Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(klementyna @ 2012 04 20, 12:00)
nu nebukim tipiniai lietuviai visiskai, kad tik nesilaikyti taisykliu, prasmukti, padaryti kap negalima. suprantu, kad norisi viska patiems pamatyti gyvai, paciupineti....bet....JM, jus man tikrai ne tokia atrodote. aisku jeigu gerai supratau jusu si sakini.

man baisiausia buna, kai Las Canteras papludimyje yra aptvertos smelio skulpturos, visi fotkinasi salia, bet rusu, lenku, lietuviu, ukrainieciu jureiviai pragertais veidais, butinai turi perlipti apsauga, apsikabinti skulptura ir tik tada fotkintis. ir po to dar stebimes kodel kreivai i rytu europiecius ziuri.
netaikau to jums, tik siaip keistas man zmoniu mastymas, o kaip minejau, jus man kitokia atrodote  4u.gif

Oi ne Jūs tikrai ne taip supratote.. schmoll.gif viskas turi būti proto ribose.
Jei nėra uždrausta,tai kodėl neprasiejus paplūdimiu ir nepasigrožėjus iš tos pusės jei tokia galimybė yra,jei uždrausta ir yra aptverta ir t.t. taigi per galvas nelipsi ir nesiropši,kad tik pamatyti(beto ten nuo paplūdymio į parką niekaip neįeisi,nes ten vien lava,bet domėjausi galimybe,gal tuo paplūdymiu prasieiti,jei yra tokia galimybė..mes megstame ir nestandartinius maršrutus).Nes tam ir yra maršrutai,kurie veda ten kur realiai įdomu ir yra į ką pasižiurėti.Bet mes stengiames išnaudoti visas galimybes,bet viskas turi būti proto ribose.

O dėl tų paminklų,kad tik iš arčiau..kaip tik sekmadienį buvome centre ir Kudirkos paminklas..gražus,švarus,blizgantis ir vaikai..laipioja per tą paminklą,čiuožinėja ir t.t....keista,nes šalia tėveliai stovi ir džiaugiasi,kad vaikai užimti,o kur pagarba tam paminklui,galų gale tai ne ta vieta,kur laipioti,mindžioti,čiuožinėti ar kad ir fotografavimuisi per viską perlipti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 20 balandžio 2012 - 13:15
QUOTE(JM @ 2012 04 20, 14:11)
Oi ne Jūs tikrai ne taip supratote.. schmoll.gif viskas turi būti proto ribose.
Jei nėra uždrausta,tai kodėl neprasiejus paplūdimiu ir nepasigrožėjus iš tos pusės jei tokia galimybė yra,jei uždrausta ir yra aptverta ir t.t. taigi per galvas nelipsi ir nesiropši,kad tik pamatyti(beto ten nuo paplūdymio į parką niekaip neįeisi,nes ten vien lava,bet domėjausi galimybe,gal tuo paplūdymiu prasieiti,jei yra tokia galimybė..mes megstame ir nestandartinius maršrutus).Nes tam ir yra maršrutai,kurie veda ten kur realiai įdomu ir yra į ką pasižiurėti.Bet mes stengiames išnaudoti visas galimybes,bet viskas turi būti proto ribose.

O dėl tų paminklų,kad tik iš arčiau..kaip tik sekmadienį buvome centre ir Kudirkos paminklas..gražus,švarus,blizgantis ir vaikai..laipioja per tą paminklą,čiuožinėja ir t.t....keista,nes šalia tėveliai stovi ir džiaugiasi,kad vaikai užimti,o kur pagarba tam paminklui,galų gale tai ne ta vieta,kur laipioti,mindžioti,čiuožinėti ar kad ir fotografavimuisi per viską perlipti doh.gif

sutinku.kudirka tai nors nesugrius, o va smelio skulpturos, tiek darbo, o ateina kazkoks dalbajobas ir tersia. na cia jau kaip kokia bobute pavariau. biggrin.gif
Atsakyti
Sugryzau......sunku kaip unsure.gif salta,nakty apsivilkau bliuskute ant naktiniu ir moviausi vilnones koines blush2.gif
Net nezinau nuo ko pradeti pasakoti.Kas patiko isdestant paeiliui,tai pirma vieta-Masca,po to Gomero sala,Teide,Menulio slenis bigsmile.gif po to Sam parkas.Antra karta y Tenerife gryzciau del Mascos,nes maciau pareinanciuosius ir kalbejomes,ju veidai pavarge bet laimingi,sake neapsakomi grazus vaizdai ir jausmas geras ten eiti.
Loro parkas nuvyle ax.gif orkos patiko,daugiau gal pingvinai,na gyvunai sveiki,grazus,ne taip kaip monkey parke bezdziones nuplike ir pasirode ne kokios sveikatos.loro parke pasigedau drambliu,zirafu,gyvaciu,drugeliu
,driezu.Delfinu pasirodymas musu Klaipedos delfinarime man labiau patiko,nei loro parke.
Eisiu tvarkyti foto,ju nemazai-apie 400.
Beje Goldcar nuvyle,teks dar per laiskus rasinetis,nulupo uz kedutes apie 80eur,kur rase uzsakant ,kad free verysad.gif oro uoste pasake,kad grazinti pilnu baku masina,o kai grazinome sako kam pilnu grazinome,vienas pliusas,kad gavome geresne masina,nei buvome uzsake,tai nors uz tas kedes negaila,kad paeme pinigus.
Na bet atostogos buvo superines,orai silti,veidai ydege,pilvai pilni,akys pailsejusios nuo graziu vaizdu,nuotaika gera,planuojame kitas atostogas uz 2men blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(EljaRo* @ 2012 04 20, 12:33)
Sugryzau..............planuojame kitas atostogas uz 2men blush2.gif

Sveiki..laukiam pasakojimo...ypač domina La Gomera..prašom viską smulkiai,smulkiai biggrin.gif
Oho kaip jums super thumbup.gif kur planuojate per kitas atostogas keliauti ir ilsėtis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 04 20, 12:35)
Sveiki..laukiam pasakojimo...ypač domina La Gomera..prašom viską smulkiai,smulkiai biggrin.gif
Oho kaip jums super thumbup.gif kur planuojate per kitas atostogas keliauti ir ilsėtis  bigsmile.gif

Bandsiu surasyti kiek ka mateme,gal po tavo reportazu g.gif priimsi?
Planuoju atostogas y saly,kur darzoves gali skinti pats kiek nori,saule sildys sirdy,ziogai gros vakarines simfonijas,os miskai ir ciurlens upeliai,skraidys drugeliai,o sirdyje bus labai gera wub.gif spek kur keliausiu,jau bilietai rankose,2menesius tinginiausime. bigsmile.gif
Atsakyti
Pasiemiau Gomero salos zemelapy,jo teko paieskoti gerokai,nesimeto taip,kaip Tenerifes- tai ir po akmeneliu prispaustu pilna gatvese.
....del kavutes,aciu,kas cia zino gal ir gersime biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EljaRo*: 20 balandžio 2012 - 14:01
QUOTE(EljaRo* @ 2012 04 20, 13:00)
Pasiemiau Gomero salos zemelapy,jo teko paieskoti gerokai,nesimeto taip,kaip Tenerifes- tai ir po akmeneliu prispaustu pilna gatvese.
....del kavutes,aciu,kas cia zino gal ir gersime biggrin.gif

na super thumbup.gif tad labai lauksiu įspudžių ir foto ir aišku kur kas ir kaip ten toje saloje...vieną dieną buvote?
Atsakyti
QUOTE(EljaRo* @ 2012 04 20, 14:43)
Bandsiu surasyti kiek ka mateme,gal po tavo reportazu g.gif priimsi?
Planuoju atostogas y saly,kur darzoves gali skinti pats kiek nori,saule sildys sirdy,ziogai gros vakarines simfonijas,os miskai ir ciurlens upeliai,skraidys drugeliai,o sirdyje bus labai gera wub.gif spek kur keliausiu,jau bilietai rankose,2menesius tinginiausime. bigsmile.gif

i Kroatija smile.gif? nes ji man visada asocijuojasi su cikadomis, tik klaidina tie bilietai rankose, nes ten dazniausiai savo auto vaziuojama.
o del gold car kazkada jau buvau rasiusi, ir kitos forumietes taip pat. atsargiai su jais. internete visada mazesnes kainas raso, o veliau dar pripliusuoja, kad gaunasi ne taip ir pigu.
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 04 20, 12:41)
Apie kurį maršrutą rašai?
Nes vienas tai kaip suprantu eina į pati Timanfaya park

Apie ta, kur i Timanfaya. Bet jis neina i tas vietas, kur vaziuoja autobusas, jis eina pakrasciu aplink viena vulkana. O ten kur vaziuoja autobusas, tai juo ir turesit vaziuoti, kitaip ten nepateksit.

QUOTE(JM @ 2012 04 20, 13:58)
drinks_cheers.gif tikrai taip..Lietuva išties be galo graži....

drinks_cheers.gif grazi, bet sentimentu man jai jokiu. MB uzsimine apie NT pirkima Ispanijoje, dave rinktis GK, Tenerife arba Alikante, tai jau kai turesim ir iseism pensijon, tai dieneles leisim toli uz LT ribu, tikiuosi, aisku bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(klementyna @ 2012 04 20, 14:33)
i Kroatija smile.gif?

I LT ji vyskta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 20 balandžio 2012 - 14:38
QUOTE(JM @ 2012 04 20, 13:16)
na super  thumbup.gif tad labai lauksiu įspudžių ir foto ir aišku kur kas ir kaip ten toje saloje...vieną dieną buvote?

Viena diena ir pilnai jos uztenka.

[quote=Elvita,2012 04 20, 13:36]
drinks_cheers.gif grazi, bet sentimentu man jai jokiu. MB uzsimine apie NT pirkima Ispanijoje, dave rinktis GK, Tenerife arba Alikante, tai jau kai turesim ir iseism pensijon, tai dieneles leisim toli uz LT ribu, tikiuosi, aisku bigsmile.gif
Papildyta:

Mano vyras jau y nekilnojamo turto agenturas ejo,sake dairysis butuko mazo, Palangoje norejome pirkt,bet persigalvojome,nes ziema tusciai stovetu .
Atsakyti
QUOTE(EljaRo* @ 2012 04 20, 14:57)
Mano vyras jau y nekilnojamo turto agenturas ejo,sake dairysis butuko mazo, Palangoje norejome pirkt,bet persigalvojome,nes ziema tusciai stovetu .

drinks_cheers.gif , mes kai buvom GK ir ziurejom. Siaip, turbut labiausiai apsimoketu investuoti i apartamentus GK arba Tenerifeje, nes realiai gali nuomoti istisus metus. Bet as kazkodel pradejau dairytis Alikanteje 4u.gif
Atsakyti
[quote=EljaRo*,2012 04 20, 15:57]
Viena diena ir pilnai jos uztenka.

[quote=Elvita,2012 04 20, 13:36]
Papildyta:

[/quote]
tai pirkite dabar kol ispanai dar verkia del krizes, labai palankus laikas. veliau jau kainos kils. 4u.gif
Atsakyti