Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

Dar kilo toks klausimelis: isvaziuoji visai dienai, ar yra irengtu kaip pas mus aiksteliu su wc , kaip ten tas klausimas issprestas ar paliktas paciu reiikalui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 04 22, 10:36)
* Ar su auto pats gali važinėti ar tik su vairuotoju?
**Radau informaciją,kad plukdo 2 kompanijos-Lineas Romero nuo 10 val ryto,bet neradau iki kada

*Ten neleidzia vazineti su auto, juk draustinis yra g.gif Nebent kazkokias isskirtines teises turesit g.gif

**Atgal isplukdo 17val.

QUOTE(Nikune @ 2012 04 22, 22:47)
Dar kilo toks klausimelis: isvaziuoji visai dienai, ar yra irengtu kaip pas mus aiksteliu su wc , kaip ten tas klausimas issprestas ar paliktas paciu reiikalui  biggrin.gif

Paliktas paciu reikalui doh.gif Bent jau mes tokiu aiksteliu kaip LT nematem nei vienoje saloje unsure.gif
Atsakyti
Kartais sustojus fotografuotis uzgniauzdavo kvapa.Vaikai mano klausdavo kodel biggrin.gif mazi,nesupranta dar.Nes tarp tu graziu akmenu zmones daro savo reikalus,tikrai turetu buti wc.Menulio slenyje maciau banduciu net.....
Atsakyti
Skrendant i Tenerife, persedima turim Lutono oro uoste, ar jis didelis, ar sunku susigaudyti kas kur?
Atsakyti
QUOTE(Nikune @ 2012 04 23, 13:19)
Skrendant i Tenerife, persedima turim Lutono oro uoste, ar jis didelis, ar sunku susigaudyti kas kur?

Nemazas, bet viska paprasta rasti. Isvykimas II aukste mirksiukas.gif
Tiesa, jei turesit reg. bagaza, tai ji priduosit pirmame aukste, o patikra ir isvykimas II aukste. Vartus rasti irgi nesudetinga, viskas aiskiai suzymeta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 23 balandžio 2012 - 13:25
Man Liutono oro uostas nedidelis pasirodė ir labai aiškus rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2012 04 23, 13:02)
. Butinai skyscius sudekit i maiseli, Lutone, jie ziuri  mirksiukas.gif

matyt kaip pasitaiko..mums išvis nežiūrėjo rolleyes.gif aš išvis skysčių nei karto nesidėjau į tuos maišėlius blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2012 04 23, 05:16)
*Ten neleidzia vazineti su auto, juk draustinis yra g.gif Nebent kazkokias isskirtines teises turesit  g.gif

o dėl tų su džipais kaip rašei..negi niekas su vaikais nesikėlė unsure.gif ir neturi jokios info unsure.gif
Elvita primink kokios dviračių nuomos kainos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 23 balandžio 2012 - 18:42
LABA VAKARA IS COSTA ADEJE! KAS DEL ORO-PIRMA VAKARA VERKEM, NES ATRODE, KAD SAULES LIKO DAUGIAU LT NEI CIA, VAKAR PASITAISE TRUPUTI REIKALAI O SIANDIEN ISSIILGE SAULUTES PAMIRSOM VISUS SAUGOJIMOSI BUDUS IR SUSVILOM....SIANDIEN TIKRAI SILTA, KAIP BUS RYTOJ-NIEKAS NEZINO- SIAIP LABAI NUO VEJO VISKAS PRIKLAUSO- KUR KOKIE SKERSVEJAI-O IR SIAIP VEJUOTA TAI IR SALCIAU NEI YRA IS TIESU...
siandien buvome aquaparke- tai labai super su mazesniais vaikais...bet vyresniems manau siamo reiketu rinktis- kas uzkliuvo ten-gultai mokami, 1eur, mes tikejomes ranksluoscius issinuomoti-nematem-nsipirkom-ivertinkite tai,delfinu sou nereikia papildomai moketi, verta paziureti, nors esu maciusi, bet vistiek zliumbiau...
kol kas -tiek-
p.s. i rubus neitelpu jau!!!!!! kas vertina patoguma, labai rekomenduoju musu viesbuti-iberostar athelia grand hotel- viskas auksciausiame lygyje, o recepsione dirba lietuvaite!!!! mums daug patare, padejo....
Atsakyti
QUOTE(Nikune @ 2012 04 23, 12:41)
Labai labai aciu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Varom tik su rankiniu, nezinau kaip tilpt  lotuliukas.gif  bet teks

aš vis svaičiojau,kad tik su rankiniu,bet visgi išbandžiau nesenai,kaip čia mes tilptumėme ir visgi 1 lagaminą nusprendėm,kad imsim doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ritukas1 @ 2012 04 23, 17:43)
p.s. i rubus neitelpu jau!!!!!! kas vertina patoguma, labai rekomenduoju musu viesbuti-iberostar athelia grand hotel- viskas auksciausiame lygyje, o recepsione dirba lietuvaite!!!! mums daug patare, padejo....

Prabangus patogumas ir kitokia gražesnė ir prabangesnė aplinka ir įvairesnės paslaugos,bet jos deja mokamos ir nemažai biggrin.gif (įskaičiuotos į viešbučio kainą biggrin.gif )
Papildyta:
siandien buvome aquaparke- tai labai super su mazesniais vaikais...bet vyresniems manau siamo reiketu rinktis- kas uzkliuvo ten-gultai mokami, 1eur, mes tikejomes ranksluoscius issinuomoti-nematem-nsipirkom-ivertinkite tai,delfinu sou nereikia papildomai moketi, verta paziureti, nors esu maciusi, bet vistiek zliumbiau...
kol kas -tiek-

ar delfinų šou metu įtraukiami vaikai ar yra galimybė individualių pasiplaukiojimų su delfinais mirksiukas.gif
Papildyta:

smagių likusių atostogų thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 23 balandžio 2012 - 18:50
QUOTE(JM @ 2012 04 23, 18:38)
*Man Liutono oro uostas nedidelis pasirodė ir labai aiškus rolleyes.gif

**matyt kaip pasitaiko..mums išvis nežiūrėjo  rolleyes.gif aš išvis skysčių nei karto nesidėjau į tuos maišėlius blush2.gif

***o dėl tų su džipais kaip rašei..negi niekas su vaikais nesikėlė unsure.gif ir neturi jokios info unsure.gif

****Elvita primink kokios dviračių nuomos kainos rolleyes.gif

* drinks_cheers.gif labai aiskus. Del dydzio, ziurint su kokiu lyginsi. Jei su Frankfurt Hahn, tai Lutonas tikrai nemazas g.gif

** Lutone ziurejo ar skysciai maiselyje, pries mus, kurie stovejo, net liepe traukti is kosmetines, pirkti pas juos maiseli ir susideti. Jei yra taisykles, nesuvokiu, kam ju nepaisyti g.gif

*** Su dzipais vaziuoja vairuotojas, o ne patys. Ir jie veza tik tam tikrai marsrutais.

****Nzn, kokios, nes nuomotojas nusprende, kad as "senjorita espanjola" ir mes mokejom 5e uz dviracius. Siaip, berods 8e g.gif
Papildyta:
QUOTE(ritukas1 @ 2012 04 23, 18:43)
SIANDIEN TIKRAI SILTA, KAIP BUS RYTOJ-NIEKAS NEZINO

Kokie nenuspejami orai g.gif Toks jausmas, kad mums vasario menesi silciau buvo nei dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 04 23, 17:54)

Na nežinau man nedidelis pasirode rolleyes.gif
Del taisyklių pritariu,bet aš tiesiog niekur nesidėjau ir tiek biggrin.gif Ir nesidėsiu vėl biggrin.gif mano kosmetinė permatoma,nesiruošiu perdėti papildomai schmoll.gif
Dėl kainų aišku,reiškias gerai pamenu thumbup.gif

Šiandien gavau knygą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif KANARŲ SALOS 1982 metų leidimo...užkabino thumbup.gif vienintelė rasta per visas Vilniaus bibliotekas doh.gif aišku neskaitant M.Mažvydo bibliotekos,bet iš ten negalima išsinešti skaitymui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 23 balandžio 2012 - 19:03
QUOTE(JM @ 2012 04 23, 18:58)
Del taisyklių pritariu,bet aš tiesiog niekur nesidėjau ir tiek biggrin.gif Ir nesidėsiu vėl  biggrin.gif mano kosmetinė permatoma,nesiruošiu perdėti papildomai schmoll.gif

Tai, jei kosmetine permatoma, tai ok, mano irgi permatomoje kosmetineje. Kalbu apie tuos, kurie paprastose kosmetinese skyscius susideje...
Atsakyti
JM- taip, pries tai susitaria ir vaikus plukde su valtele, po to buciavosi, kita mergaite-ji jau plaukti mokejo- tai ja treneris ant savo nugaros kazkaip plukde, po to juos delfinas plukde, ir dar ji su treneriu pasoko vandeny, ir plauke tik su delfinu...na manau jai ispudziu ilgam uzteks... labai grazu-kiek tas malonumas kainavo-nezinau
Atsakyti