Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(Keretoja @ 2012 06 29, 23:29)
Aha man irgi is 4iu papludymiu Amadores nerealiausias, na gal kiekvienam pagal poreiki, pvz akmenuoti ir uoleti papludymiai gal ir grazu bet su vaiku visishkai netinka  biggrin.gif  Idomu man irgi suzinot kas dar geresnio tenai yra ir kur nepabuvojom  ax.gif
O viesbutukas sis man maziausiai gal is visu 4 patiko del savo gausybes taisykliu ir kad net televizoriu kad ziuret kapeikas reik mest-net juokinga  biggrin.gif  O shaip labai tylus, su vaiku ta prasme gerai, dislokacija nebloga, bet nera pats jaukiausias mano nuomone.

o dar skaiciau,kad ten triuksmas nuo ankstyvo ryto.aptarnaujantis personalas pradeda tvarkytis apie penkias.po to buvo kambariu,visai be vaizdo,siena pries akis.bet mane sugunde del to,kad vaizdai labai nuostabus per langa wub.gif galvojau,reiktu pabandyt nors karta ir pigu,bet gal visai jie ten ne blogi?placiau placiau prasom apie ta viesbutuka blush2.gif
Atsakyti
Jo, yra tokiu kambariu schmoll.gif ir mes kai atvaziavom mum iskart pasake kad mes atseit bookinom be vaizdo i jura ir jei norit vaizdo prasom po 10 euru per nakti papildomai susimoket. Triuksmas kazkoks buvo ten gatvej salia, kazkokias statybines medziagas tampe pirma diena, bet vakare buvo ramu, bet siap mes visas dienas leidom prie juros viesbuty praktiskai tik nakvojom tai mazai ten ir tebuvom, bet nepasirode man jaukus jis tiesa pasakius, ilgiau gyvent jame nenoreciau, man 2ju naktu uzteko per akis biggrin.gif bet nezinau ka ten uz tokia kaina geresnio galima rast g.gif
Tvarkytoju anksti negirdejau, nezinau, bet lubose kazkur gargaliavo vanduo nakti pries uzmiegant, kur kazkas maudesi ar ka, zodziu kazur sienose kanalizacijos vamzdziai praeina ir labai garsiai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keretoja: 30 birželio 2012 - 10:42
QUOTE(Keretoja @ 2012 06 30, 09:39)
Jo, yra tokiu kambariu  schmoll.gif  ir mes kai atvaziavom mum iskart pasake kad mes atseit bookinom be vaizdo i jura ir jei norit vaizdo prasom po 10 euru per nakti papildomai susimoket. Triuksmas kazkoks buvo ten gatvej salia, kazkokias statybines medziagas tampe pirma diena, bet vakare buvo ramu, bet siap mes visas dienas leidom prie juros viesbuty praktiskai tik nakvojom tai mazai ten ir tebuvom, bet nepasirode man jaukus jis tiesa pasakius, ilgiau gyvent jame nenoreciau, man 2ju naktu uzteko per akis  biggrin.gif  bet nezinau ka ten uz tokia kaina geresnio galima rast  g.gif
Tvarkytoju anksti negirdejau, nezinau, bet lubose kazkur gargaliavo vanduo nakti pries uzmiegant, kur kazkas maudesi ar ka, zodziu kazur sienose kanalizacijos vamzdziai praeina ir labai garsiai  lotuliukas.gif

bet tai jie irgi geri...pvz per ta saita kur mes ziurim bukinti,tai net neduoda rinktis su vaizdu i jura ar i siena lotuliukas.gif visi vienodi...ai,bet nesvarbu,taip ar taip jau i ten nevarysim.dar renkames,bet jau ant dienu kazka nuspresim ir mes.o kaip siaip,visumoj,patiko ar ne?kaip mazoji atlaike pasivazinejimus? ax.gif
Papildyta:
beje,bandziau per googla visagali ieskoti kur tas nuostabusis papludimys Anfi del Mar bet niekaip nesuprantu..kartais ismeta,kad Puerto Rice,kartais kad kazkur kitur,o dazniausiai tai tik viezbucio pavadinimas...padekit mergeles,prasau!!!
Atsakyti
Labai patiko mum viskas, ir vaikui ziauriai patiko, atstumai ten netolimi tai pasivazinejimai vargo nesukele, o ispudziu buvo daug ir visi teigiami smile.gif Labai patiko Palmitos parkas, su vaikais ypach smagu, bet ir megstantiem gyvunus ir paukscius zmonem tikrai patiks, ten pauksciu, papugu pasirodymai, delfinu pasirodymai, daug gyvunu labai grazus parkas kalnuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2012 06 30, 00:29)
pvz akmenuoti ir uoleti papludymiai gal ir grazu bet su vaiku visishkai netinka  biggrin.gif 

Anfi de Mar labai tinkantis vaikams. Smeliukas, seklu thumbup.gif

QUOTE(Laura81r @ 2012 06 30, 14:39)
beje,bandziau per googla visagali ieskoti kur tas nuostabusis papludimys Anfi del Mar bet niekaip nesuprantu..kartais ismeta,kad Puerto Rice,kartais kad kazkur kitur,o dazniausiai tai tik viezbucio pavadinimas...padekit mergeles,prasau!!!

Anfi del Mar papludimys priklauso Anfi del Mar viesbuciui. Dar kitaip jis vadinamas Patalavaca. Pravaziavus Puerto Rico, bus nuoroda desiniau link viesbucio Anfi del Mar, ten ir reikia sukti. I pati papludimi nusileidi viesbucio liftu.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Laura81r @ 2012 06 30, 14:39)
dar renkames,bet jau ant dienu kazka nuspresim ir mes

Jei vaziuojat be vaiku, siulau viesbuti salia Amadores papludymio Sunprime Riviera Beach and Spa, nerealus viesbutis ant vandenyno kranto thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 01 liepos 2012 - 10:57
o tai ar galima cia uzsukti i ta papludimy pasaliniams?ar cia tik privatus to viezbucio ax.gif mus labiau domina viezbuciai Puerto Rice,prie pat papludimio to nuostabaus ax.gif
praeitais metais buvom Gloria Palas Amadores. dar yra labai fainas Gloria palas royal.
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2012 07 01, 11:22)
o tai ar galima cia uzsukti i ta papludimy pasaliniams?ar cia tik privatus to viezbucio  ax.gif  mus labiau domina viezbuciai Puerto Rice,prie pat papludimio to nuostabaus  ax.gif
praeitais metais buvom Gloria Palas Amadores. dar yra labai fainas Gloria palas royal.

I papludymi galima eiti visiems, jis nera privatus.
Sunprime viesbutis, apie kuri rasiau, yra salia Amadores papludymio. Labai aukstos klases ir aptarnavimo viesbutis. Nors turi 4*, bet palyginus su kitais 4*, kuriuose esame buve, tai tikrai galetu ir 5* tureti smile.gif
Mes irgi ziurejom ir Gloria Palace Amadores ir Gloria Palace Royal, bet Riviera Beach, mums patiko labiau.
Papildyta:
QUOTE(Laura81r @ 2012 07 01, 11:22)

Tai jus jau antrus metus i GK vaziuosit?
Atsakyti
Sveikos, kaip matau šioje temoje diskutuojama apie Kanarų salas, tai galbūt čia rasiu atsakymą į man rūpintį klausimą. smile.gif

Kadangi daugelis jau ten keliavote, gal galite pasakyti, koks Lietuvos mobiliojo operatoriaus ryšys tikrai veikia šiose salose. Antra pusė išvažiuoja ten dirbti, ir niekaip neišsiaiškinam. verysad.gif

Šiaip turime Pildyk, bet išsiaiškinome kad Pildyk ten neveikia, nors Ispanijoj veikia. O įdomu, ar Tele2 abonentas veiktų, jei Pildyk salose neveikia? O kaip Omnitel ir Bitė?
Išvykstame į Gran kanariją, Las palmas miestą.

Būčiau labai dėkinga už informaciją, nes patys darbuotojai nežino, kaip yra su tom salom, tiesiog pasako kad Ispanijoj veikia, o salose neaišku. Kažkaip nesuprantu, galvoju jei Pildyk ten neveikia tai gal ir Tele2 neveikia.
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2012 07 01, 12:19)
Kažkaip nesuprantu, galvoju jei Pildyk ten neveikia tai gal ir Tele2 neveikia.
g.gif

Veikia tiek Tele2, tiek Omnitel.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 07 01, 13:20)
Veikia tiek Tele2, tiek Omnitel.

Aišku, reikės tada paimti Tele2 abonentą, nes kažkodėl pildyk neveikia...
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2012 07 01, 11:36)

Mums veikė ir Bites pildyk Labas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2012 07 01, 12:36)

Abonentas veikia puikiai drinks_cheers.gif
Atsakyti