QUOTE(Elvita @ 2012 04 24, 15:07)
As tai is tiesu nesivadovauju jokiais patarimais, kokia sala lankyti, kokia - ne. Jei mane sala traukia nors kazkuo, i ja ir vaziuosiu, nesvarbu, grazi ji kam nors ar ne
Pvz. iki siol gailiuosi, kad neaplankiau La Gomeros, o tarkim mazosios salos manes visai netraukia, nors ir kokios jos ten grazios butu.
pilnai pritariu
kiekvienas turim patys apsispręsti,bet patarimai gerai,nes... vat nori,nori,o kai pradedi domėtis tada gali daug kas atkristi...na Fuerte mane traukė savo papludymiais,ne tiek pati sala,bet..kai pradėjau domėtis,skaityti ir naršyti,tai kuo toliau tuo aiškesnis vaizdas deliojasi
jei ten taip vejuota,tai tikrai man nesinori gaišti dienų,o tikrai gražiuose papludimiuose tik pliusiukus užsidėti,kad buvau
o dėl kelių papludimių ir pliusiukų na neverta,kaip klementyna rašo mėtyti pinigėlius(viešbučiui,keltui,auto nuomai ir kt išlaidoms-juolab,kad tų išlaidų tikrai mums bus daug,nes ir daug aplankyti norime) ir svarbiausia gaišti laiką.Kartais nori,nori,o nuvykus tenka nusivilti,nenoriu tokio dalyko,nes norisi racionaliai išnaudoti atostogas,nenoriu vykti tik dėl pliusiuko ar dar dėl kažko
...net pvz lankytinos vietovės vienam patinka,kitiems ne,todel aš visada pernaršau,pasižiuriu vaizdus ir atsirenku..nes jei važinesiu tik ten kur visi važiuoja ir parašyta,kad visiems patiko,o man nepatiks ir prieš tai nebūsiu pasidomejusi,tai sugaišiu laiko ir galbut nusivilsiu(čia vat kaip dar juokėmės su tavimi del drugelių parko ir krabukus ir tą nusileidimą Madeiroje...visi vaziuoja tai jau trečias kartas gal nemeluos ir nebevyksi ten kur tikrai jums bus neidomu
)
Taip man yra su tom 2-iem salomis...mėtausi ir blaškausi,nes manau,kad po šios kelionės į Kanarus turbut nesugrišiu(aišku niekada nesakyk niekada),tad noriu susidėlioti,kad pamatyčiau viską,kad nebūtų nusivilimų,kad be reikalo tą ar kita salą praleidau.Vat Elvita gailiesi dėl La Gomeros ir kirba tas kirminiukas ar ne
tai na kaip čia viska sustačius,kad to kirminiuko nebūtu
Ot pavariau aš čia pamastymu
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2012 04 24, 15:07)
P.s. norejau parasyti, kad GK 5 dienu uztenka
labai intensyviam susipazinimui su sala
vat tas mane labiausiai ir stabdė,kad praktiškai visos atostogos bus intensyvios
o juk ne vieni su vyru važiuojame
todėl ir mėtausi ir dėliojuosi,kad būtų visiems idealiai
nes va galvojau Fuertei tai bus daugiau relaksas ramiai ir t.t.,bet kiek giliau domiuosi,tai turėčiau nusivilti dėl pliažinio poilsio Fuertėje,tada jau geriau kažka įdomiau nuveikti
Papildyta:
QUOTE(klementyna @ 2012 04 24, 14:54)
nenoriu griauti jusu planu ,tiesiog nuosirdziai patariu
Papildyta:
joks čia griovimas..kaip tik labai dėkinga už Elvitos ir už Jūsų Klementynos (mano nuomone) objektyvius pastebėjimus ir parašymus
Mane ir Elvita vis ragino geriau į GK vykti..
tikrai nuoširdus AČIŪ merginos už jūsų nuomones ir patarimus