Elvita, per kur užsakinėjote skrydžius iš GK į Fuertę?
QUOTE(JM @ 2012 08 10, 21:09)
Kuom "krutas" ?
Tik ''nevaryk" ant mano maziuko, gerai Aisku, kad krutas, mazas, lengvas ir fotkina
QUOTE(Trolėmolė @ 2012 08 11, 10:56)
Elvita, per kur užsakinėjote skrydžius iš GK į Fuertę?
Lyginau kainas Islascanarias, Bintercanarias, cia tiesioginiai avialiniju psl., pirkau per Tubillete, jie daro labai geras akcijas, sutaupiau 50e per juos pirkdama.
QUOTE(Elvita @ 2012 08 11, 10:38)
Tik ''nevaryk" ant mano maziuko, gerai Aisku, kad krutas, mazas, lengvas ir fotkina
Papildyta:
QUOTE(Svaj-a @ 2012 08 11, 09:18)
O kurioje vietoje sis silkinis smelis? Lab. grazi pakrante
Almaciga vietovėje
Papildyta:
QUOTE(Evin @ 2012 08 10, 16:50)
Aha, ten žaliau , ir oras kaip ten skyrėsi pietuose karšta buvo, o šiaurinėjė dalyje gavom truputį lietaus ir važiuojant serpantinais taip gražiai atrodė, kai pas mus lynoja, o ten toliau matos saule nutvieksta pietinė dalis
Tikra tiesa.
Bet vasara orai ten geri ir ten pagrinde renkasi turista,kurie mėgsta ramybę.
Papildyta:
QUOTE(Svaj-a @ 2012 08 11, 09:18)
Afrikoje rudenyje silta...pvz. Egipte mes dar nebuve. Bet mums butent kaina netinka ir piramides pertoli nuo pajurio O i Portugalija pabijojome skristi...vyras Italija,Prancuzija,Ispanija irgi atmete. Kad ir tokioje Korsikoje,turbut,nebus taip silta,kaip Kanaruose
Bet yra begales kitų šalių,salų kur tuo metu šilta,bet beabejo kainos ten tikrai aukštesnės.
JM, o jau nuotrauka kokia graži. Su nostalgija prisimenu Kanarus.
QUOTE(JM @ 2012 08 10, 16:40)
Šiaurinėjė salos dalyje žalumos pakankamai.
Ar kalama apie "juodą" smėlį pietinėje dalyje..tai ten net ne juodas.
Tikrai juodas,tai tik tam tikrose vietose
Papildyta:
O prie ko čia tikėti ar netikėti forumiečiais
Kiekvienas aprašo savo ispūdžius,o atsirinkti reikia kiekvienam asmeniškai ar tinka ta vieta ir ką pamatyti,ką aplankyti.
Galų gale šiais laikais,kai galimybė apžiūrėti virtualiai vietas ir pačią salą,tai juk atsirenkama prieš kelionę.Jei netinka tai ir nevykstama..ko galima tikėtis daugiau nei parodoma nuotraukose ar video
Ar kalama apie "juodą" smėlį pietinėje dalyje..tai ten net ne juodas.
Tikrai juodas,tai tik tam tikrose vietose
Papildyta:
O prie ko čia tikėti ar netikėti forumiečiais
Kiekvienas aprašo savo ispūdžius,o atsirinkti reikia kiekvienam asmeniškai ar tinka ta vieta ir ką pamatyti,ką aplankyti.
Galų gale šiais laikais,kai galimybė apžiūrėti virtualiai vietas ir pačią salą,tai juk atsirenkama prieš kelionę.Jei netinka tai ir nevykstama..ko galima tikėtis daugiau nei parodoma nuotraukose ar video
nu prie to pacio,kad perdaug isliaupsinta Tenerife :mirksiukas:nieko stebuklingo ten nepamaciau,tiesiog geros atostogos ir tiek,o va kur gauni pigei ten reikia ir vykti nes visuose pasaulio kampeliuose galima rasti graziu graziausiu vietu
QUOTE(liida @ 2012 08 11, 23:09)
nu prie to pacio,kad perdaug isliaupsinta Tenerife :mirksiukas:nieko stebuklingo ten nepamaciau,tiesiog geros atostogos ir tiek,o va kur gauni pigei ten reikia ir vykti nes visuose pasaulio kampeliuose galima rasti graziu graziausiu vietu
kazkaip idomiai cia pasisakyta.niekas cia konkreciai neliaupsina konrecios salies.pasiskaitykite kitas temas,ir kiekvienoj atrodys,kad vis giria.nei vienoj saly ar saloj nieko nera stebuklingo.tiesiog,skonio reikalas arba patinka arba ne.tik tiek,kad cia visada labai geras oras.
Niu dėl tų patiko ir nepatiko... Man dar nebuvo, kad kur nepatiktų Visada važiuojus su tais žmonėm, su kuriais noriu važiuoti, visos šalys, kur buvau, man gražios, visur randu gražių, išskirtinių vietų aišku, jei ten apvagia, sumuša kažką, tai tikrai, manau, nemalonu... bet taip gali atsitikti ir atostogaujant LT ar bet kurioje kitoje šalyje..
QUOTE(Laura81r @ 2012 08 12, 11:18)
kazkaip idomiai cia pasisakyta.niekas cia konkreciai neliaupsina konrecios salies.pasiskaitykite kitas temas,ir kiekvienoj atrodys,kad vis giria.nei vienoj saly ar saloj nieko nera stebuklingo.tiesiog,skonio reikalas arba patinka arba ne.tik tiek,kad cia visada labai geras oras.
euforija jauciasi,nes vykstama i atostogas. Mano vyras buvo pries Kanarus nusiteikes.Bet praitais metais pats isitikino,jog pakankamai dar nesukomercintos gamtos yra.
QUOTE(Laura81r @ 2012 08 12, 09:18)
na ar idomei ar neidomei pasakiau ka manau,o del viso kito tai gryniausia tiesa taip sutinku kai vaziuosiu i kita saly butinai ir apie kita saly parasysiu,sy kart parasiau apie Tenerife ir tai tik mano poziuris,mano nuomone,ir nereikia sutikti su ja..cia parasiau tiems kas domisi,ir planuoja kelione,o ne tiems kurie jau ten buvo...nes visu ispudziai skirtingi mano nuomone ir tai visai normalu.
Kaip nusiminiau šiandien. Į Tenerifę Hovima Santa Maria 3* jau susiruošiau pirkti kelionę, bet privaloma pirkti šventinę vakarienę už 500 lt. dviems per Kalėdas. O kiti viešbučiai prastais atsiliepimais labai. Tai, ko gero, liksim be Tenerifės O taip norėjau. Kitas laikas mums netinkmas.
QUOTE(-bonbons- @ 2012 08 13, 15:07)
Kaip nusiminiau šiandien. Į Tenerifę Hovima Santa Maria 3* jau susiruošiau pirkti kelionę, bet privaloma pirkti šventinę vakarienę už 500 lt. dviems per Kalėdas. O kiti viešbučiai prastais atsiliepimais labai. Tai, ko gero, liksim be Tenerifės O taip norėjau. Kitas laikas mums netinkmas.
As tai prastu atsiliepimu turiu buten apie si. Nesiplesiu (nes jau n kartu ji aptarinejom, diskutavom ir t.t.), vienu zodziu mums jame nepatiko labai. Pasiziurekit kitus viesbucius, kad La Siesta, labai gaila, kad jame jau nebebuvo vietu, kai mes vykom O siaip, be Santa Marios yra nemazai tikrai geresniu viesbuciu, tik reikia prisedus paieskoti Paziurekit Barcelo, H10 tinklo viesbucius. Tad, nenusiminkit anksciau laiko
QUOTE(Elvita @ 2012 08 13, 15:16)
As tai prastu atsiliepimu turiu buten apie si. Nesiplesiu (nes jau n kartu ji aptarinejom, diskutavom ir t.t.), vienu zodziu mums jame nepatiko labai. Pasiziurekit kitus viesbucius, kad La Siesta, labai gaila, kad jame jau nebebuvo vietu, kai mes vykom O siaip, be Santa Marios yra nemazai tikrai geresniu viesbuciu, tik reikia prisedus paieskoti Paziurekit Barcelo, H10 tinklo viesbucius. Tad, nenusiminkit anksciau laiko
Pritariu dėl La Siesta ten buvau, kai pirmą kartą vykau į Tenerifę kažkada seniai Patiko ir rekomenduoju Kai antrą kartą vykau jau su SB į Tenerifę, vykom į kitą viešbutį savarankiškai ieškojom tada all inclusive