QUOTE(Vyckaju @ 2012 05 15, 09:54)
Misiniai visda daug efektyvesni nei pavieniai herbicidai kaip, kad Banvel ar Starane.
dar naudojame profesionalius herbicidus kurie skirti javams pavyzdziui Mustang ar mustang Forte, bet tai jau ne megejiskais kiekias parsiduoda.
padarius reikiama misini galima "uzmusti" praktiskai bet ka
dar naudojame profesionalius herbicidus kurie skirti javams pavyzdziui Mustang ar mustang Forte, bet tai jau ne megejiskais kiekias parsiduoda.
padarius reikiama misini galima "uzmusti" praktiskai bet ka
Tai gal galima pas jus uzsisakyti Starane ir MCPA misinuka? Bei gal kokios seklos grazios ir smulkios atsejimui?
QUOTE(madwifi @ 2012 05 15, 16:53)
norejau paklaust, kuo taip dobiliukai uzrustino, kad tokia "artilerija" ruosiama
Taigi zemuciai, zali, netik kad nebjaurus bet ir naudingi - kaupia azota, tuo sumazindami azotiniu trasu poreiki pievai.

QUOTE(Sunute @ 2012 05 15, 17:06)
Man net pagalvoti baugu apie herbicidus, fungicidus ar insekticidus kiemo sklype. Gražios man visos natūralios žolės, net "kirpti gaila" ypač kiaulpienės žydinčios kartu su obelimis ir tulpėmis. Basomis lakstyti geriausia natūralia pievute, tada nebaisu, kai šunelis tūpteli ar koją kilsteli, baseinas guminis vaikiškas žolę nušutina ir t.t.. Jei man kilimo prireikia, aš kilimą ir perku,tuomet ir cheminio valymo prireikia (nemėgstu kilimų)

Kiekvienam savo. Mes tiek investavom ne kad pieva tureti beleko prizelusia ir pilna biciu, o kad graziaveja tureti ir maziems vaikams, kad but saugu