QUOTE(*Zuika* @ 2012 09 06, 20:38)
Mes irgi nutareme kaledoms su vaikais 2 savaitems pirma karta skristi atostogu i kanaru salas, tik sunku apsispresti i kuria, kur ziema buna silciausia. Paskaite atsiliepimus nutareme i tenerifes pietine dali, tikimes neapsiriksime. Tik vyras abejoja del oru ar tuo metu bus pakankamai silta kad butu galima maudytis ir degintis,nes jei koks 20 bus tai turbut neverta. Nes kiek domejausi orais informacija ivairi. Buciau labai dekinga kas lankesi gruodzio ar sausio menesiais parasytu savo atsiliepimus butu lengviau apsispresti ir kaip ten su lietumi tokiu metu
Buvome per Kaledas- Naujus Fuerteventuroje. Oras buvo kokie 20-23laipsniai. Vanduo taip pat. Man saltmirei Baltijos juros vandens bijanciai (buna vasaru kai normaliai ir neissimaudau, nes per salta) - maudytis buvo pats smagumas , vanduo siltas.
Vienas minusas buvo man vejas. Nepamirskit kad Kanaruose, ypac ziema stiprus vejas visa laika pucia. Pradzioj nesmagu, po to apsipranti. Ir rengiesi trumpom rankovem ir sortukais.
Lietaus nematem nei laso per 2 savaites.
Siaip man patiko - isvaziavom is salcio ir sniego i vasara - kur Kaledu eglutes papuostos, snieguoles su sijonukais ir su tapkem, Kaledu seniai sukaite, ant keturacio po pliaza vazineja. Nu egzotika- kitaip nepavadinsi.
Beje, kai ziurejom kelione tai susidariau vaizda kad oras visose salose beveik toks pats. 1-2 laipsniu skirtumas.