QUOTE(murmur @ 2012 07 02, 14:46)
Nesamone jum gydytoja pasake. Kvotu vaikams nera, gali siusti kiek nori, niekas jiems nenustato ribos. Sanatorija skiria ne poliklinika o ligoniu kasos - pasiskambinkit ir viska jums paaiskins. Tvarka yra tokia kad susirandi vieta, tada eini pas gyd pasiimi siuntima ir tada i ligoniu kasas - gauni kelialapi. Gydytoja neturi teises neduoti jums siuntimo, jei turit BA diagnoze - jums priklauso sanatorija viena karta metuose. Ir taskas.
O del tvarkos tai mano nuomone dabartine tvarka kaip tik yra palankesne mamoms, nes gali pasiderinti pagal vaika ir galimybes. Va kai padarys kad gydytojai skirs sanatorijas tai bus atvira erdve korupcijai, cia tai 100proc esu isitikinusi. Ir daug vaiku kuriem tikrai reik reabilitacijos jos negaus
skambinausi i ligoniu kasas ir man ta pati pasake,kad karta metuose mums priklauso su BA.anksciau nezinojau,nes gydytoja niekad nesiule net,susizinojau is kitu mamu,kuriu vaikuciai ta liga serga.o gydytoja,kai jos siuntimo paprasiau,pasake,kad ka jie ten kasose nusisneka ir siuntimo mums neduoda."yra musu ambulatorijoj ribotas skaicius siuntimu i sanatorija" ir viskas