Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(Elvita @ 2012 09 07, 15:33)
Tikrai taip. Pietine ir siaurine salos dalys, ypatingai ziemos metu, labai skiriasi smile.gif
Mes abu kartus buvom vasario pabaigoje-kovo pradzioje. Oras  thumbup.gif, vandens tempra 19-20l. Palyginus, kaip buvom Maljorkoje birzelio pradzioje ir baisu buvo islipti is masinos nuo karscio, tai kanarai ziema man  thumbup.gif Zinoma, turiu omenyje ne gulinejima prie baseinu ir papludymiuose, o daugiau aktyvu pazintini laika derinama su poilsiu.

Priklausomai kokios silumos nori smile.gif , zinoma vasari ten ne minusine temperatura, bet asmeniskai mas +20 - SALTA. lotuliukas.gif Antra karta buvau balandi, tai buvo +30 - man super ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2012 09 07, 15:22)
Priklausomai kokios silumos nori  smile.gif , zinoma vasari ten ne minusine temperatura, bet asmeniskai mas +20 - SALTA. lotuliukas.gif Antra karta buvau balandi, tai buvo +30 - man super  ax.gif

Pernai ir uzpernai, kai buvom buvo 28-32l silumos. Man tai pats tas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2012 09 06, 06:56)
Na yra, ir kartais pasitaiko gerų bilietų už gerą kainą smile.gif Tarkime yra 10.26 Tenerifė - Vilnius tiesioginis už 210 ltl smile.gif

O tokia kaina tik šitai datai? Čia small planet? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(~chiquita~ @ 2012 09 07, 20:16)
O tokia kaina tik šitai datai? Čia small planet?  bigsmile.gif

Small Planet ne carteriniai reisai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 07 rugsėjo 2012 - 20:43
QUOTE(Kava&arbata @ 2012 09 07, 13:36)
Costa Adeje - prabangus ramus kurortas, Americas - pilnas veiksmo, smagus thumbup.gif
Man vasario men buvo vesoka  blush2.gif

O sie kurortai skaitosi pietiniai manau. Gal dar kokiu kurortu parasysite tenerifeje pietuose. Dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Zuika* @ 2012 09 07, 21:10)
O sie kurortai skaitosi pietiniai manau. Gal dar kokiu kurortu parasysite tenerifeje pietuose. Dekui  mirksiukas.gif

Sie pietiniai. Dar pasiziurekit viesbucius Los Gigantes.
Atsakyti
Labas vakaras visoms smile.gif
Prieš gerą pusmetį buvom Tenerifėj, dabar bilietus jau turim sausio pabaigai į Gran Canarią. Klausimas, ar labai skiriasi oras, vėjuotumas rytinėj ir vakarinėj daly? Baisu, kad žiūrint nuo Ingles į rytus bus labai vėjuoti paplūdimiai, ar aš klystu? Beje, apartamentus susirast sudėtinga. Didžioji dalis, kaip bebūtų keista, bet jau užimta sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 09 07, 21:14)
Sie pietiniai. Dar pasiziurekit viesbucius Los Gigantes.

Kaip tik ziurejau salia Los Gigantes yra viesbutis Be Live Playa La Arena Hotel labai fainas atrodo su ciuozykla vaikams, tik viena mama rase kad cia jau siaure skaitosi. Kokia jusu nuomone, ar cia siaure skaitosi, ir ar gruodi nesusaltume jei ji pasirinktume, nes ir kaina patraukli pasirode. Ar geriau i koki Pietesni kurorta rinktis. Matau jau kanarus gerai zinote busiu dekinga uz nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 09 07, 21:40)
Small Planet ne carteriniai reisai?

Kiek žinau kelionių agentūrose galima įsigyti jų bilietų, skrydžių tvarkaraščiai juk sudaryti.
Atsakyti
QUOTE(~chiquita~ @ 2012 09 07, 22:16)
O tokia kaina tik šitai datai? Čia small planet?  bigsmile.gif

Taip tokia kaina tik šiai datai, čia small plannet, čarteris, bet visos agentūros žino apie tokias kainas... smile.gif
Atsakyti
Ačiū Udriau, bandysiu ryt užklausti ar dar turi 4 laisvas vietas smile.gif

Kiek maždaug kainuoja kelionė iš Gran Canaria į Tenerifę ir kokie yra persikėlimo būdai?
Atsakyti
QUOTE(*Zuika* @ 2012 09 07, 21:52)
Kaip tik ziurejau salia Los Gigantes yra viesbutis Be Live Playa La Arena Hotel labai fainas atrodo su ciuozykla vaikams, tik viena mama rase kad cia jau siaure skaitosi. Kokia jusu nuomone, ar cia siaure skaitosi, ir ar gruodi nesusaltume jei ji pasirinktume, nes ir kaina patraukli pasirode. Ar geriau i koki Pietesni kurorta rinktis. Matau jau kanarus gerai zinote busiu dekinga uz nuomone  mirksiukas.gif

Jokiu budu ne siaure. Los Gigantes yra daugiau pietvakarineje salos dalyje. Tad tikrai nesusalsit. Jei patinka viesbutis, galit drasiai imti mirksiukas.gif

QUOTE(~chiquita~ @ 2012 09 09, 09:56)
Kiek maždaug kainuoja kelionė iš Gran Canaria į Tenerifę ir kokie yra persikėlimo būdai?

Keltai Fredolsen ir Armas, bei avialinijos Bintercanarias ir Islas Lineas Areas. Kainos skiriasi nuo metu laiko, nuo pasirinkto persikelimo budo, laiko ir akciju smile.gif
Pasiziurek pati kainytes smile.gif
Atsakyti