QUOTE(klementyna @ 2012 04 20, 12:00)
nu nebukim tipiniai lietuviai visiskai, kad tik nesilaikyti taisykliu, prasmukti, padaryti kap negalima. suprantu, kad norisi viska patiems pamatyti gyvai, paciupineti....bet....JM, jus man tikrai ne tokia atrodote. aisku jeigu gerai supratau jusu si sakini.
man baisiausia buna, kai Las Canteras papludimyje yra aptvertos smelio skulpturos, visi fotkinasi salia, bet rusu, lenku, lietuviu, ukrainieciu jureiviai pragertais veidais, butinai turi perlipti apsauga, apsikabinti skulptura ir tik tada fotkintis. ir po to dar stebimes kodel kreivai i rytu europiecius ziuri.
netaikau to jums, tik siaip keistas man zmoniu mastymas, o kaip minejau, jus man kitokia atrodote
man baisiausia buna, kai Las Canteras papludimyje yra aptvertos smelio skulpturos, visi fotkinasi salia, bet rusu, lenku, lietuviu, ukrainieciu jureiviai pragertais veidais, butinai turi perlipti apsauga, apsikabinti skulptura ir tik tada fotkintis. ir po to dar stebimes kodel kreivai i rytu europiecius ziuri.
netaikau to jums, tik siaip keistas man zmoniu mastymas, o kaip minejau, jus man kitokia atrodote
Oi ne Jūs tikrai ne taip supratote.. viskas turi būti proto ribose.
Jei nėra uždrausta,tai kodėl neprasiejus paplūdimiu ir nepasigrožėjus iš tos pusės jei tokia galimybė yra,jei uždrausta ir yra aptverta ir t.t. taigi per galvas nelipsi ir nesiropši,kad tik pamatyti(beto ten nuo paplūdymio į parką niekaip neįeisi,nes ten vien lava,bet domėjausi galimybe,gal tuo paplūdymiu prasieiti,jei yra tokia galimybė..mes megstame ir nestandartinius maršrutus).Nes tam ir yra maršrutai,kurie veda ten kur realiai įdomu ir yra į ką pasižiurėti.Bet mes stengiames išnaudoti visas galimybes,bet viskas turi būti proto ribose.
O dėl tų paminklų,kad tik iš arčiau..kaip tik sekmadienį buvome centre ir Kudirkos paminklas..gražus,švarus,blizgantis ir vaikai..laipioja per tą paminklą,čiuožinėja ir t.t....keista,nes šalia tėveliai stovi ir džiaugiasi,kad vaikai užimti,o kur pagarba tam paminklui,galų gale tai ne ta vieta,kur laipioti,mindžioti,čiuožinėti ar kad ir fotografavimuisi per viską perlipti