Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(rosma @ 2012 08 08, 21:22)
Grįžom prieš gerą savaitę iš Tenerifės ir ką galiu pasakyti g.gif .....gal per daug tikėjausi, bet man asmeniškai Maljorka ir netgi Kreta labiau patiko. Bet tai tik mano nuomonė. Matėm tikrai daug gražių vietų, bet man tas akmuo visur  ir uolos nelabai. Galbūt prisidėjo ir tai, kad  ne viskas vyko pagal planą. Buvom tuo laikotarpiu, kai degė miškai aplink Teidę. Gyvenom kaip tik toj vietoj, iš kurios važiuojant link Teidės buvo uždarytas kelias. Buvom suplanavę, kad tuo laikotarpiu, kol keliausim, gyvensim viešbutyje, o po to jau relaksuosim viešbutyje. Gavosi taip, kad kol gyvenom apartamentuose, į Teidę taip ir nenuvažiavome, tad turėjom pavogti vieną dieną iš nuostabaus viešbučio visai šalia  Los Gigantes uolų. Bet čia tai niekis schmoll.gif Liūdniausia buvo tai ir kas pakoregavo mūsų atostogas, kad važiuojant į Mascą ir sustojus nusifotkint vienoj iš aikštelių, pavogė iš automobilio mūsų pinigines  verysad.gif Tą dieną į Mascą jau nebevažiavom, turėjom reikalų su policija, o kol viskas susigulėjo galvose praradom dar vieną dieną.  Automobilį, kurį užsisakėm iš Cicar, gavom visą apibraižytą ir su neveikiančiu kondicionieriu. Jau pirmą dieną kompas metė pranešimus, kad reikia kreiptis į servisą. Kitą dieną auto pasikeitėm ir .......gavom su neužsirakinamom  keleivio priekinėm durelėm. Tą pastebėjom tik kitą dieną po vagystės. Centrinis užraktas užrakina visas duris, bet tik ne priekines keleivio pusės. Daugiau jokio daikto nė trumpam automobilyje nepalikdavom, bet tas susigrąžinti prarastų pinigų, kortelių ir akinių nepadėjo verysad.gif
Na, čia aš labai lūdnai savo įspūdžius pristatinėju, bet , matot, būna ir taip, tačiau  atostogos tuo nesibaigė. Įvykdėm visus planus ir pabuvojom visur kur buvom suplanavę. Tikrai yra ką pamatyti, bet tai ne ta vieta, į kurią norėčiau sugrįžti. O taip išgirtas Playa la Arena  paplūdimys visai nepatiko. Kai gyvenom Puerto Santiage, susiruošėm į šį paplūdimį. Atvažiavom, o žmonių.......kaip Palangoj. Ir jis toks nedidukas šalia gatvės. Nežinau, iš kur tie laurai šiam paplūdimiui? Apsisukom ir grįžom atgal į viešbutį. Man žymiai labiau patiko Benijo palūdimys.

pritariu del gamtos tas akmuo visur man asmeniskai nieko ispudingo ,ir kai kur su pora benudziustanciu lapu augalas,na paieskous yra ir net labai visko grazaus,ir tas smelis tamsus schmoll.gif zodziu labai geros atostogos,bet ne ta vieta in kuria svaosiu gryzti
Atsakyti
Niu peržiūrėjau net Tenerifės foto dar kartą savo smile.gif niu joo.. ten žalumos nėra super daug, bet ką aš žinau, man gražu biggrin.gif vien serpantinai ko verti.. Jais važiuojant tikrai įspūdingi vaizdai atsiveria smile.gif ką jau kalbėt apie Teidę smile.gif juodas smėlis man šios salos išskirtinumas, ne trūkumas smile.gif na nežinau, negrįžtu tik todėl, kad dar yra kur kitur nuvažiuot, bet jei proga atsiras, tikrai dar apssilankysiu smile.gif Bet kiek žmonių tiek nuomonių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evin @ 2012 08 10, 09:09)
Niu peržiūrėjau net Tenerifės foto dar kartą savo smile.gif niu joo.. ten žalumos nėra super daug, bet ką aš žinau, man gražu biggrin.gif vien serpantinai ko verti.. Jais važiuojant tikrai įspūdingi vaizdai atsiveria  smile.gif ką jau kalbėt apie Teidę smile.gif juodas smėlis man šios salos išskirtinumas, ne trūkumas  smile.gif  na nežinau, negrįžtu tik todėl, kad dar yra kur kitur nuvažiuot, bet jei proga atsiras, tikrai dar apssilankysiu smile.gif Bet kiek žmonių tiek nuomonių smile.gif

Tikrai taip,delto pries kelione nereikia viskuom tikėti ką rašo forumieciai,kam juodas smėlis pliusas kam minusas,kam kalnai pats tas kam ne į galva nesautu mintis ten kilti...o kur dar rašo tie kurie tiesiog megsta keliauti ieskoti lipti domėtis,o kur rašo tie kas tik ilsėtis vyksta neįmanoma,kad nuomones su taptų,bet man asmeniskai derasi galiu teigti isliaupsinta Tenerife daug daugiau nei reiktų,ir dar man atrodo jai geras oras,kompanija,nuotaika visur buna gera...ypač per atostogas.
Atsakyti
QUOTE(Evin @ 2012 08 10, 09:09)
Niu peržiūrėjau net Tenerifės foto dar kartą savo smile.gif niu joo.. ten žalumos nėra super daug, bet ką aš žinau, man gražu biggrin.gif vien serpantinai ko verti.. Jais važiuojant tikrai įspūdingi vaizdai atsiveria  smile.gif ką jau kalbėt apie Teidę smile.gif juodas smėlis man šios salos išskirtinumas, ne trūkumas  smile.gif  na nežinau, negrįžtu tik todėl, kad dar yra kur kitur nuvažiuot, bet jei proga atsiras, tikrai dar apssilankysiu smile.gif Bet kiek žmonių tiek nuomonių smile.gif

Šiaurinėjė salos dalyje žalumos pakankamai.
Ar kalama apie "juodą" smėlį pietinėje dalyje..tai ten net ne juodas.
Tikrai juodas,tai tik tam tikrose vietose
user posted image
Papildyta:
QUOTE(liida @ 2012 08 10, 15:28)
Tikrai taip,delto pries kelione nereikia viskuom tikėti ką rašo forumieciai,kam juodas smėlis pliusas kam minusas,kam kalnai pats tas kam ne į galva nesautu mintis ten kilti...o kur dar rašo tie kurie tiesiog megsta keliauti ieskoti lipti domėtis,o kur rašo tie kas tik ilsėtis vyksta neįmanoma,kad nuomones su taptų,bet man asmeniskai derasi galiu teigti isliaupsinta Tenerife daug daugiau nei reiktų,ir dar man atrodo jai geras oras,kompanija,nuotaika visur buna gera...ypač per atostogas.

O prie ko čia tikėti ar netikėti forumiečiais g.gif
Kiekvienas aprašo savo ispūdžius,o atsirinkti reikia kiekvienam asmeniškai ar tinka ta vieta ir ką pamatyti,ką aplankyti.
Galų gale šiais laikais,kai galimybė apžiūrėti virtualiai vietas ir pačią salą,tai juk atsirenkama prieš kelionę.Jei netinka tai ir nevykstama..ko galima tikėtis daugiau nei parodoma nuotraukose ar video g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 08 09, 09:06)

Dabar su JM brangiausiojo pagalba nusipirkau Canon muilinuke, itariu, kad i Madeira vesiuosi ja, nes ten vaikscioti po levadas uzsikabinus sunkiausia fotika, nzn ar pasirysiu  doh.gif

Nusipirkai thumbup.gif
Lauksim įspūdžių bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Evin @ 2012 08 10, 16:41)
Super foto 4u.gif

Čia visas fotoreportažas

http://www.supermama...?...792571&st=0
Ten tikrai matosi kur žalia, ir gan žalia thumbup.gif
Važiuojant šiaurine dalimi,kur serpantinai ir vien tik žaluma,net priminė mūsų LT miškus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 08 10, 17:47)

Važiuojant šiaurine dalimi,kur serpantinai ir vien tik žaluma,net priminė mūsų LT miškus wub.gif

Aha, ten žaliau wub.gif , ir oras kaip ten skyrėsi smile.gif pietuose karšta buvo, o šiaurinėjė dalyje gavom truputį lietaus biggrin.gif ir važiuojant serpantinais taip gražiai atrodė, kai pas mus lynoja, o ten toliau matos saule nutvieksta pietinė dalis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(liida @ 2012 08 10, 16:28)
Tikrai taip,delto pries kelione nereikia viskuom tikėti ką rašo forumieciai

Koks idomus teiginys g.gif
Papildyta:
QUOTE(JM @ 2012 08 10, 17:47)
Nusipirkai  thumbup.gif
Lauksim įspūdžių bigsmile.gif

Aha, nusipirkau. Dabar mastau, gal tik sita maziuka i Madeira imti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 08 10, 17:02)
Koks idomus teiginys  g.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif

o kaip fotografuoja išbandei?
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 08 10, 18:09)
o kaip fotografuoja išbandei?

Vis mastau, jei pasiimsiu tik maziuka, tai paskui gailesiuos, kad nepasiemiau didelio, o kai pasiimsiu abu, bijau, kad galiu nesiotis tik maziuka lotuliukas.gif

Va, ka sugeba mano mazylis, pirmieji pabandymai biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 10 rugpjūčio 2012 - 19:11
mes pasirinkome Tenerife del silumos rolleyes.gif Mazai jau kur taip silta rudeny.
QUOTE(JM @ 2012 08 10, 18:40)
Šiaurinėjė salos dalyje žalumos pakankamai.
Ar kalama apie "juodą" smėlį pietinėje dalyje..tai ten net ne juodas.
Tikrai juodas,tai tik tam tikrose vietose
user posted image
Papildyta:

O prie ko čia tikėti ar netikėti forumiečiais  g.gif
Kiekvienas aprašo savo ispūdžius,o atsirinkti reikia kiekvienam asmeniškai ar tinka ta vieta ir ką pamatyti,ką aplankyti.
Galų gale šiais laikais,kai galimybė apžiūrėti virtualiai vietas ir pačią salą,tai juk atsirenkama prieš kelionę.Jei netinka tai ir nevykstama..ko galima tikėtis daugiau nei parodoma nuotraukose ar video g.gif

oi kokia foto wub.gif lyg smaloje stovetumete bigsmile.gif

QUOTE(Elvita @ 2012 08 10, 19:02)

as nesiryztu su objektyvu ir ect. pirkti cool.gif. Megztu ir nuotraukas,ir fotkinti...jauciu uzsikasciau unsure.gif Bet kai pamatai skirtuma vel susimastai g.gif

Bet tavo "maziukas" irgi krutas.
Atsakyti
QUOTE(Svaj-a @ 2012 08 10, 19:01)
mes pasirinkome Tenerife del silumos  rolleyes.gif Mazai jau kur taip silta rudeny. 

oi kokia foto  wub.gif lyg smaloje stovetumete  bigsmile.gif
as nesiryztu su objektyvu ir ect. pirkti  cool.gif. Megztu ir nuotraukas,ir fotkinti...jauciu uzsikasciau  unsure.gif Bet kai pamatai skirtuma vel susimastai  g.gif

Bet tavo "maziukas" irgi krutas.

Taip,Tenerifėje rudenį šilta.
Daug kur šilta tokiu metu laiku,bet nedaug kur kainos normalios

Kuom "krutas" ?
Ar foto technikoje nusimanote?Turite patirties mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2012 08 10, 17:43)
Vis mastau, jei pasiimsiu tik maziuka, tai paskui gailesiuos, kad nepasiemiau didelio, o kai pasiimsiu abu, bijau, kad galiu nesiotis tik maziuka  lotuliukas.gif

Va, ka sugeba mano mazylis, pirmieji pabandymai  biggrin.gif

ugnis yra,o kur šašlykiukai bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Svaj-a @ 2012 08 10, 19:01)

oi kokia foto  wub.gif lyg smaloje stovetumete  bigsmile.gif

Iš ten parsivežtas smeliukas lyg šilkinis...o jau malonumas buvo maudytis wub.gif vaikai ir mano ir draugų iki šiol prisimena,kaip vieną maloniausių..tiesa buvo didžiulės bangos ir begalinė trauka,bet...minusai nustelbia pliusus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 10 rugpjūčio 2012 - 20:52
QUOTE(JM @ 2012 08 10, 22:09)
Taip,Tenerifėje rudenį šilta.
Daug kur šilta tokiu metu laiku,bet nedaug kur kainos normalios

Kuom "krutas" ?
Ar foto technikoje nusimanote?Turite patirties  mirksiukas.gif
Papildyta:

ugnis yra,o kur šašlykiukai  bigsmile.gif
Papildyta:

Iš ten parsivežtas smeliukas lyg šilkinis...o jau malonumas buvo maudytis wub.gif vaikai ir mano ir draugų iki šiol prisimena,kaip vieną maloniausių..tiesa buvo didžiulės bangos ir begalinė trauka,bet...minusai nustelbia pliusus  wub.gif

Afrikoje rudenyje silta...pvz. Egipte mes dar nebuve. unsure.gif Bet mums butent kaina netinka ir piramides pertoli nuo pajurio g.gif O i Portugalija pabijojome skristi...vyras Italija,Prancuzija,Ispanija irgi atmete. Kad ir tokioje Korsikoje,turbut,nebus taip silta,kaip Kanaruose g.gif
Technikoje as nelabai. Vieni renkasi technika,kiti priseda prie apdirbimo programu biggrin.gif As niekuo dar pasipuikuoti negaleciau...reiktu paziureti ar mano fotikas isvis voratinkli uzfiksuotu rolleyes.gif biggrin.gif mes megstam prisiminimus,digital foto remeliai pastoviai ijungti pas mus wub.gif megejiskos nuotraukos dar tinka mums smile.gif
O kurioje vietoje sis silkinis smelis? Lab. grazi pakrante wub.gif
Atsakyti