Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

nenoriu griauti jusu planu ,tiesiog nuosirdziai patariu
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2012 04 24, 16:48)
drinks_cheers.gif
Papildyta:
Tik susipazinti. Mums 5 dienu buvo mazoka  unsure.gif

labai subjektyvus dalykas. tiksliau turejau parasyti bent jau 5 dienu. netiksliai parasiau
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2012 04 24, 15:49)

As tai is tiesu nesivadovauju jokiais patarimais, kokia sala lankyti, kokia - ne. Jei mane sala traukia nors kazkuo, i ja ir vaziuosiu, nesvarbu, grazi ji kam nors ar ne smile.gif Pvz. iki siol gailiuosi, kad neaplankiau La Gomeros, o tarkim mazosios salos manes visai netraukia, nors ir kokios jos ten grazios butu.
Taip, kad JM, maziau klausinek ir vadovaukis savo jausmais, nes kitu atveju, man rodos, teks skristi i Tailanda biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(klementyna @ 2012 04 24, 15:54)
tiksliau turejau parasyti bent jau 5 dienu.

drinks_cheers.gif
Papildyta:
P.s. norejau parasyti, kad GK 5 dienu uztenka labai intensyviam susipazinimui su sala smile.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Papildyta:
P.s. norejau parasyti, kad GK 5 dienu uztenka labai intensyviam susipazinimui su sala smile.gif
[/quote]
butent tai ir atsispindejo jusu fotoreportaze. per diena labai daug aplankydavote GK smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2012 04 24, 16:11)
butent tai ir atsispindejo jusu fotoreportaze. per diena labai daug aplankydavote GK  smile.gif

irnesakyk.gif is tikruju man ten ir visu 10 dienu reiktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 04 24, 15:07)
As tai is tiesu nesivadovauju jokiais patarimais, kokia sala lankyti, kokia - ne. Jei mane sala traukia nors kazkuo, i ja ir vaziuosiu, nesvarbu, grazi ji kam nors ar ne  smile.gif Pvz. iki siol gailiuosi, kad neaplankiau La Gomeros, o tarkim mazosios salos manes visai netraukia, nors ir kokios jos ten grazios butu.

pilnai pritariu drinks_cheers.gif kiekvienas turim patys apsispręsti,bet patarimai gerai,nes... vat nori,nori,o kai pradedi domėtis tada gali daug kas atkristi...na Fuerte mane traukė savo papludymiais,ne tiek pati sala,bet..kai pradėjau domėtis,skaityti ir naršyti,tai kuo toliau tuo aiškesnis vaizdas deliojasi doh.gif jei ten taip vejuota,tai tikrai man nesinori gaišti dienų,o tikrai gražiuose papludimiuose tik pliusiukus užsidėti,kad buvau doh.gif o dėl kelių papludimių ir pliusiukų na neverta,kaip klementyna rašo mėtyti pinigėlius(viešbučiui,keltui,auto nuomai ir kt išlaidoms-juolab,kad tų išlaidų tikrai mums bus daug,nes ir daug aplankyti norime) ir svarbiausia gaišti laiką.Kartais nori,nori,o nuvykus tenka nusivilti,nenoriu tokio dalyko,nes norisi racionaliai išnaudoti atostogas,nenoriu vykti tik dėl pliusiuko ar dar dėl kažko schmoll.gif ...net pvz lankytinos vietovės vienam patinka,kitiems ne,todel aš visada pernaršau,pasižiuriu vaizdus ir atsirenku..nes jei važinesiu tik ten kur visi važiuoja ir parašyta,kad visiems patiko,o man nepatiks ir prieš tai nebūsiu pasidomejusi,tai sugaišiu laiko ir galbut nusivilsiu(čia vat kaip dar juokėmės su tavimi del drugelių parko ir krabukus ir tą nusileidimą Madeiroje...visi vaziuoja tai jau trečias kartas gal nemeluos ir nebevyksi ten kur tikrai jums bus neidomu hihihi.gif )
Taip man yra su tom 2-iem salomis...mėtausi ir blaškausi,nes manau,kad po šios kelionės į Kanarus turbut nesugrišiu(aišku niekada nesakyk niekada),tad noriu susidėlioti,kad pamatyčiau viską,kad nebūtų nusivilimų,kad be reikalo tą ar kita salą praleidau.Vat Elvita gailiesi dėl La Gomeros ir kirba tas kirminiukas ar ne doh.gif tai na kaip čia viska sustačius,kad to kirminiuko nebūtu doh.gif biggrin.gif
Ot pavariau aš čia pamastymu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2012 04 24, 15:07)

P.s. norejau parasyti, kad GK 5 dienu uztenka labai intensyviam susipazinimui su sala  smile.gif

vat tas mane labiausiai ir stabdė,kad praktiškai visos atostogos bus intensyvios biggrin.gif o juk ne vieni su vyru važiuojame biggrin.gif todėl ir mėtausi ir dėliojuosi,kad būtų visiems idealiai doh.gif biggrin.gif nes va galvojau Fuertei tai bus daugiau relaksas ramiai ir t.t.,bet kiek giliau domiuosi,tai turėčiau nusivilti dėl pliažinio poilsio Fuertėje,tada jau geriau kažka įdomiau nuveikti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(klementyna @ 2012 04 24, 14:54)
Papildyta:

joks čia griovimas..kaip tik labai dėkinga už Elvitos ir už Jūsų Klementynos (mano nuomone) objektyvius pastebėjimus ir parašymus thumbup.gif
Mane ir Elvita vis ragino geriau į GK vykti.. blush2.gif tikrai nuoširdus AČIŪ merginos už jūsų nuomones ir patarimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 04 24, 17:38)

aš tą slalomą iš kart Madeiroje atmečiau,kai pakalbėjome..na žinoma jei ten vyksime kada blush2.gif
O vat aš tų krabukų,kad ir noriu įtariu neišvengsiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 24 balandžio 2012 - 18:46
QUOTE(JM @ 2012 04 24, 18:45)
O vat aš tų krabukų,kad ir noriu įtariu neišvengsiu doh.gif

O gal jums jie patiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 04 24, 17:51)
O gal jums jie patiks  biggrin.gif

ką gali žinoti,bet kokiu atveju mano sumaišties kaltininkė pati žinai kas yra hihihi.gif
Atsakyti
Kolkas esu buvusi tik Lanzaroteje, Tenerifeje ir Fuerteventuroje. Bet net nezinau kur noreciau apsilankyti antra karta ax.gif Gal Lanzaroteje del spalvu ivairoves. Gal Tenerifeje del auksu zerinciu juoduju papludiniu, o gal Fuerteventuroje del didziuju kopu g.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2012 04 24, 18:12)
Kolkas esu buvusi tik Lanzaroteje, Tenerifeje ir Fuerteventuroje. Bet net nezinau kur noreciau apsilankyti antra karta  ax.gif Gal Lanzaroteje del spalvu ivairoves. Gal Tenerifeje del auksu zerinciu juoduju papludiniu, o gal Fuerteventuroje del didziuju kopu  g.gif

na va kaip įvairiai thumbup.gif bet kopos yra ir GK wub.gif kurios gražesnes g.gif
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2012 04 24, 17:54)

begėde nono.gif net negalvojau apie Lanzarote,rami sau sedėjau su Tenerife ir mažomis salomis doh.gif biggrin.gif o čia ėmė ir susuko galvą su savo gražiu fotoreportažu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 24 balandžio 2012 - 19:29
QUOTE(JM @ 2012 04 24, 19:31)
na va kaip įvairiai  thumbup.gif bet kopos yra ir GK wub.gif kurios gražesnes g.gif
Papildyta:

begėde  nono.gif net negalvojau apie Lanzarote,rami sau sedėjau su Tenerife ir mažomis salomis doh.gif  biggrin.gif o čia ėmė ir susuko galvą su savo gražiu fotoreportažu doh.gif

Aš irgi įkišiu savo trigrašį- La Gomera tikrai gražu, bet per akis dviejų dienų mirksiukas.gif Tenerifėj buvau du kartus, bet Gran Kanarija ir man patiko labiau (į ją dar sugrįžčiau kada nors jau vien dėl to, kad mačiau ją gana paviršutiniškai) smile.gif Kaip rašė Klementyna- Las Palmas nuostabus, jo krantinė dar iki šiol stovi akyse .... Ir Teror miestelio mediniai balkonai..... wub.gif
O Lanzarotė vis dar įrašyta kažkuriuose mano planuose..... Gal po Madeiros..... rolleyes.gif Gal po.....
Atsakyti
QUOTE(jsgute @ 2012 04 24, 18:49)
Aš irgi įkišiu savo trigrašį- La Gomera tikrai gražu, bet per akis dviejų dienų  mirksiukas.gif  Tenerifėj buvau du kartus, bet Gran Kanarija ir man patiko labiau (į ją dar sugrįžčiau kada nors jau vien dėl to, kad mačiau ją gana paviršutiniškai)  smile.gif  Kaip rašė Klementyna- Las Palmas  nuostabus, jo krantinė dar iki šiol stovi akyse .... Ir Teror miestelio mediniai balkonai..... wub.gif
O Lanzarotė vis dar įrašyta kažkuriuose mano planuose..... Gal po Madeiros..... rolleyes.gif  Gal po.....

Ačiū už nuomonę thumbup.gif
Realiai kai pagalvoji,jei atplauki į salą per pietus,o išplauki kitos dienos vakare,tai gaunasi viena reali para,o dienos gaunasi net 2 doh.gif tai todel ir norėčiau mažoms skirti po 3 dienas,nes išplaukimas/atplaukimas nemažai laiko užima g.gif čia tik mano pamastymai.. blush2.gif
Atsakyti