QUOTE(murmur @ 2012 07 02, 12:30)
[CODE]erikuza yra kazkur sarasas ligu su kuriom skiriama reabilitacija ar sanatorinis gydymas. Ten kiek pamenu parasyta ir kada gali buti skiriama (ar iskart ar praejus kazkiek laiko po paumejimo). Po plauciu uzdegimo man rodos iskart skiria bet nesu tikra, paziurekit pirmam temos puslapyje gal yra nuoroda, jei ne google
Olaiva su BA sanatorija rekomenduojama ne anksciau kaip praejus 1,5men po paumejimo. Iskart po priepuolio ji neskiriama. Ir
ligoninej del siuntimo nereikia guleti - jei turi diagnoze BA, vadinasi priklauso sanatorija viena karta metuose.
Todel zinodami savo vaiku liga ir jos eiga daugmaz (maniskei pvz vasara nebuna priepuoliu) mes rezervuojames vietas. Tik sklinda gandai kad nuo kitu metu nebebus galima rezervuotis patiems - skirs poliklinikai kazkiek vietu ir turesi maldaut gydytojo kad duotu siuntima
musu kaime gydytoja sake,kad gali tik 1 vaika siusti i sanatorija per metus

kazkaip nelabai tiketina.o ligonines turi daugiau galimybiu siusti,bet tik po pagulejimo ligonineje.na man taip aiskino kauno 2 ligoninej
o mums vasara buna paumejimai,kai viskas zydi,tada ir pablogeja
kai gulejom ligoninej,sake ieskokites vietu,siusim.bet paskambinus i sanatorijas ir man,ir gydytojai paaiskejo,kad neverta siust,nes ner kur siust
gal didesne tvarka butu,jei neleistu rezervuoti patiems,kaip kokiu staliuku restorane