Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

Sveikos, dziaugsmingai jungiuosi i Jusu buri, kolkas turim tik lektuvo bilietus i Gran Kanarija, norim pabut tenai ir i Tenerife keliom dienom nulekt, zodziu artimiausiom dienom ruosiuos kuo daugiau perskaityt ir ishsrinkt viesbucius ir pan smile.gif Labai labai laukiu keliones, is nuotrauku sprendziant tenai tikras rojus wub.gif Keliausim su 1 m 8 men dukryte bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2012 06 02, 09:03)
Sveikos, dziaugsmingai jungiuosi i Jusu buri, kolkas turim tik lektuvo bilietus i Gran Kanarija, norim pabut tenai ir i Tenerife keliom dienom nulekt, zodziu artimiausiom dienom ruosiuos kuo daugiau perskaityt ir ishsrinkt viesbucius ir pan smile.gif Labai labai laukiu keliones, is nuotrauku sprendziant tenai tikras rojus  wub.gif  Keliausim su 1 m 8 men dukryte  bigsmile.gif

Kada išskrendat,kiek laiko atostogausite bigsmile.gif
Jei ne paslaptis kiek bilietukai kainavo bigsmile.gif
Atsakyti
Skrisim 06 16-28 dienomis, biletukai apie 950 Lt gavos uz visus.
Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2012 06 02, 12:55)
Skrisim 06 16-28 dienomis, biletukai apie 950 Lt gavos uz visus.

Bilietai be registruojamo bagažo?
Būsite tik 12 dienų ir su mažiuku vaikučiu ar tikrai dar norite ir į Tenerifę rolleyes.gif nes ir GK 12 dienų ne per daugiausia rolleyes.gif
Atsakyti
Jo, be bagazo, apseisim biggrin.gif
Tai vat, pradejom rezervuotis viesbucius ir ziuriu kad to laiko visai nedaug-nesinori lakstyt pasiutusiu tempu juolab su mazu vaiku per diena toli nenuvaziuosi, ir dar paziurejau kad i Tenerife keltas pirmyn atgal 144 eurai kazkur 2 zmonem + loro parkas 66 eurai del kurio ash ir norejau ten vaziuot tai gaunas 500 lt + dar jei sugalvotume su nakvyne ir masina nuomuotis ir viskas paskubom...matyt neverta si karta ypach del visos dienos, turbut i Tenerife reiktu atskiros keliones, ten ir be parko yra daug ka paziuret... Apsiribosim gal si karta Gran Kanarija, renkames dabar ka ten gero nuveikt, tai pirmas 3 naktis nusprendem apsistot Maspalomas miestely, ten tas pliazas didziulis su smelynais, poto parkas Palmitos labai sudomino netoliese esantis. Toliau mastom ka dar nesudetinga pasiekti butu su vaiku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keretoja: 02 birželio 2012 - 19:24
QUOTE(Keretoja @ 2012 06 02, 18:23)

Manau teisingai nusprendėte,nes mano asmenine nuomone GK ir Tenerifei, šioms saloms, reikia skirti tikrai ne po porą dienų,o bent mažiausiai savaitę ir tai tą savaitę begom visur,jei norint viska aplankyti ir pamatyti.
O jei su vaikiukais ir ramesniu tempu tai jums vien GK 12 dienų pats tas thumbup.gif
Atsakyti
O gal patarsit i kuria puse idomiau pavaziuot butu? Galvojam ar i Puerto Rico ar Las Palmas pusei ieskot grozybiu smile.gif Nes bijau kad visur apvaziuot nespesim...
Atsakyti
As uz Las Palmas.
Atsakyti
Na 2 dienas rinkomes viesbucius tai galu gale pasirinkom taip: 3 nakvynes Maspalomas, poto 2 Puerto Rike, poto vel 3 Maspalomas prie pat vandenyno netoli ir 2 paskutines Las Palomas mieste. Dabar apie automobiliu nuoma ir visaji transporta reik ishsiaikint smile.gif Vairuot kalnuotais keliukais nelabai noris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 06 02, 14:06)
Bilietai be registruojamo bagažo?
Būsite tik 12 dienų ir su mažiuku vaikučiu ar tikrai dar norite ir į Tenerifę rolleyes.gif nes ir GK 12 dienų ne per daugiausia  rolleyes.gif

na cia ziurint ko norima is keliones,jai zmogus issamei nori susipazinti,isstudijuoti visa sala gali ir menesio pritrukti smile.gif
as pasyvaus poilsio megeja,man pinai uztektu ir poilsiui ir apziurai 10 dienu,po to mane jau traukia namo...
Atsakyti
Novaturas jau paleido kelionių kainas žiemai į Tenerifę. Bus matyti kas laimės šį kartą.
Atsakyti
QUOTE(liida @ 2012 06 03, 21:37)
na cia ziurint ko norima is keliones,jai zmogus issamei nori susipazinti,isstudijuoti visa sala gali ir menesio pritrukti smile.gif
as pasyvaus poilsio megeja,man pinai uztektu ir poilsiui ir apziurai 10 dienu,po to mane jau traukia namo...

Na ne apie kiekvieno keliuko ar medžio aplankymą kalba ėjo biggrin.gif Tada gali ir metų neužtekti biggrin.gif
O jei rimtai tai dauguma juk planuojasi,kad nuvykus pamatytų tai ką nori ir kuo geriau išnaudoti laiką keliavimui.O jei dar ir pliažinimasi derinama,tai ir dienų daugiau reikia arba tiesiog mažiau keliauti/pamatyti.
Bet čia kiekvienas individualiai sprendžia.
Aš asmeniškai GK vien tik keliavimui ir susipažinimui su sala norėčiau skirti 10 dienų.Be jokių pliažinimusi,nes sala graži,yra nemažai ką pamatyti ir kur pakeliauti.
Papildyta:
QUOTE(Udrius @ 2012 06 04, 13:28)
Novaturas jau paleido kelionių kainas žiemai į Tenerifę. Bus matyti kas laimės šį kartą.

Ech paleistų pigiai bilietukų,nors ir tik į priekį biggrin.gif
Atsakyti