Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(MiKaSe @ 2012 09 11, 08:22)
Sveiki,
Sakykit, iš kurių miestų plukdo į vandenyną pažiūrėti delfinų arba kaip vadinasi laiveliai-įmonės-ekskursijos? Ačiū smile.gif

Dauguma laiveliu bazuojasi Los Gigantes. Vieni plukdo be atrakciju, kiti su.
Mes plaukem Flipper Uno piratu laivu. Zmogui kainavo 18e berods. I programa iejo gerimai, pietus, uzkandziai, delfinu stebejimas, maudynes su atrakcijomis prie masca tarpeklio, zuvedru maitinimas.

QUOTE(Laura81r @ 2012 09 11, 20:40)
sveikos,siandien iskilo man tokis klausimeslis  g.gif  rugsejo antroje puseje ar vejas buna Gran kanarijoje? blush2.gif

Na, cia juk ne Egiptas, kur vejai ir smelio audros zinomi pagal menesius. Niekas tau nepasakys, bus vejo ir lietaus ar ne smile.gif
Mes buvom vasario pabaigoje, visoje GK vejo nebuvo, o maspalomas kopose vejas buvo didziulis.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 09 13, 11:34)
Mes buvom vasario pabaigoje, visoje GK vejo nebuvo, o maspalomas kopose vejas buvo didziulis.

Nebuvo vėjuota netgi pietryčių paplūdimiuose? Nes kažkaip kiek beskaitau kur, tai visur rašo, kad jie vėjuoti, o vat pietvakriniai ramūs.
Man jau dėl apartamentų beveik neviltis ima - kiek berašau, tiek užsakyta sad.gif
Atsakyti
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2012 09 13, 13:43)
Nebuvo vėjuota netgi pietryčių paplūdimiuose? Nes kažkaip kiek beskaitau kur, tai visur rašo, kad jie vėjuoti, o vat pietvakriniai ramūs.

Arba pasimirso jau, arba tas vejas buvo nedidelis. Nes Maspalomas kopose, tai vejas nepamirstamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 09 13, 11:34)
Mes plaukem Flipper Uno piratu laivu. Zmogui kainavo 18e berods. I programa iejo gerimai, pietus, uzkandziai, delfinu stebejimas, maudynes su atrakcijomis prie masca tarpeklio, zuvedru maitinimu

skamba gerai.bet mes,jauciu,isvis sia atrakcija atidesime...kazkaip neitarpuojame unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Svaj-a @ 2012 09 13, 18:20)
skamba gerai.bet mes,jauciu,isvis sia atrakcija atidesime...kazkaip neitarpuojame  unsure.gif

man tai plaukimas stebėti delfinų buvo viena įsimintiniausių ekskursijų. Tikrai ruošiamės tai pakartot tik jau Gran Canarijoj. Taip pat Teidė ir Masca su savo nuostabiausiais vaizdais wub.gif . O vat į Loro parką daugiau nevažiuočiau. Na gražūs tie delfinų, orkų ir kt. pasirodymai, bet šiaip zoologijos sodas ir tiek. Manau bielieto kaina gerokai per aukšta. Bet tai tik mano nuomonė ax.gif Manau tikrai yra tokių, kas grįžtų ten dar kartą.
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2012 09 13, 15:13)
Arba pasimirso jau, arba tas vejas buvo nedidelis. Nes Maspalomas kopose, tai vejas nepamirstamas  smile.gif

Net lengviau ant širdies pasidarė biggrin.gif Tikiuosi nepūs ištisai kaip tenerifėj El Medane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2012 09 13, 19:19)
O vat į Loro parką daugiau nevažiuočiau. Na gražūs tie delfinų, orkų ir kt. pasirodymai, bet šiaip zoologijos sodas ir tiek. Manau bielieto kaina gerokai per aukšta. Bet tai tik mano nuomonė  ax.gif Manau tikrai yra tokių, kas grįžtų ten dar kartą.

Mano dukrai tai buvo vienas iš įsimintiniausių dienų....pasiplaukiojimas su delphinais buvo jos svajone wub.gif
Papildyta:
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2012 09 13, 19:19)
  Tikiuosi nepūs ištisai kaip tenerifėj El Medane biggrin.gif

na bet ši vieta tuom ir pasižymi ir daugiau to sporto megėjams,profesionalams..tokių vietų visame pasaulyje yra ir jos tam tikrai išskiriamos ir pažymimos.
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2012 09 13, 09:34)

dauguma taip,bet štai sutikti lietuviai plaukė iš Playa de las Américas stebėti laisvėjė delphinus ir pamatė ir ekskursija labai džiaugėsi,kad ir vietoje ir pamatė ką norėjo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 09 13, 21:45)
*Mano dukrai tai buvo vienas iš įsimintiniausių dienų....pasiplaukiojimas su delphinais buvo jos svajone wub.gif
**na bet ši vieta tuom ir pasižymi ir daugiau to sporto megėjams,profesionalams..tokių vietų visame pasaulyje yra ir jos tam tikrai išskiriamos ir pažymimos.

*Aa, pamenu, kad taviškei pasisekė paplaukiot su jais smile.gif Ir tikiu, kad jai ir jums ta diena buvo ir bus tikrai įsimintina smile.gif Bet aš žiūriu tų žmonių akimis, kuriems tokia proga nepasitaikė blush2.gif
** žinojom tai ir dėl to ten ir važiavom smile.gif Vyras mano išprotėjęs dėl buriavimo. Man tai tas vėjas tiek džiaugsmo neteikia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 09 13, 09:34)
Mes plaukem Flipper Uno piratu laivu. Zmogui kainavo 18e berods. I programa iejo gerimai, pietus, uzkandziai, delfinu stebejimas, maudynes su atrakcijomis prie masca tarpeklio, zuvedru maitinimas.

oi,kaip noreciau tokios atrakcijos ax.gif gal zinote is Gran kanarijos kur galima pasipramogauti taip? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2012 09 13, 21:19)
man tai plaukimas stebėti delfinų buvo viena įsimintiniausių ekskursijų. Tikrai ruošiamės tai pakartot tik jau Gran Canarijoj. Taip pat Teidė ir Masca su savo nuostabiausiais vaizdais  wub.gif . O vat į Loro parką daugiau nevažiuočiau. Na gražūs tie delfinų, orkų ir kt. pasirodymai, bet šiaip zoologijos sodas ir tiek. Manau bielieto kaina gerokai per aukšta. Bet tai tik mano nuomonė  ax.gif Manau tikrai yra tokių, kas grįžtų ten dar kartą.

mes irgi daugiau del vaiku eisime rolleyes.gif as pilnai sutinku,jog laisveje juos matyti - fantastiska.
Atsakyti
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2012 09 13, 20:19)
O vat į Loro parką daugiau nevažiuočiau.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Laura81r @ 2012 09 14, 08:21)
oi,kaip noreciau tokios atrakcijos ax.gif  gal zinote is Gran kanarijos kur galima pasipramogauti taip? smile.gif

As nzn, nes pabuvus vienoje, i kita nesinori, tad GK ir nesidomejom. Bet, manau, kad turetu buti kazkas panasaus. Juk tai gera verslo nisa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2012 09 14, 09:21)
oi,kaip noreciau tokios atrakcijos ax.gif  gal zinote is Gran kanarijos kur galima pasipramogauti taip? smile.gif

Kiek domėjausi tai iš Puerto Rico plukdo smile.gif Tikiuosi išmėginsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 09 13, 10:34)

Tikrai idomu turetu buti mirksiukas.gif
Jus kaip suprantu is Tenerifes plaukete. Sakykite is kurios vietos plaukete ar is los Gigantes, ir is kur pirkote sia ekskursija. Dekui bigsmile.gif
Atsakyti