Laba diena visiems susirgusiems Tenerife.
Išskrendu su šeima ir dar savo tėtį vežuosi 19 dieną. Būsim iki 26. Laukiu nesulaukiu. Skaitau vis kas ką prirašė ir vis atrodo, kad dar kažką praleidau, neužsirašiau... Mano tėtis Tenerifėje buvo gal prieš 10 metų, tai ir sugundė. Bet jis baisiai nori vėl į riterių turnyrą, o mes spyriojamės. Gal kas buvo? Ar patiko, ar verta? Mano šeimai įdomiau gamta, kalnai, keliukai, salos grožis, o ne tai kas turistams atšlifuota.
QUOTE(tinai @ 2012 06 05, 14:25)
Laba diena visiems susirgusiems Tenerife.
Išskrendu su šeima ir dar savo tėtį vežuosi 19 dieną. Būsim iki 26. Laukiu nesulaukiu. Skaitau vis kas ką prirašė ir vis atrodo, kad dar kažką praleidau, neužsirašiau... Mano tėtis Tenerifėje buvo gal prieš 10 metų, tai ir sugundė. Bet jis baisiai nori vėl į riterių turnyrą, o mes spyriojamės. Gal kas buvo? Ar patiko, ar verta? Mano šeimai įdomiau gamta, kalnai, keliukai, salos grožis, o ne tai kas turistams atšlifuota.
Na tai dieną į kalnus,į gamtą...o vakare į riterių šou
Nebuvome mes,bet skaičiau rusų atsiliepimus..jie dvipusiai...vieniems patinka,kitiems vidutiniškai..bet manau per atostogas reikia vykti ir daryti tai ko norima ir mokėti prisiderinti prie visos šeimos norų
Tad jei Tėtis jūsų nori,tai tegul ir vyksta,kam atkalbėti.
Sveikutes, sprendziam dabar klausima su transportu, t.y. ar nomotis iskart orouoste masina, ar vaziuot autobusiais? Del masinos abejojam, nes skaitem kad buna problemos su parkavimu, arba daugumoj mokamas stovejimas. Papasakokit kas vazinejosi su masina GK kaip ten pvz, ar prie papludimio kokiam Maspalomas ar Puerto Rico galima su masina privaziuot ar yra kur masinas pastatyt netoli papludimio? Ne visis viesbuciai pas mus prie pakrantes tai klausimas ar apsimoka masina nuomuot, jei reiks pestute eit i papludimi del to kad neubus kur prisiparkuot? Ar yra vistiek ten tai numatyta o jei yra ar brangus parkavimas? Is kitos puses dar del vaziavimo kalno keliukais, tai irgi mieliau autobusu pavaziuotume nei patiems vairuot, skaitem kad autobusia ten faini siuolaikiniai tik kad galima marsrutuose biski susipainiot Ar vazinejos kas po sala autikais, pasidalinkit prasom
Ką tik grįžau iš Fuerteventūros ir Lanzarotės. Galiu pasakyti tik tiek, kad Fuerteventūra kiek nuvylė. Ji manau skirta tik vandens sporto mėgėjams. Šiaip tikrai yra gražesnių lankytinų šalių. Corallejo kopos tik nuotraukose tokios gražios, realiai ne taip jau įspūdingai atrodo, o dar tas vėjas Nei pagulėsi, nei pastovėsi (smėlis per kojas skaudžiai kerta). Keliaujančių dėmesiui: iš Corallejo (Fuertė) plaukia laivas (boat) į Playa Blanka (Lanzarotė) tik už 12 EU į vieną pusę, 25 EU į abi puses. Lanzarotė kur kas mielesnė, bet ir čia ilgesnį laiką nėra ką veikti.
O man dabar iskilo dilema . Renkames atostogas , ir sustojom prie Fuertoventuros . Tik klausimas ar isties ten taip vejuota ?? Ar bus kai Rodo saloje , kur su vejo aitvarais plaukioja ten gulet papludymyje neimanoma, nes toks vejas. Smelis kai svitrinis popierius skura kedena
QUOTE(Paranormali @ 2012 06 09, 20:12)
O man dabar iskilo dilema . Renkames atostogas , ir sustojom prie Fuertoventuros . Tik klausimas ar isties ten taip vejuota ?? Ar bus kai Rodo saloje , kur su vejo aitvarais plaukioja ten gulet papludymyje neimanoma, nes toks vejas. Smelis kai svitrinis popierius skura kedena
šiaurinėje dalyje tikrai taip: pačiame Corallejo pliažai niekiniai (žiauriai maži, ir praktiškai visiems kavinėse sėdintiems ant akių). Kopos tik buriuotojams, smėlis ten labai skaudus . Costa Calmoje kiek skaičiau irgi nelabai kas. Gal pietuose geriau. Bet mano patarimas: nesirinkit vasarą Fuerteventūros. Taip džiaugiausi namo grįžus, kur taip žalia, žydi įvairios gėlės. Ten to nerasit. Iš Kanarų salų Grankanarija manau būtų geresnis pasirinkimas.
QUOTE(Keretoja @ 2012 06 02, 14:55)
Skrisim 06 16-28 dienomis, biletukai apie 950 Lt gavos uz visus.
Gal išduosit paslaptį, kur jūs gaunat tokius pigius bilietus?
QUOTE(Keretoja @ 2012 06 06, 10:24)
Del masinos abejojam, nes skaitem kad buna problemos su parkavimu, arba daugumoj mokamas stovejimas. Papasakokit kas vazinejosi su masina GK kaip ten pvz, ar prie papludimio kokiam Maspalomas ar Puerto Rico galima su masina privaziuot ar yra kur masinas pastatyt netoli papludimio?
GK uz stovejima mokejom tik Las Palmase. Tiek Puerto Rico, tiek Maspalomas galima rasti vietu netoli papludymio.
Kas liecia keliavima serpantinais, tai vazinejom tikrai daug, nesutikom nei vieno autobuso vezanciu zmones i lankytinus objektus kalnuose
QUOTE(JM @ 2012 06 10, 23:04)
Mes šiandien irgi grižome,buvome LT ir Latvijos pajūriuose maudžiausi net ir prisideginome
mes taikysimės į Latviją vasarą, o žiemą į Kanarus offtopikas - kur Latvijoje buvot?
JM, vis noriu paklaust, kaip sekasi dėliotis kelionę? Ar vis dar planuose El Hiero?
aš manau mes žiemą irgi susiruošim, tik nežinau kur gal ten kur patogiausiai skydžiai susidėlios
QUOTE(gėliukas @ 2012 06 12, 09:43)
aš manau mes žiemą irgi susiruošim, tik nežinau kur gal ten kur patogiausiai skydžiai susidėlios
geliuk, o jus jau visose Kanaru salose esat buve, turiu omeyje didziasias?
buvom Tenerifėj, Lanzarotėj ir Fuertėj, tai dar Grand Kanarija priešaky gal šį kart ją jamsim
QUOTE(gėliukas @ 2012 06 12, 08:43)
mes taikysimės į Latviją vasarą, o žiemą į Kanarus offtopikas - kur Latvijoje buvot?
JM, vis noriu paklaust, kaip sekasi dėliotis kelionę? Ar vis dar planuose El Hiero?
Smagu kur konkrečiai Latvijoje ilsites.
Mes tai juokingai skamba...buvome Latvijos ir Lietuvos pasienio ruože...žingsnis maudaisi Latvijoje,žingsnis maudaisi Lietuvoje užtat žmonių absoliutus nulis
Na dėliuojuosi tik karts nuo karto prisėsdama info parinkti dar( vasara tai išvis retokai dabar prisėdu).Bet nieko konkretaus negaliu(rezervuotis viešbučių ir t.t.),kol neturiu rezervuotų lektuvo bilietukų.Kai kurios salos jau užbaigtos pilnai dėl info rinkimo,prie kitų dar reikia pasedėti.
El Hierro tikrai neišbraukta,nes viskas nuo jos ir prasidėjo..visas noras pamatyti visas mažąsias salas.
Smagu,kad vėl planuojates į Kanarus.Kokį mėnesį planuojate
Papildyta:
QUOTE(gėliukas @ 2012 06 12, 11:19)
buvom Tenerifėj, Lanzarotėj ir Fuertėj, tai dar Grand Kanarija priešaky gal šį kart ją jamsim
kur iš visų šių salų labiausiai jums patiko