Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

ir dar norejau paklausti ar esate kas nuomave masinyte is CICAR?ar turit kokiu pastebejimu ar nusiskundimu?
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2012 06 24, 15:53)
sveiki,norejau paklausti gal kas zinote Gran kanarijoje,Puerto Rike yra nuostabusis papludimys Amadores vadinasi,jei neklystu.iskilo klausimelis kiek kainuoja automobilio parkingas prie papludimio?ar valandai skaiciuoja ar dienai?labai dekinga uz atsakymus  ax.gif  ax.gif

Parkingas nemokamas, bet jei vėlai atvažiuosit prie paplūdymio vietų nerasit. Paplūdimys "Amadores".

QUOTE(Laura81r @ 2012 06 24, 16:32)
ir dar norejau paklausti ar esate kas nuomave masinyte is CICAR?ar turit kokiu pastebejimu ar nusiskundimu?

Mes nuomavomės iš Cabrera Medina, bet jie susijungę yra, tik Cabreroje pigiau. Ofiso reikia ieškoti Cicar'o. Nusikundimų neturiu, viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tinai @ 2012 06 23, 00:47)
Merginos, pavydekit. Sedziu vilos terasoj, geriu kokteiliuka ir megaujuosi nuostabiu oru Costa Adejeje. Kai grysiu parasysiu kaik sekesi. Iki.

doooomina bigsmile.gif kas per vila. per kur? per kur skrydis?
mastau jau apie kovo mėn. ten.... wub.gif

ačiū kas pasidalins info mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki. labai reikia patarimo -
gal kas nuomavosi masina gran kanarijoje be credit card? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste1332 @ 2012 06 25, 16:52)
sveiki. labai reikia patarimo -
gal kas nuomavosi masina gran kanarijoje be credit card? 4u.gif

AŠ nuomavausi plius car http://www.pluscar-g...m/de/index.html Lanzarotėje, ši kompanija taip pat yra ir Grankanarijoje. Jie užsakymą patvirtino emailu, jokių kredito kortelių nereikėjo, o nuvykus dar paklausė, ar mokėsit kreditine, ar grynais. Aš pasirinkau grynais 4u.gif . Puiki kompanija 4u.gif . Paėmėmė pilnu baku, pilnu ir reikėjo grąžinti. Ir jokių užstatų ar depozitų bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, vakar gryzom is keliones po Gran Canaria, apie Amadores papludimi Puerto Rike galiu pasakyt kad jis geriausias is visu kanarijos pliazu pagal mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2012 06 29, 12:41)
Sveikos, vakar gryzom is keliones po Gran Canaria, apie Amadores papludimi Puerto Rike galiu pasakyt kad jis geriausias is visu kanarijos pliazu pagal mane  biggrin.gif

Anfi del Mar buvot?
Atsakyti
Ar kam nors teko nakvoti Teidės viršūnėje (Jų vadinamas "refuge" http://www.teleferic...tavista-refuge)? Kokie atsiliepimai? Į viršų lipote pėsti ar naudojotės keltuvais (tinklapy rašo, kad pėsčiomis maršrutą galima įveikti er 4-5 valandas. Gal visai nebloga dienos išvyka būtų g.gif )? Dar įdomu kiek laiko trunka iš to viešbučio nueiti iki pačio kraterio.
Galbūt kas nors žinos atsakymus į mano klausimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 06 29, 17:55)
Anfi del Mar buvot?

Ne, Puerto Rike gyvenom Palmera mar viesbutyje, isviso 4 viesbuciuose gyvenom Kanarijoj, patys rezervavomes. Pirmas Maspalomas miestelyje, tada vaziavom i Puerto Rika, tada Plaja de Ingles ir paskutinem dienom Las Palmas. Emem viesbucius be maitinimo bet su virtuvele numeryje tai gaminomes patys arba valgem kavinese kartais.
Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2012 06 29, 21:22)
Ne

Tuomet negalit teigti, kad Amadores geriausias, nes nepabuvojot visuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2012 06 29, 20:22)
Ne, Puerto Rike gyvenom Palmera mar viesbutyje, isviso 4 viesbuciuose gyvenom Kanarijoj, patys rezervavomes. Pirmas Maspalomas miestelyje, tada vaziavom i Puerto Rika, tada Plaja de Ingles ir paskutinem dienom Las Palmas. Emem viesbucius be maitinimo bet su virtuvele numeryje tai gaminomes patys arba valgem kavinese kartais.

cia tai geras!mes irgi i si viezbutuka buvom aki numete,bet kai pasiskaiciau atsiliepimus,tai greit noras praejo doh.gif o kaip jums,patiko????
gal galima apie ta kitaji papludimi placiau,nes man puerto rike amadores papludimys tai rojus zemeje. tongue.gif
Atsakyti
Aha man irgi is 4iu papludymiu Amadores nerealiausias, na gal kiekvienam pagal poreiki, pvz akmenuoti ir uoleti papludymiai gal ir grazu bet su vaiku visishkai netinka biggrin.gif Idomu man irgi suzinot kas dar geresnio tenai yra ir kur nepabuvojom ax.gif
O viesbutukas sis man maziausiai gal is visu 4 patiko del savo gausybes taisykliu ir kad net televizoriu kad ziuret kapeikas reik mest-net juokinga biggrin.gif O shaip labai tylus, su vaiku ta prasme gerai, dislokacija nebloga, bet nera pats jaukiausias mano nuomone.
Atsakyti