QUOTE(Laukine_Feja @ 2012 05 02, 13:16)
JM,
noriu jusu paklausti, ar jau nusipirkot bilietus savo rudenio kelionei?
pradejau ziuretis spalio menesiui, bet ziuriu, kad visi skrydziu laikai pakeisti ir nebesigauna jungti nei per Frankfurta nei per Briuseli.....
bandysiu dar per londina psiziureti, bet buvau didziai nustebinta, kad pakeite visus skrydzius taip, kad nebetinka jungtini pasidaryti as i Gran Canaria ziurinejuos
gal kas irgi rudeniui jau ziurinejosi? kokius gerus uungtinius variantus radote? pasidalinkite
noriu jusu paklausti, ar jau nusipirkot bilietus savo rudenio kelionei?
pradejau ziuretis spalio menesiui, bet ziuriu, kad visi skrydziu laikai pakeisti ir nebesigauna jungti nei per Frankfurta nei per Briuseli.....
bandysiu dar per londina psiziureti, bet buvau didziai nustebinta, kad pakeite visus skrydzius taip, kad nebetinka jungtini pasidaryti as i Gran Canaria ziurinejuos
gal kas irgi rudeniui jau ziurinejosi? kokius gerus uungtinius variantus radote? pasidalinkite
Kol kas ne
Man reikės lapkričiui-gruodžiui.Į Tenerifę ir atgal iš Lanzarotes
Elvita vat pataria žiūrėti su Wizzairais dar,gal ir jums kažkas pavyks sujungti..jei pavyks praneškite kiek jums kainavo ir kokios jungtys
Mes praeitais metais į priekį per Paryžių,o atgal per Londono Liutoną
Tai į GK trauksit kiek laiko ten planuojate ir ar keliausite po salą aš irgi nagrinejuosi šią salą