Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(ritukas1 @ 2012 04 23, 18:06)
JM- taip, pries tai susitaria ir vaikus plukde su valtele, po to buciavosi, kita mergaite-ji jau plaukti mokejo- tai ja treneris ant savo nugaros kazkaip plukde, po to juos delfinas plukde, ir dar ji su treneriu pasoko vandeny, ir plauke tik su delfinu...na manau jai ispudziu ilgam uzteks... labai grazu-kiek tas malonumas kainavo-nezinau

Supratau..tai žodžiu įmanoma susitarti dėl pasiplaukiojimų..super..AČIŪ už gerą žinią..vyras sake,kad ten įmanomas pasiplaukiojimas thumbup.gif
Maniškė iki šiol prisimena bendravimą,plaukiojimą su delfinais Loro parke wub.gif wub.gif
Beje ,kiek radau info,aguaparke vienas iš trenerių lietuvis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2012 04 23, 18:05)
Tai, jei kosmetine permatoma, tai ok, mano irgi permatomoje kosmetineje. Kalbu apie tuos, kurie paprastose kosmetinese skyscius susideje...

drinks_cheers.gif bet aš pvz ten dėjau tik kosmetiką,bet danonki gerimukų ten nedėjau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 23 balandžio 2012 - 19:15
QUOTE(JM @ 2012 04 23, 19:46)

Na super,gal greitai ir pastarieji paleis thumbup.gif o kur tu matai jau bilietus  bigsmile.gif ech,kad manieji bilietai greičiau pasirodytų doh.gif

easyjet is Londono 4u.gif
Atsakyti
Ten buvo ir kolia.....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(EljaRo* @ 2012 04 23, 22:43)
Ten buvo ir kolia.....

Tokių užrašų begales matėme..įdomu kokiu tikslu taip " graviruoja" cool.gif Taip "įsiamžina" cool.gif
Papildyta:
QUOTE(JM @ 2012 04 20, 17:54)
Kodel manote,kad pilnai užtenka vienos dienos La Gomeroje?
Ką pamatėte per tą dieną? mirksiukas.gif

EljaRo* pakartosiu klausimą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 24 balandžio 2012 - 06:42
QUOTE(ritukas1 @ 2012 04 23, 20:06)
JM- taip, pries tai susitaria ir vaikus plukde su valtele, po to buciavosi, kita mergaite-ji jau plaukti mokejo- tai ja treneris ant savo nugaros kazkaip plukde, po to juos delfinas plukde, ir dar ji su treneriu pasoko vandeny, ir plauke tik su delfinu...na manau jai ispudziu ilgam uzteks... labai grazu-kiek tas malonumas kainavo-nezinau

Oho kaip faina wub.gif ,mano svajone su delfinais paplaukioti smile.gif
Atsakyti
savaitgali buvau islekusi i Fuerteventura. sitos salos mano planuose niekada nebuvo aplankyti, bet kaip sakoma niekada nesakyk niekada. tiesiog pasitaike proga. smile.gif keliausi fred olsen keltu. kaina 20 eur i abi puses. (nes turiu residensija, ir taikoma 50 proc. nuolaida). pliusas - pigu, minusas - kelione trunka 6 h. kadangi laiko turiu daugiau nei pinigu man sitas variantas tiko. biggrin.gif isvykimas - Las palmas, atvykimas - puerto del rosario (sostine)
Is tikro pati sala manes nesuzavejo, ir nebuvo to wau. Kaip jau buvo minejusi Elvita - ryza sala. nors tas ryzumas man buvo pliusas, nes tuom issiskiria is GK. Pats salos krastovaizdis tikrai nykokas, tokia dikyne, ypac siaurine salos puse. fuerteventura verciasi kaip stiprus vejas, kas ir vyravo daugelyje salos vietu. Papludimiai tikrai grazus, (ypac man patiko balto smelio papludimiai) bet vel gi daugelyje vietu vejuota, tai ne visur ir iseitu pasiplezinti. Visai patiko corrajejo miestelis, toks jaukus, mielas turistinis miestukas. zinoma kopos ir papludimys. Pats nuostabiausias papludimys man pasirode el cotillo. del savo balto smeliuko, zydros juros, ir del to kad nebuvo vejo. Kiekviename miestelyje nestojome, nes lyginant su GK, dauguma pakankamai niurus ir nieko neissiskiriantis. Idomesne Betancuria. tai buvusi pirmoji Kanaru sostine, nes kai ispanai uzkariavo kanarus, butent Fuerte buvo pirmoji uzkariauta sala. idomu buvo pamatyti Las salinas del carmen - vieta kur is juros vandens isgaunama druska. Beje sioje vietoje maciau daugiausia burunduku. Nuostabus padareliai smile.gif
pietine salos puse jaukesne. Gran tarajal, costa calma, morro jable, miestukai su graziais vejuotais papludimiais. zinoma, butina pamatyti playa de cofete. laukinis papludimys, taciau jame pavojinga maudytis del dideliu bangu ir stiprios vandenyno traukos. nors bent jau kai buvau, buvo gerokai vejuota, nebutu buve ir noro maudytis. sakoma, kad siame papludimyje buvo laikomi naciu povandeniniai laivai, o salia papludimio esantis namas, buvo hitlerio sleptuve. 9taip zmones sneka biggrin.gif )
playa de la pared, playa del viejo rey - velgi grazus, idomus, bet del vejo nelabai isivaizduoju kaip ten plezintis. labiausiai patikusi vieta - Ajuy miestelis. (ajuy - ispaniskai j tariama kaip h biggrin.gif ). aisku patiko ne del to. maziukas, jaukus su graziu papludimiu, nors ir juodo smelio. Patiko keliukas nuo papludimio iki uolu. tikrai verta pamatyti. aisku sustojimai miradoruose butini, atsiveria grazus vaizdai i ryzus kalnus smile.gif )
siaip atvykus i fuerte i akis is kart krenta dideles masinos keliuose. tai velgi liudija keliu bukle. kelias morro jable iki playa de cofete neasfaltuotas ir ekstremalus.
mazdaug tokie ispudziai, kiekviename papludimyje ir kaimelyje nestojome, nes tokio tikslo neturejau. daugiau buvo geras laiko praleidimas.
apibendrinant fuerte tikrai tiks buriuotojams, kaituotojams, ir papludimiu myletojams. daugiau nieko ispudingo ten nera. grazu, bet neispudinga. jeigu norima vien tik tinginio atostogu, tai liuks, bet jeigu norima daugiau pamatyti, sitos salos atostogoms nesirinkciau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2012 04 24, 12:52)
savaitgali buvau islekusi i Fuerteventura.  bet jeigu norima daugiau pamatyti, sitos salos atostogoms nesirinkciau.  4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ačiū už objektyvų aprašymą thumbup.gif išvada ryža sala ir tiek hihihi.gif traukė mane ta sala dėl papludimių,bet realiai kai pradėjau domėtis tai tikrai...mažai kur galima maudytis dėl stipraus vėjo ir didelės vandenyno traukos,tai tikrai abejoju ar verta ją mums aplankyti,gal geriau GK vietoj jos pasirinkti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 04 24, 15:05)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
ačiū už objektyvų aprašymą thumbup.gif išvada ryža sala ir tiek  hihihi.gif traukė mane ta sala dėl papludimių,bet realiai kai pradėjau domėtis tai tikrai...mažai kur galima maudytis dėl stipraus vėjo ir didelės vandenyno traukos,tai tikrai abejoju ar verta ją mums aplankyti,gal geriau GK vietoj jos pasirinkti rolleyes.gif

tas ryzumas man netrugde. savotiskai grazu, tiesiog pati sala didele, bet mazai apgyvendinta. sostine savo vardo neverta, senamiestis susideda is baznycios ir dar kazkokios varpines. yra graziu vietu, bet ar del ju verta vaziuoti nzn. papludimiuose vyrauja vejas, nei pasimaudysi nei pasideginsi. aisku ne visuose.
pristatyta labai daug pastatu, bet atejus krizei, firmos ju nebeparduoda, tai ir stovi kaip vaiduokliai. tokiu yra ir GK, bet taip i akis nekrenta. jei jau zadate vaziuoti i lanzarote, tai i fuerte tikrai neverta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 04 24, 05:41)

EljaRo* pakartosiu klausimą mirksiukas.gif

Mums uzteko pamatyti sala,pavakarieniauti pasivaikscioti po miska,papludimius,miesteliuose.Lieciau rankomis debesis,maciau pienes,uolas,girdejau svilpimo kalba,mums uzteko.Bet,tiems kas nori yeiti y baznycias,parduotuves,pasivaikscioti ilgiau nacionaliniame parke(saltoka,reikia drabuziu ir avalynes ) tada reiketu 2d.
Gal ryt jau prisesiu issamiai papasakoti viska,nes vis turim lankytoju ir darbu po atostogu mirksiukas.gif ....

Papildyta:
QUOTE(JM @ 2012 04 24, 13:05)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
ačiū už objektyvų aprašymą thumbup.gif išvada ryža sala ir tiek  hihihi.gif traukė mane ta sala dėl papludimių,bet realiai kai pradėjau domėtis tai tikrai...mažai kur galima maudytis dėl stipraus vėjo ir didelės vandenyno traukos,tai tikrai abejoju ar verta ją mums aplankyti,gal geriau GK vietoj jos pasirinkti rolleyes.gif

O man GK labiau patiko nei Tenerife 4u.gif ar Maljorca.Vat ydomu jau galima lyginti is to ka mateme.Man patinka zaluma,jos ten daug.ir augalu daug daugiau rusiu maciau GK.(..as gelininke ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2012 04 24, 13:51)
tas ryzumas man netrugde. savotiskai grazu, tiesiog pati sala didele, bet mazai apgyvendinta. sostine savo vardo neverta, senamiestis susideda is baznycios ir dar kazkokios varpines. yra graziu vietu, bet ar del ju verta vaziuoti nzn. papludimiuose vyrauja vejas, nei pasimaudysi nei pasideginsi. aisku ne visuose.
pristatyta labai daug pastatu, bet atejus krizei, firmos ju nebeparduoda, tai ir stovi kaip vaiduokliai. tokiu yra ir GK, bet taip i akis nekrenta. jei jau zadate vaziuoti i lanzarote, tai i fuerte tikrai neverta.  4u.gif

klementyna..AČIŪ...realiai tai as galvojau imti Fuertę ir Lanzarotę....dėl Lanzarotės viskas aišku,jau viską sudidėliojau ir neabejoju,o štai tada del Fuertes...tada gal tikrai geriau keisti ją į GK,bet tik vat jau daug bus mums intensyvumo doh.gif biggrin.gif
klementyna..kaip manai kiek dienų realiausia galima skirti GK,kad normaliai apvažiuoti ir apžiūrėti?Na žinant mūsų situaciją,kad ir taip jau daug bus salų lankytinų,nes galvojau Fuertei skirti 5 dienas,bet ar tų 5 dienų užtektų GK g.gif aišku smagu būtų,kad ir kitos SM narės nuomonę išreikštų thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(EljaRo* @ 2012 04 24, 14:26)
Mums uzteko pamatyti sala,pavakarieniauti pasivaikscioti po miska,papludimius,miesteliuose.Lieciau rankomis debesis,maciau pienes,uolas,girdejau svilpimo kalba,mums uzteko.Bet,tiems kas nori yeiti y baznycias,parduotuves,pasivaikscioti ilgiau nacionaliniame parke(saltoka,reikia drabuziu ir avalynes ) tada reiketu 2d.
Gal ryt jau prisesiu issamiai papasakoti viska,nes vis turim lankytoju ir darbu po atostogu mirksiukas.gif ....
Papildyta:

Na labai lauksiu išsamesnio pasakojimo..o tą švilpimo kalbą kur girdėjote,ar įmanoma ja kažkur išgirsti savarankiškai keliaujant jei taip,tai kur?
Mes planuojame 3 dienas La Gomerai skirti g.gif
Papildyta:
QUOTE(EljaRo* @ 2012 04 24, 14:26)

O man GK labiau patiko nei Tenerife 4u.gif ar Maljorca.Vat ydomu jau galima lyginti is to ka mateme.Man patinka zaluma,jos ten daug.ir augalu daug daugiau rusiu maciau GK.(..as gelininke ax.gif )

Nesu objektyvi todėl negaliu vertinti kas geriau..aišku kiekvienam savaip būna.
Man rodos Tenerifė šdomi jau vien dėl Teidės ir Nacionalinio parko wub.gif
O Maljorkoje,kai buvote,ar buvote urvuose? Man jau vien jie įspūdingi wub.gif
Atsakyti
[quote=JM,2012 04 24, 16:31]
klementyna..AČIŪ...realiai tai as galvojau imti Fuertę ir Lanzarotę....dėl Lanzarotės viskas aišku,jau viską sudidėliojau ir neabejoju,o štai tada del Fuertes...tada gal tikrai geriau keisti ją į GK,bet tik vat jau daug bus mums intensyvumo doh.gif biggrin.gif
klementyna..kaip manai kiek dienų realiausia galima skirti GK,kad normaliai apvažiuoti ir apžiūrėti?Na žinant mūsų situaciją,kad ir taip jau daug bus salų lankytinų,nes galvojau Fuertei skirti 5 dienas,bet ar tų 5 dienų užtektų GK g.gif aišku smagu būtų,kad ir kitos SM narės nuomonę išreikštų thumbup.gif
Papildyta:

[U]mano subjektyvi nuomone. kas lanko Lanzarote, i Fuerteventura vaziuoti nebeverta.[/U] pakaks lanzarotes menulio peizazo, o ir lanzaroteje yra papludimiu. Fuerte netgi su savo papludimiais neaplenks lanzarotes. realiai tuose papludimiuose atvaziuoji, pavaikstai, pafotkini, uzsidedi pliusa ir vaziuoji toliau, ne visuose iseina pasipliazinti del vejo. negi verta moketi uz kelta/lektuva, apartamentus, masina del papludimiu, kuriuose neaisku ar iseis pasideginti. ypac jei jusu atostogos nuskelia i gruodi, kur prisideda rizika de vandens siltumo.
del GK. na va as puse metu gyvenu ir vis nauju vietu atrandu. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif juokauju. man Las Palmas ziauriai grazus miestas, bet del laiko stokos galima ji aplenkti.5 dienu uztektu susipazinti su sala ir bendru vaizdu. bet lanzarotes i GK nepatarciau iskeisti, nes jau buvote tenerifeje, o GK vistiek siek tiek panasesne i tenerife nei i lanzarote. ziurint ka norite pamatyti GK. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EljaRo* @ 2012 04 24, 15:26)
O man GK labiau patiko nei Tenerife 4u.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(klementyna @ 2012 04 24, 15:44)
5 dienu uztektu susipazinti su sala ir bendru vaizdu.

Tik susipazinti. Mums 5 dienu buvo mazoka unsure.gif
Atsakyti