaip dirbanti.ir siuo metu deklaracijoj minusine suma stovi.

raudona sauktuka spauskit.
Atsakyti