Grįžom prieš gerą savaitę iš Tenerifės ir ką galiu pasakyti
.....gal per daug tikėjausi, bet man asmeniškai Maljorka ir netgi Kreta labiau patiko. Bet tai tik mano nuomonė. Matėm tikrai daug gražių vietų, bet man tas akmuo visur ir uolos nelabai. Galbūt prisidėjo ir tai, kad ne viskas vyko pagal planą. Buvom tuo laikotarpiu, kai degė miškai aplink Teidę. Gyvenom kaip tik toj vietoj, iš kurios važiuojant link Teidės buvo uždarytas kelias. Buvom suplanavę, kad tuo laikotarpiu, kol keliausim, gyvensim viešbutyje, o po to jau relaksuosim viešbutyje. Gavosi taip, kad kol gyvenom apartamentuose, į Teidę taip ir nenuvažiavome, tad turėjom pavogti vieną dieną iš nuostabaus viešbučio visai šalia Los Gigantes uolų. Bet čia tai niekis
Liūdniausia buvo tai ir kas pakoregavo mūsų atostogas, kad važiuojant į Mascą ir sustojus nusifotkint vienoj iš aikštelių, pavogė iš automobilio mūsų pinigines
Tą dieną į Mascą jau nebevažiavom, turėjom reikalų su policija, o kol viskas susigulėjo galvose praradom dar vieną dieną. Automobilį, kurį užsisakėm iš Cicar, gavom visą apibraižytą ir su neveikiančiu kondicionieriu. Jau pirmą dieną kompas metė pranešimus, kad reikia kreiptis į servisą. Kitą dieną auto pasikeitėm ir .......gavom su neužsirakinamom keleivio priekinėm durelėm. Tą pastebėjom tik kitą dieną po vagystės. Centrinis užraktas užrakina visas duris, bet tik ne priekines keleivio pusės. Daugiau jokio daikto nė trumpam automobilyje nepalikdavom, bet tas susigrąžinti prarastų pinigų, kortelių ir akinių nepadėjo
Na, čia aš labai lūdnai savo įspūdžius pristatinėju, bet , matot, būna ir taip, tačiau atostogos tuo nesibaigė. Įvykdėm visus planus ir pabuvojom visur kur buvom suplanavę. Tikrai yra ką pamatyti, bet tai ne ta vieta, į kurią norėčiau sugrįžti. O taip išgirtas Playa la Arena paplūdimys visai nepatiko. Kai gyvenom Puerto Santiage, susiruošėm į šį paplūdimį. Atvažiavom, o žmonių.......kaip Palangoj. Ir jis toks nedidukas šalia gatvės. Nežinau, iš kur tie laurai šiam paplūdimiui? Apsisukom ir grįžom atgal į viešbutį. Man žymiai labiau patiko Benijo palūdimys.