Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(JM @ 2012 07 11, 08:14)
Taip,vasara ne itin populiaros Kanarų salos,nes vasaros metu ir taip daug krypčių yra,kur vykti yra,daugiau rudenį/žiemą į Kanarus traukiama.

Nebūtina rezervuotis iš anksto,bet gali nebūti vietų kilimui į Teidę,aš visada patariu iš anksčiau rezervuotis.

Gal aš ne tiksliai paklausiau. g.gif Klausimas buvo apie keltuvą. Ar būtina pirkti bilietus keltuvui iš anksto? Apie lipimą į patį viršų jau šaukštai po pietų. Kai žiūrėjau birželio gale, buvo jau beveik visas rugpjūtis užbukintas. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rosma @ 2012 07 13, 21:02)
Gal aš ne tiksliai paklausiau. g.gif  Klausimas buvo apie keltuvą. Ar būtina pirkti bilietus  keltuvui iš anksto?

Nebutina, nuvyksit ir nusipirksit vietoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosma @ 2012 07 13, 20:02)
Gal aš ne tiksliai paklausiau. g.gif  Klausimas buvo apie keltuvą. Ar būtina pirkti bilietus  keltuvui iš anksto? Apie lipimą į patį viršų jau šaukštai po pietų. Kai žiūrėjau birželio gale, buvo jau  beveik visas rugpjūtis užbukintas. unsure.gif

Nieko sau blink.gif
Keltuvo bilietus beabejo,kad vietoje nusipirksite,nebūtina iš anksto mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, gal galite parekomenduoti, kuria nors mašinos nuomos agentūrą Tenerifėje, kuri siūlo geresnės sąlygas, nes kaip supratau yra įvairūs nuomos niuansai?

Reiks mašinos 8 d.
Atsakyti
QUOTE(esis @ 2012 07 17, 08:52)
Sveiki, gal galite parekomenduoti, kuria nors mašinos nuomos agentūrą Tenerifėje, kuri siūlo geresnės sąlygas, nes kaip supratau yra įvairūs nuomos niuansai?

Reiks mašinos 8 d.

Tenerifeje nuomavomes is Orcarcanarias, visose kitose kanaru salose is Cabreramedina, susilygink kainas tik, kur pigiau gausis mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas nors buvo Tenerifeje gruodzio-sausio menesiais? kokie orai ir ar imanoma maudytis vandenyne? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(esis @ 2012 07 17, 09:52)

Reiks mašinos 8 d.

Aš siūlyčiau Šitą kompaniją kaina parašyta galutinė, susimoki vietoj grynais arba iš anksto kortele, pasirašai atvykęs ir viskas, jokių papildomų mokesčių ar kitokių nesąmonių smile.gif su kiek gauni degalų, su tiek ir grąžini smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Norkyt: 17 liepos 2012 - 13:13
QUOTE(Norkyt @ 2012 07 17, 13:11)
Aš siūlyčiau Šitą kompaniją kaina parašyta galutinė, susimoki vietoj grynais arba iš anksto kortele, pasirašai atvykęs ir viskas, jokių papildomų mokesčių ar kitokių nesąmonių smile.gif su kiek gauni degalų, su tiek ir grąžini smile.gif

Tai, kad Kanaruose visose autonuomose taip pat, ne taip kaip Maljorkoje doh.gif
Atsakyti
Turiu liudnu ziniu, dega Teides nacionalinio parko miskai sad.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kaip liūdna, mes pernai buvom ten, tai matėm ankstesnių gaisrų pasekmes, vaizdas ne koks verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 07 18, 09:09)
Turiu liudnu ziniu, dega Teides nacionalinio parko miskai sad.gif

drinks_cheers.gif verysad.gif
http://www.lrytas.lt...
Atsakyti
Sveikii.
Gal kazkas keliavote rudeni i Kanarus,dabar labai stipriai soktelejo kainos net rugsejo menesiui,galvoju ar verta uzsakyneti,ar vis del to veliau rugsejo pradzioj imanoma bus gauti gera pasiulyma?
Atsakyti