Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

Mums labiausiai isgyre Abama pajuri pasimaudymui
Atsakyti
Ačiū, Udriau, už didelį darbą 4u.gif
Reiks karts nuo karto pasišniukštinėti skrydžių į Gran Kanariją. O iš trijų aplankytų salų negalėčiau išskirti nei vienos. Tenerifė sužavėjo gal todėl, kad buvo pirmoji aplankyta sala. Fureteventūra savo laukiniškumu ir nuostabiais paplūdimiais. wub.gif Lansarotė savo nuostabiai ryškiu kraštovaizdžiu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2012 08 19, 20:11)
Aš Tau irgi turiu padėkoti smile.gif Už pagalbą ruošiant žurnalistų programą smile.gif

mirksiukas.gif

QUOTE(Svaj-a @ 2012 08 20, 09:22)

Ka nors ne taip parasiau?
Papildyta:
QUOTE(vilmaaa @ 2012 08 20, 09:39)
Tenerifė sužavėjo gal todėl, kad buvo pirmoji aplankyta sala. Fureteventūra savo laukiniškumu ir nuostabiais paplūdimiais. wub.gif  Lansarotė savo nuostabiai ryškiu kraštovaizdžiu.  wub.gif

Is tiesu, man grazu ir patinka visur, kur keliauju. Bet... Kol nebuvau GK ir Lanzaroteje, Tenerife, man pasirode be galo grazi sala, bet pastarosios salos, man patiko vis tik labiau. Fuerte nesuzavejo visai, na, vienas kitas grazesnis papludimys , ir tiek... O siaip, labai "ryza'', plika sala. Man turbut Gracioza net labiau patiko nei Fuerte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 08 20, 11:14)
Ka nors ne taip parasiau?
Papildyta:
Is tiesu, man grazu ir patinka visur, kur keliauju. Bet... Kol nebuvau GK ir Lanzaroteje, Tenerife, man pasirode be galo grazi sala, bet pastarosios salos, man patiko vis tik labiau. Fuerte nesuzavejo visai, na, vienas kitas grazesnis papludimys , ir tiek... O siaip, labai "ryza'', plika sala. Man turbut Gracioza net labiau patiko nei Fuerte  4u.gif

biggrin.gif mes ne i ten keliaujame

cia,tikriausiai,kiek zmoniu tiek nuomoniu biggrin.gif

pas mus visi po 10k. i Tenerife skrenda unsure.gif tai dabar galvoju kodel? gal,kad didziausia? g.gif gal,kad siulo daugiau atrakciju g.gif Tiesa,Nr.2 - Fuerte rolleyes.gif del hoteliu/papludymiu.(buna pigiu pasiulymu)
Lanzarotes krastovaizdis man idomus...bet zado neatimantis cool.gif tai,jei Tenerife dar paprastesne unsure.gif ...kad tik ATOSTOGOS!!!
Atsakyti
QUOTE(Svaj-a @ 2012 08 20, 13:32)
*biggrin.gif mes ne i ten keliaujame

Asmeniskai jums nei vieno posto ir netaikiau g.gif , net nzn i kuria sala jus keliaujate smile.gif
Atsakyti
Kažko nesiseka mums susiorganozuoti kelionę į Tenrifę. Kol laukiau užklausų atsakymų, megaturo siūlomos kelionės pabrango keliais šimtais litų į tuos viešbučius, kurie neblogi. Užklausiau dėl LaSiestos, tai kaina virš 7000 lt išeitų.
Atsakyti
QUOTE(-bonbons- @ 2012 08 20, 13:47)
Kažko nesiseka mums susiorganozuoti kelionę į Tenrifę.

Parasykit Udriui, manau, suorganizuos jums kelione mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 08 20, 16:09)
Parasykit Udriui, manau, suorganizuos jums kelione  mirksiukas.gif

Rašiau, laukiu atsakymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-bonbons- @ 2012 08 20, 15:26)
Rašiau, laukiu atsakymo  smile.gif

drinks_cheers.gif Galit ir patys pabandyti susiorganizuoti, visada juk buna pirmas kartas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 08 20, 15:37)
drinks_cheers.gif  Galit ir patys pabandyti susiorganizuoti, visada juk buna pirmas kartas  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tikrai taip smile.gif
Atsakyti
Soriukas, kad tik dabar atsakau, bet buvau isvykus atostogu Fotikas Canon

Geras bigsmile.gif , kaip tik sita ir nusiziurejusi buvau , pazistami labai gyre , tai dabar net neabejosiu ! Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauriukas @ 2012 08 20, 16:53)
Geras  bigsmile.gif , kaip tik sita ir nusiziurejusi buvau , pazistami labai gyre , tai dabar net neabejosiu ! Dekui 4u.gif

Nera uz ka mirksiukas.gif Lauksim graziu nuotraukyciu smile.gif
Atsakyti