Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(JM @ 2012 06 12, 15:03)

El Hierro tikrai neišbraukta,nes viskas nuo jos ir prasidėjo..visas noras pamatyti visas mažąsias salas.

Smagu,kad vėl planuojates į Kanarus.Kokį mėnesį planuojate bigsmile.gif

kur iš visų šių salų labiausiai jums patiko  bigsmile.gif

tai vat aš ir galvoju ar neišbraukta biggrin.gif

nežinau dar nieko,, sulauksim mažojo šeimos nario, sustiprėsim ir važiuosim, manau vasarį, o gal kovą smile.gif

man kol kas labiausiai Fuerte, bet manau dėl to, kad ilgiausiai buvome joje, vaikai jau paaugę buvo ir galėjom daugiau pamatyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2012 06 12, 14:08)
*sulauksim mažojo šeimos nario, sustiprėsim ir važiuosim, manau vasarį, o gal kovą smile.gif

**man kol kas labiausiai Fuerte, bet manau dėl to, kad ilgiausiai buvome joje, vaikai jau paaugę buvo ir galėjom daugiau pamatyt smile.gif

Tai va ko man JM palinkejo, kai i Maljorka skridom biggrin.gif (matau, kad atostogu stebuklo laukiat wub.gif ), ane JM biggrin.gif

**O man is ju visu, labiausiai nepatiko Fuerte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2012 06 12, 13:08)
tai vat aš ir galvoju ar neišbraukta biggrin.gif

nežinau dar nieko,, sulauksim mažojo šeimos nario, sustiprėsim ir važiuosim, manau vasarį, o gal kovą smile.gif

man kol kas labiausiai Fuerte, bet manau dėl to, kad ilgiausiai buvome joje, vaikai jau paaugę buvo ir galėjom daugiau pamatyt smile.gif

El Hierro niekaip negaliu išbraukti blush2.gif wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Vat kaip įdomiai..vieniems Fuerte visiškai nepatiko,kitiems ji laaaaabai patinka....išvada braukti negaliu,reikia patiems įsitikinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 06 12, 15:12)
Tai va ko man JM palinkejo, kai i Maljorka skridom  biggrin.gif (matau, kad atostogu stebuklo laukiat  wub.gif ), ane JM biggrin.gif

**O man is ju visu, labiausiai nepatiko Fuerte  4u.gif

tai lauksim dabar smile.gif mūsiškis iš Fuertės wub.gif

jaučiu, jei būtumėm Tenerifėj daugiau važinėję, gal būtų kitaip, bet abu mūsiškiai kūdikiai dar buvo, tai pasyviai laiką leidom, dabar nieko prieš pakartot Tenerifę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gėliukas: 12 birželio 2012 - 14:27
QUOTE(Elvita @ 2012 06 12, 13:12)
Tai va ko man JM palinkejo, kai i Maljorka skridom  biggrin.gif (matau, kad atostogu stebuklo laukiat  wub.gif ), ane JM biggrin.gif

tikrai taip...supratai kokios stebukliukės palinkėjau wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(gėliukas @ 2012 06 12, 13:25)
tai lauksim dabar smile.gif mūsiškis iš Fuertės  wub.gif

jaučiu, jei būtumėm Tenerifėj daugiau važinėję, gal būtų kitaip, bet abu mūsiškiai kūdikiai dar buvo, tai pasyviai laiką leidom, dabar nieko prieš pakartot Tenerifę  smile.gif

wub.gif wub.gif wub.gif geras !!!!!!
tai vat,jei daug keliauti Tenerifėje tai gal kitaip ir atrodytu ši sala rolleyes.gif
Atsakyti
Negi birzeli bus sitaip karshta? Man sake kad ten pavasario salos ner taip kaersta kaip kokioj Graikijoj pvz ir kad iki 30 maximum temperatura buna o shaip apie 25 g.gif
Mes jau 6adieni ishskrendam reik jau pradet ruostis rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas,
Pagelbėkit. Ar tikrai nėr leidimų lipimui į Teidės viršūnę 06.20-06.25, ar čia nemoku ieškoti?
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2012 06 12, 15:25)
tai lauksim dabar smile.gif mūsiškis iš Fuertės  wub.gif

jaučiu, jei būtumėm Tenerifėj daugiau važinėję, gal būtų kitaip, bet abu mūsiškiai kūdikiai dar buvo, tai pasyviai laiką leidom, dabar nieko prieš pakartot Tenerifę  smile.gif

užtai Fuertė labiausiai ir patiko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Aš ten buvau be antros pusės, gal todėl man ši sala ir nepatiko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(EDTA67 @ 2012 06 13, 11:18)
užtai Fuertė labiausiai ir patiko  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif . Aš ten buvau be antros pusės, gal todėl man ši sala ir nepatiko  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

As buvau su antra puse ir nepatiko abiems unsure.gif
Atsakyti
Gaila , kai tenka palikti Tenerifę ir grįžti į Lietuvą . verysad.gif Norisi grįžti atgal ir dar poilsiauti .
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 06 13, 15:01)
As buvau su antra puse ir nepatiko abiems  unsure.gif

baikit intrigas hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 06 13, 16:46)
Gaila , kai tenka palikti Tenerifę ir grįžti į Lietuvą .  verysad.gif Norisi grįžti atgal ir dar poilsiauti .

na viskas kas gera baigiasi rolleyes.gif lauksim jūsų įspudžių ir fotoreportažo bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Keretoja @ 2012 06 12, 22:01)
Negi birzeli bus sitaip karshta? Man sake kad ten pavasario salos ner taip kaersta kaip kokioj Graikijoj pvz ir kad iki 30 maximum temperatura buna o shaip apie 25  g.gif
Mes jau 6adieni ishskrendam reik jau pradet ruostis  rolleyes.gif

abejoju,kad labai bus karšta g.gif na lauksim jūsų įvertinimo dėl karščio mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tinai @ 2012 06 13, 08:52)
Labukas,
Pagelbėkit. Ar tikrai nėr leidimų lipimui į Teidės viršūnę 06.20-06.25, ar čia nemoku ieškoti?

o kur jūs ieškojotes? ar šioje rezervavimo sistemoje
http://www.telefericoteide.com/
jei ten bebeleidžia rezervuotis,tai tada nebėra vietų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 13 birželio 2012 - 20:32

o kur jūs ieškojotes? ar šioje rezervavimo sistemoje
http://www.telefericoteide.com/
jei ten bebeleidžia rezervuotis,tai tada nebėra vietų.
[/quote]

Šitam puslapy keltuvus leidžia nusipirkt, bet leidimus juk reik gauti iš www.reservasparquesnacionales.es. Ir leidimų nėr verysad.gif
Atsakyti