Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos gintaras"

o as patenkinta kad leidzia rezervuoti. mirksiukas.gif . nes tada galima pasiderinti su darbu kad pasiimti atostogas. Mums paumejimas buna balandi. Tai zianu kad geguze galime vykti. O jei tvarka keisis tai nzn kaip cia bus teks tartis us gydytoja.

Juk ne visose sanatorijose vietos rezervuotos kaip staliukai restoranuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2012 07 02, 14:46)
Nesamone jum gydytoja pasake. Kvotu vaikams nera, gali siusti kiek nori, niekas jiems nenustato ribos. Sanatorija skiria ne poliklinika o ligoniu kasos - pasiskambinkit ir viska jums paaiskins. Tvarka yra tokia kad susirandi vieta, tada eini pas gyd pasiimi siuntima ir tada i ligoniu kasas - gauni kelialapi. Gydytoja neturi teises neduoti jums siuntimo, jei turit BA diagnoze - jums priklauso sanatorija viena karta metuose. Ir taskas.

O del tvarkos tai mano nuomone dabartine tvarka kaip tik yra palankesne mamoms, nes gali pasiderinti pagal vaika ir galimybes. Va kai padarys kad gydytojai skirs sanatorijas tai bus atvira erdve korupcijai, cia tai 100proc esu isitikinusi. Ir daug vaiku kuriem tikrai reik reabilitacijos jos negaus  doh.gif

skambinausi i ligoniu kasas ir man ta pati pasake,kad karta metuose mums priklauso su BA.anksciau nezinojau,nes gydytoja niekad nesiule net,susizinojau is kitu mamu,kuriu vaikuciai ta liga serga.o gydytoja,kai jos siuntimo paprasiau,pasake,kad ka jie ten kasose nusisneka ir siuntimo mums neduoda."yra musu ambulatorijoj ribotas skaicius siuntimu i sanatorija" ir viskas unsure.gif
Atsakyti
Tai pakeiti ambulatorija ir viskas. Arba eini pas direktore, tegu skambina i ligoniu kasas. Nu kai nori ir zinai kad priklauso tai visada gausi wink.gif gydytojai niekada nepuola siulyti, mum irgi nei karto nesiule. As uzsirasau ir informuoju gydytoja kad tada ir tada mes vaziuojam i sanatorija, paruoskit prasau popierius.
Atsakyti
O KAS TAS BA?
mes šiemet buvom sanatorijoj po plaučių uždegimo ir nesibaigiančių kosulių...,tai ką ir kitais metais mums priklauso sanatorija?
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2012 07 02, 15:33)
Tai pakeiti ambulatorija ir viskas. Arba eini pas direktore, tegu skambina i ligoniu kasas. Nu kai nori ir zinai kad priklauso tai visada gausi wink.gif gydytojai niekada nepuola siulyti, mum irgi nei karto nesiule. As uzsirasau ir informuoju gydytoja kad tada ir tada mes vaziuojam i sanatorija, paruoskit prasau popierius.

ji vaiku gyd ir ambulatorijos vedeja biggrin.gif
zodziu bandysim per ligonine,tik va tas pagulejimas ligoninej,kaip mums sake doh.gif po kiekvieno karto rotas garantuotas doh.gif
Atsakyti
As tai susirasciau kita gydytoja jei su sia tokios problemos doh.gif visi vaziuoja be kvotu o jai mat kvotas uzdeda kazkas doh.gif gal dovaneliu laukia is jusu doh.gif

BA - bronchine astma.
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2012 07 02, 15:48)
zodziu bandysim per ligonine,tik va tas pagulejimas ligoninej,kaip mums sake  doh.gif po kiekvieno karto rotas garantuotas  doh.gif

Tarkitės, kad nereikėtų ten gulėti. Pavyksta ax.gif
Atsakyti
sveikos ,mes tik vakar grįžom ,super ,labai patiko ,o su kambariu taipogi vargom ,buvom rezervavę renovuotą ,bet teko tris dienas pagyvent nerenovuotam ,keistai ten su tais kambariais ,kas nori nerenovuoto,primygtinai siūlo renovuotą ,o kitiems atvirkščiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2012 07 04, 21:17)
sveikos ,mes tik vakar grįžom ,super ,labai patiko ,o su kambariu taipogi vargom ,buvom rezervavę renovuotą ,bet teko tris dienas pagyvent nerenovuotam ,keistai ten su tais kambariais ,kas nori nerenovuoto,primygtinai siūlo renovuotą ,o kitiems atvirkščiai g.gif

O laisvu kambariu teko matyti?
Kai skambini vis vietu nera nera, o kai aš buvau praeitais metais Rugpjūty tai labai daug laisvų kambarių buvo g.gif Sanatorija tikrai nebuvo pilna ir valgykloj vietu buvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgita112: 05 liepos 2012 - 09:04
QUOTE(jurgita112 @ 2012 07 05, 10:03)
O laisvu kambariu teko matyti?
Kai skambini vis vietu nera nera, o kai aš buvau praeitais metais Rugpjūty tai labai daug laisvų kambarių buvo g.gif Sanatorija tikrai nebuvo pilna ir valgykloj vietu buvo g.gif

na ,valgykloj tikrai daug žmonių ,o va kambarių man atrodė ,kad yra negyvenamų,nes kai atvažiavom tai antram korpuse trečiam aukšte dirbo net du sesučių postai ,ir sakė ,kad tipo l daug gyventojų,o nepabuvus mums nė savaitės ,užsidarė vienas postas trečiam aukšte ,paklausiau sesutės kodėl ,tai pasakė ,kad mažai vaikų šiuo metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(AiGyRo @ 2012 07 02, 14:48)
o as patenkinta kad leidzia rezervuoti.  mirksiukas.gif . nes tada galima pasiderinti su darbu kad pasiimti atostogas. Mums paumejimas buna  balandi. Tai zianu kad geguze galime vykti. O jei tvarka keisis tai nzn kaip cia bus teks tartis us gydytoja.

Yra ligų su kuriomis negali susiplanuoti. Pvz mums po plaučių uždegimo priklauso, bet laike kokio mėnesio, o ne po pusės metų... doh.gif.
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2012 07 07, 18:12)
na ,valgykloj tikrai daug žmonių ,o va kambarių man atrodė ,kad yra negyvenamų,nes kai atvažiavom tai antram korpuse trečiam aukšte dirbo net du sesučių postai ,ir sakė ,kad tipo l daug gyventojų,o nepabuvus mums nė savaitės ,užsidarė vienas postas trečiam aukšte ,paklausiau sesutės kodėl ,tai pasakė ,kad mažai vaikų šiuo metu g.gif

taip buvo ir pernai doh.gif o kai skambini nori atvaziuot, sako vietu nera doh.gif
Matyt komerciniai kambariai, zmoniu norinciu gyvent nera, tai ir lieka tusti g.gif
Atsakyti