Mums labiausiai isgyre Abama pajuri pasimaudymui
Ačiū, Udriau, už didelį darbą
Reiks karts nuo karto pasišniukštinėti skrydžių į Gran Kanariją. O iš trijų aplankytų salų negalėčiau išskirti nei vienos. Tenerifė sužavėjo gal todėl, kad buvo pirmoji aplankyta sala. Fureteventūra savo laukiniškumu ir nuostabiais paplūdimiais. Lansarotė savo nuostabiai ryškiu kraštovaizdžiu.
Reiks karts nuo karto pasišniukštinėti skrydžių į Gran Kanariją. O iš trijų aplankytų salų negalėčiau išskirti nei vienos. Tenerifė sužavėjo gal todėl, kad buvo pirmoji aplankyta sala. Fureteventūra savo laukiniškumu ir nuostabiais paplūdimiais. Lansarotė savo nuostabiai ryškiu kraštovaizdžiu.
QUOTE(Udrius @ 2012 08 19, 20:11)
Aš Tau irgi turiu padėkoti Už pagalbą ruošiant žurnalistų programą
QUOTE(Svaj-a @ 2012 08 20, 09:22)
Ka nors ne taip parasiau?
Papildyta:
QUOTE(vilmaaa @ 2012 08 20, 09:39)
Tenerifė sužavėjo gal todėl, kad buvo pirmoji aplankyta sala. Fureteventūra savo laukiniškumu ir nuostabiais paplūdimiais. Lansarotė savo nuostabiai ryškiu kraštovaizdžiu.
Is tiesu, man grazu ir patinka visur, kur keliauju. Bet... Kol nebuvau GK ir Lanzaroteje, Tenerife, man pasirode be galo grazi sala, bet pastarosios salos, man patiko vis tik labiau. Fuerte nesuzavejo visai, na, vienas kitas grazesnis papludimys , ir tiek... O siaip, labai "ryza'', plika sala. Man turbut Gracioza net labiau patiko nei Fuerte
QUOTE(Elvita @ 2012 08 20, 11:14)
Ka nors ne taip parasiau?
Papildyta:
Is tiesu, man grazu ir patinka visur, kur keliauju. Bet... Kol nebuvau GK ir Lanzaroteje, Tenerife, man pasirode be galo grazi sala, bet pastarosios salos, man patiko vis tik labiau. Fuerte nesuzavejo visai, na, vienas kitas grazesnis papludimys , ir tiek... O siaip, labai "ryza'', plika sala. Man turbut Gracioza net labiau patiko nei Fuerte
Papildyta:
mes ne i ten keliaujame
cia,tikriausiai,kiek zmoniu tiek nuomoniu
pas mus visi po 10k. i Tenerife skrenda tai dabar galvoju kodel? gal,kad didziausia? gal,kad siulo daugiau atrakciju Tiesa,Nr.2 - Fuerte del hoteliu/papludymiu.(buna pigiu pasiulymu)
Lanzarotes krastovaizdis man idomus...bet zado neatimantis tai,jei Tenerife dar paprastesne ...kad tik ATOSTOGOS!!!
QUOTE(Svaj-a @ 2012 08 20, 13:32)
* mes ne i ten keliaujame
Asmeniskai jums nei vieno posto ir netaikiau , net nzn i kuria sala jus keliaujate
Kažko nesiseka mums susiorganozuoti kelionę į Tenrifę. Kol laukiau užklausų atsakymų, megaturo siūlomos kelionės pabrango keliais šimtais litų į tuos viešbučius, kurie neblogi. Užklausiau dėl LaSiestos, tai kaina virš 7000 lt išeitų.
QUOTE(-bonbons- @ 2012 08 20, 13:47)
Kažko nesiseka mums susiorganozuoti kelionę į Tenrifę.
Parasykit Udriui, manau, suorganizuos jums kelione
QUOTE(Elvita @ 2012 08 20, 16:09)
Parasykit Udriui, manau, suorganizuos jums kelione
Rašiau, laukiu atsakymo
QUOTE(-bonbons- @ 2012 08 20, 15:26)
Rašiau, laukiu atsakymo
Galit ir patys pabandyti susiorganizuoti, visada juk buna pirmas kartas
QUOTE(Elvita @ 2012 08 20, 15:37)
Galit ir patys pabandyti susiorganizuoti, visada juk buna pirmas kartas
tikrai taip
QUOTE(Lauriukas @ 2012 08 20, 16:53)
Geras , kaip tik sita ir nusiziurejusi buvau , pazistami labai gyre , tai dabar net neabejosiu ! Dekui
Nera uz ka Lauksim graziu nuotraukyciu