Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

O kaip aš neapsisprendžiu, pasiskaitau įvairios informacijos ir planai vis keičiasi ir keičiasi. Gegužės 26 skrendu per Frankfurtą į Fuerteventurą, grįžimas iš Lanzarotės birželio 5 dieną. Planuose buvo numatyta pabūti Fuertės Corralėjo 6 dienas, o tada Lanzarotėje Puerto del Carmen likusias 3 dienas. Po pasisakymų, pagalvojau, kad Playa Blanka gal Lanzarotėje būtų geriau g.gif. Bet vėl-naktinis gyvenimas lyg ir geresnis Puerto del Carmen. Gal išvis ir dienų santykį salose vertėtų keisti? Kas galėtų mane paprotinti? rolleyes.gif
Atsakyti
man Gk kopos grazesnes nei Fuertes. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2012 04 24, 20:45)
man Gk kopos grazesnes nei Fuertes. biggrin.gif

ir Elvita man tą patį parašė wub.gif
Atsakyti
Maspalomas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jsgute @ 2012 04 24, 18:49)
  Tenerifėj buvau du kartus, bet Gran Kanarija ir man patiko labiau (į ją dar sugrįžčiau kada nors jau vien dėl to, kad mačiau ją gana paviršutiniškai)  smile.gif  Kaip rašė Klementyna- Las Palmas   nuostabus, jo krantinė dar iki šiol stovi akyse .... Ir Teror miestelio mediniai balkonai..... wub.gif

Panaršiau apie šį miestą,tikrai be gražus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 25 balandžio 2012 - 06:56
QUOTE(EDTA67 @ 2012 04 24, 22:44)
O kaip aš neapsisprendžiu, pasiskaitau įvairios informacijos ir planai vis keičiasi ir keičiasi. Gegužės 26 skrendu per Frankfurtą į Fuerteventurą, grįžimas iš Lanzarotės birželio 5 dieną. Planuose buvo  numatyta pabūti Fuertės Corralėjo 6 dienas, o tada Lanzarotėje Puerto del Carmen likusias 3 dienas. Po pasisakymų, pagalvojau, kad Playa Blanka gal Lanzarotėje būtų geriau  g.gif. Bet vėl-naktinis gyvenimas lyg ir geresnis Puerto del Carmen. Gal išvis ir dienų santykį salose vertėtų keisti? Kas galėtų mane paprotinti?  rolleyes.gif

Patarkit, kas, please blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(racke @ 2012 04 24, 20:12)
Kolkas esu buvusi tik Lanzaroteje, Tenerifeje ir Fuerteventuroje. Bet net nezinau kur noreciau apsilankyti antra karta  ax.gif Gal Lanzaroteje del spalvu ivairoves. Gal Tenerifeje del auksu zerinciu juoduju papludiniu, o gal Fuerteventuroje del didziuju kopu  g.gif

Racke, ar ir tau vėjai baisūs pasirodė Fuerteventūroje? Kuriose žymesniuose kurortuose buvai Lanzarotėje bei Fuertėje, kurie iš jų labiausiai patiko ir dėl ko?
Atsakyti
QUOTE(EDTA67 @ 2012 04 25, 16:15)
Patarkit, kas, please  blush2.gif

Dienu skaiciu tikrai keisciau, daugiau dienu skirciau Lanzarotei.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 04 25, 17:22)
Dienu skaiciu tikrai keisciau, daugiau dienu skirciau Lanzarotei.

AČIŪ
Papildyta:
Gal kas galėtų parašyti, kokios viešojo transporto kainos Fuertėj ir Lanzarotėj, ar teko kam važiuoti iš vieno kurorto į kitą?
Atsakyti
QUOTE(EDTA67 @ 2012 04 25, 18:35)
AČIŪ
Papildyta:
Gal kas galėtų parašyti, kokios viešojo transporto kainos Fuertėj ir Lanzarotėj, ar teko kam važiuoti iš vieno kurorto į kitą?

Autobusai Lanzaroteje:
http://www.intercity...s/intercitybus/,
galima nusipirkti BONO BUS kortele , tada bilietukai bus pigesni (pvz Playa Blanca- Arecife be korteles: 3.25 EUR, o su kortele- 2.27 EUR. Kortele kainuoja 10 EUR, ilipe i autobusa kortele reikia ideti i aparatuka prie vairuotojo ir pasakyti iki kur vaziuojate ir pinigeliai bus automatiskai nuoskaiciuoti- viena kortele galite naudotis keliese (sistema kaip ir Tenerifeje).
Atsakyti
QUOTE(Dangima11 @ 2012 04 25, 19:59)
Autobusai Lanzaroteje:
http://www.intercity...s/intercitybus/,
galima nusipirkti BONO BUS kortele , tada bilietukai bus pigesni (pvz Playa Blanca- Arecife be korteles: 3.25 EUR, o su kortele- 2.27 EUR. Kortele kainuoja 10 EUR, ilipe i autobusa kortele reikia ideti i aparatuka prie vairuotojo ir pasakyti iki kur vaziuojate ir pinigeliai bus automatiskai nuoskaiciuoti- viena kortele galite naudotis keliese (sistema kaip ir Tenerifeje).

Ačiū labai 4u.gif Dar keli klausimai: kur ją galima įsigytI? ir jei jos neišnaudoji pilnai, likutis (jei pritrūksta kitam kartui) lieka nepanaudojamas?
Atsakyti
Gomero sala is aukstai.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(EDTA67 @ 2012 04 25, 19:15)
Ačiū labai 4u.gif Dar keli klausimai: kur ją galima įsigytI? ir jei jos neišnaudoji pilnai, likutis (jei pritrūksta kitam kartui) lieka nepanaudojamas?

Ja galima isigyti stotyse (ne stotelese), na jei atvyksite keltu ar lektuvu iki Arecifes tai autobusu stotyje ja ir nusipirksite. Jei korteleje pritruksta pinigu- galima primoketi grynais, bet nuolaida vis tiek bus suteikta. Jei liks likutis- deja ju nieks negrazins. smile.gif
Atsakyti