QUOTE(Keretoja @ 2012 06 29, 23:29)
Aha man irgi is 4iu papludymiu Amadores nerealiausias, na gal kiekvienam pagal poreiki, pvz akmenuoti ir uoleti papludymiai gal ir grazu bet su vaiku visishkai netinka Idomu man irgi suzinot kas dar geresnio tenai yra ir kur nepabuvojom
O viesbutukas sis man maziausiai gal is visu 4 patiko del savo gausybes taisykliu ir kad net televizoriu kad ziuret kapeikas reik mest-net juokinga O shaip labai tylus, su vaiku ta prasme gerai, dislokacija nebloga, bet nera pats jaukiausias mano nuomone.
O viesbutukas sis man maziausiai gal is visu 4 patiko del savo gausybes taisykliu ir kad net televizoriu kad ziuret kapeikas reik mest-net juokinga O shaip labai tylus, su vaiku ta prasme gerai, dislokacija nebloga, bet nera pats jaukiausias mano nuomone.
o dar skaiciau,kad ten triuksmas nuo ankstyvo ryto.aptarnaujantis personalas pradeda tvarkytis apie penkias.po to buvo kambariu,visai be vaizdo,siena pries akis.bet mane sugunde del to,kad vaizdai labai nuostabus per langa galvojau,reiktu pabandyt nors karta ir pigu,bet gal visai jie ten ne blogi?placiau placiau prasom apie ta viesbutuka