Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(JM @ 2012 08 16, 07:27)
Ar Jūsų Mama ten gyvena ar tik ilsisi?

schmoll.gif LT gyvena ir klausosi tas pacias zinias. Gi kasdien dabar apie tai kalbama.
Mano mama visada neigiamai mus nuteikineja - pergyvena kad kas neatsitiktu. smile.gif
QUOTE(liida @ 2012 08 16, 10:26)
oi neturit jus ka veikti ar ka doh.gif niekam nieko netaikiau asmeniskai jai ka mirksiukas.gif ir sedint cia kasdien siame forume reiktu jau ismokti gerbti visu nuomones tongue.gif
tiems kurie dar nebuvo Tenerifeje linkiu geru isimintinu atostogu!ispudziai visu skirtingi gali buti,bet oras ten nuostabus!

liida, kiek zmoniu tiek nuomoniu drinks_cheers.gif uzvedei diskusija - viskas cia gerai ...
mes - ne LT gyvename,velgi kt. prioritetai :musu tikrosios atostogos - norisi ir pailseti...kad laiko butu,uz pan. suma net kelias "aktyvias" atostogas galima susiorganizuoti. Kad ir su palapinemis,nes as miegu su maze masinoje tongue.gif Bet keliauji/randi ko ieskai/prisitaikai/susiderini. Mes is atostogu dar kazkaip problemu nedarome unsure.gif uztenka ju ir taip doh.gif

Tiesa,siemet mes atskirai skrydi ir hotelius imame -ziuresime ar pigiau gausis.
Atsakyti
QUOTE(liida @ 2012 08 16, 08:26)
oi neturit jus ka veikti ar ka doh.gif niekam nieko netaikiau asmeniskai jai ka mirksiukas.gif ir sedint cia kasdien siame forume reiktu jau ismokti gerbti visu nuomones tongue.gif
tiems kurie dar nebuvo Tenerifeje linkiu geru isimintinu atostogu!ispudziai visu skirtingi gali buti,bet oras ten nuostabus!

Tai ar kas bruko Jums nuomonę g.gif kai parašote kodėl kiti ima viešbučius,o ne apartamentus,tai ir parašiau kodėl !
Kiekvienas renkasi pagal save cool.gif

Papildyta:
QUOTE(Svaj-a @ 2012 08 16, 09:31)

liida, kiek zmoniu tiek nuomoniu  drinks_cheers.gif uzvedei diskusija  - viskas cia gerai ...

Tiesa,siemet mes atskirai skrydi ir hotelius imame -ziuresime ar pigiau gausis.

būtent,bet reikia mokėti užvestą diskusiją ir palaikyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=Svaj-a,2012 08 15, 23:43]
Butu labai malonu,jeigu informacija pasidalintumete 4u.gif
[/quote]
mane mama neigiamai nuteikineja. doh.gif
as,sakyciau,nereikia bijoti schmoll.gif oro uostas gi nedega rolleyes.gif
[/quote]
na taip oro uostas nedega biggrin.gif 4u.gif Gaisrai siaurineje dalyje ir nelabai dideli,zmones dirba ,kad juos uzgesintu, visur skelbiama,kad pavojaus turistams nera,pietine dalis rami ir pan,nemanau kad padetis labai bloga,bet siandien vel skaiciau nuo ryto apie Tenerife tai nezugesinti gaisrai kolkas verysad.gif doh.gif Deja La Gomeroje ryskiai liudniau verysad.gif 4u.gif
Labai tikiuosi gal iki kitos savaites galo viskas susitvarkys... 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Wanillia @ 2012 08 15, 13:32)
Sveikutes! 4u.gif
Norejau pasiteirauti,as kita savaite islekiu i Tenerife,o 15min.lt raso,kad Kanaru salose siaucia gaisrai,evakuojami zmones, Tenerifeje irgi ne kazka ir uzdaryti visi greitkeliai verysad.gif gal kas nesenai ten buvote ar esate ir zinote kokia situacija??? bigsmile.gif  nesinoretu atsaukti keliones,nes viskas jau nupirkta doh.gif  verysad.gif  unsure.gif

Nemanau, kad reiktų keisti kelionės planus. Aš buvau, kaip tik tuo metu prieš 3 savaites, kai degė Teidės nacionalionio parko miškai. Buvo uždarytas kelias per Vilaflor miestelį, bet į Teidę buvo galima patekti kitu keliu. Panikos tikrai niekur nesijautė, tik karts nuo karto pamatydavom skraidančius malūnspanius virš galvos. Tada, suprasdavom, kad gaisrai dar neužgesinti. Ir dar kas man keistoka pasirodė, kad dauguma nuotraukų, ypač peizažinių, gavosi tarsi per rūką. Gal čia nuo gaisrų? g.gif Nors dūmų kvapo tikrai nesijautė. Visą mūsų buvimo laiką dangus buvo tarsi aptrauktas rūku. Kartais tas rūkas prasisklaidydavo, bet daugumoje mūsų nuotraukų jo neišvengėm verysad.gif

user posted image

Atsakyti
Va cia sveziausia info is salu:

Tenerife fires controlled
Or that is to say, those that started yesterday, according to a press release by the island council.
The Los Realejos fire affected 12 hectares in the end, the one in La Esperanza two hectares and the Aguamansa fire another two hectares.
All roads have reopened.

Atsakyti
Laidų apie Kanarų salas reklama jau eina smile.gif Galite pasižiūrėti smile.gif

http://www.tv3play.l...?autostart=true
Atsakyti
QUOTE(rosma @ 2012 08 16, 19:27)
Nemanau, kad reiktų  keisti kelionės planus.  Aš buvau, kaip tik tuo metu prieš 3 savaites, kai degė Teidės nacionalionio parko miškai. Buvo uždarytas kelias per Vilaflor miestelį, bet į Teidę buvo galima patekti kitu keliu. Panikos tikrai niekur nesijautė, tik karts nuo karto pamatydavom skraidančius malūnspanius virš galvos. Tada, suprasdavom, kad gaisrai dar neužgesinti. Ir dar kas man keistoka pasirodė, kad dauguma nuotraukų, ypač peizažinių, gavosi tarsi per rūką. Gal čia nuo gaisrų?  g.gif  Nors dūmų kvapo tikrai nesijautė.  Visą mūsų buvimo laiką dangus buvo tarsi  aptrauktas rūku. Kartais tas rūkas prasisklaidydavo, bet daugumoje mūsų nuotraukų jo neišvengėm verysad.gif

user posted image

vistiek grazu wub.gif

QUOTE(Udrius @ 2012 08 17, 14:52)

oi,patiko ypac reklamos pabaiga bigsmile.gif kur ant uolos - ant tureklo pasiremes!!! kur cia taip? Gal Los Gigantes g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svaj-a @ 2012 08 17, 16:53)
pasiremes!!! kur cia taip? Gal Los Gigantes  g.gif  bigsmile.gif

Jie keliavo į Gran Kanariją,Fuerteventurą ir Lanzarotę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svaj-a @ 2012 08 17, 18:53)
vistiek grazu  wub.gif
oi,patiko ypac reklamos pabaiga  bigsmile.gif kur ant uolos - ant tureklo pasiremes!!! kur cia taip? Gal Los Gigantes  g.gif  bigsmile.gif

Cia Lanzaroteje, apzvalgos aikstele ziurint i Gracioza sala (kur tureklai matosi). mirksiukas.gif
Ech paziurejau trumpus epizodus ir prisiminiau viska. wub.gif
Kur krokodila laiko tai turetu buti Fuerteventuros zoo sodas.
O tas baltas pastatas (daug kas net nezino kur jis), tai Lanzaroteje esanti Ispanijos karaliaus vila, kuria karaliui vestuviu proga berods pats Huseinas padovanojo (bijau sumeluot bet kiek pamenu jis). Kaip kokia zurnaliste taip pat pabandziau visa vila is visu pusiu apeiti, juokesi is manes vyras. lotuliukas.gif Labai kazkuo neissiskiria, taciau pati vila tai architekto Cezario Monrikes darbas, kaip ir daugiau Kanaru salose esanciu architekturiniu sedevru. smile.gif Ju tikrai ne vienas yra.

Papildyta:
QUOTE(rosma @ 2012 08 16, 19:27)
Nemanau, kad reiktų  keisti kelionės planus.  Aš buvau, kaip tik tuo metu prieš 3 savaites, kai degė Teidės nacionalionio parko miškai. Buvo uždarytas kelias per Vilaflor miestelį, bet į Teidę buvo galima patekti kitu keliu. Panikos tikrai niekur nesijautė, tik karts nuo karto pamatydavom skraidančius malūnspanius virš galvos. Tada, suprasdavom, kad gaisrai dar neužgesinti. Ir dar kas man keistoka pasirodė, kad dauguma nuotraukų, ypač peizažinių, gavosi tarsi per rūką. Gal čia nuo gaisrų?  g.gif  Nors dūmų kvapo tikrai nesijautė.  Visą mūsų buvimo laiką dangus buvo tarsi  aptrauktas rūku. Kartais tas rūkas prasisklaidydavo, bet daugumoje mūsų nuotraukų jo neišvengėm verysad.gif

user posted image

Musu seima itin megsta ilsetis salose, tai va toki dangu, peizaza kaip pro ruka (kaip kad ir jus paminejot) irgi labai gerai atsimenu. Ir ne vien Kanaru salose. Jis daugiausia formuojasi antroje dienos puseje, taciau tikrai nera kaip taisykle. Kai labai tvanku buna kad ir ryte tokiu vaizdu galima isvysti. Matyt taip dregme kondensuojasi ar kazkas panasaus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 17 rugpjūčio 2012 - 23:20
QUOTE(Evin @ 2012 08 12, 12:16)
Niu dėl tų patiko ir nepatiko... Man dar nebuvo, kad kur nepatiktų ax.gif Visada važiuojus su tais žmonėm, su kuriais noriu važiuoti, visos šalys, kur buvau, man gražios, visur randu gražių, išskirtinių vietų smile.gif aišku, jei ten apvagia, sumuša kažką, tai tikrai, manau, nemalonu... bet taip gali atsitikti ir atostogaujant LT ar bet kurioje kitoje šalyje..

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Udrius @ 2012 08 09, 19:52)
Na ką, chebra grįžo iš turo po Gran Kanariją, Lanzarotę ir Fuerteventurą. Sakė labiausiai patiko Lanzarotė ir Gran Kanaria, o Fuerteventūroje pakliuvo į kaituotojų čempionatą, nuo pirmadienio laukite laidų anonsų per TV3 smile.gif

Skrydžių grafikus pateiksiu artimiausiu laiku, blogiausiai pasiekiama bus Fuerteventura....

Na is siu 3 salu (kadangi visose teko pabuti) as irgi isskirciau labiau Lanzarote ir Gran Kanarija. Lanzarote ypac issiskiria, na kitokia ji savo peizazais. wub.gif
Aisku ir Fuerteventura grazi, bet...
Atsakyti
QUOTE(Lauriukas @ 2012 08 15, 12:06)
Elvita , koks tavo "maziuko " fotiko pavadinimas ,fotkes liux! 

Soriukas, kad tik dabar atsakau, bet buvau isvykus atostogu smile.gif Fotikas Canon

QUOTE(Aukštaitė @ 2012 08 17, 23:45)
Na is siu 3 salu (kadangi visose teko pabuti) as irgi isskirciau labiau Lanzarote ir Gran Kanarija. Lanzarote ypac issiskiria, na kitokia ji savo peizazais. wub.gif
Aisku ir Fuerteventura grazi, bet...

drinks_cheers.gif Is 5 salu, mane labiausiai suzavejo Gran Kanarija ir Lanzarote thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Udrius @ 2012 08 17, 13:52)

Pastebejau, kad zurnalistas stovi Mirador del Rio Lanzaroteje thumbup.gif Labai laukiu laidu smile.gif
Atsakyti
Kaip ir žadėjau, jungtys smile.gif Deja, (gal būt kai kam ir gerai) daug skrydžių perkelta iš Kauno į Vilnių, tad gal būt dėl to nėra patogių jungčių.... ATKREIPKITE dėmesį į Tenerifės oro uostus, skrydžiai yra ur į SOUTH ir į NORTH. Nemaišykite planuojant kelionę!

Skrydžiai į Tenerifę

Pirmadienis

Vilnius –Barselona el Prat 06:40-09:00 (WIZZAIR)
Barselona el Prat – Tenerife North 16:05-18:25 (VUELING)

Antradienis

Vilnius – London (Luton) 6:10 – 07:05 (WIZZAIR)
London (Luton) – Tenerifė 13:55-18:25 (Monarch airlines)

London (Luton) – Tenerifė 13:35-18:10 (RYANAIR)

Ketvirtadienis

London (Luton) – Tenerifė 14:10-19:05 (Monarch airlines)

London (Luton) – Tenerifė 13:35-18:10 (RYANAIR)

Penktadienis

Vilnius – Milan Bergamo 11:40 – 13:15 (RYANAIR)
Milan Bergamo – Tenerifė 20:20 – 23:50 (RYANAIR)

Vilnius – Barselona el Prat 06:40 – 09:00 (WIZZAIR)
Barselona el Prat – Tenerifė North 16:05 – 18:25 (VUELING)

Vilnius – Barselona el Prat 06:40 – 09:00 (WIZZAIR)
Barselona el Prat – Tenerifė North 16:10 – 18:40 (Air Europe)

Vilnius – London (Luton) 06:10 – 07:05 (WIZZAIR)
London (Luton) – Tenerifė 10:00 – 14:20 (THOMSON airlines)

Vilnius – Tenerifė 07:30 – 11:40 (Small Planet, parduodama tik agentūrose)

Šeštadienis

Kaunas – London (Stansted) 15:00 – 15:40 (RYANAIR)
London (Stansted) – Tenerifė 18:35 – 23:05 (RYANAIR)

London (Luton) – Tenerifė 14:10-19:05 (Monarch airlines)

London (Luton) 13:35 – 18:10 (RYANAIR)

Skrydžiai iš Tenerifės

Antradienis

Tenerifė - London (Stansted) 06:15 – 10:30 (RYANAIR)
London (Stansted) – Vilnius 16:55 – 21:30 (RYANAIR)

London (Stansted) – Kaunas 16:05 – 20:40 (RYANAIR)

Trečiadienis

Tenerifė North - Barselona el Prat 10:30 – 14:50 (VUELING)
Barselona el Prat – Vilnius 16:30 – 21:05 (RYANAIR)

Ketvirtadienis

London (Stansted) – Vilnius 16:55 – 21:30 (RYANAIR)

London (Stansted) – Kaunas 16:05 – 20:40 (RYANAIR)

Penktadienis

Vilnius – Tenerifė 12:40 – 21:00 (Small Planet, parduodama tik agentūrose)

Sekmadienis

Tenerifė North - Barselona el Prat 10:30 – 14:50 (VUELING)
Barselona el Prat – Vilnius 16:30 – 21:05 (RYANAIR)

Tenerifė – Paryžius 06:15 – 11:20 (RYANAIR)
Paryžius – Vilnius 15:15 – 19:00 (WIZZAIR)
Atsakyti