Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos gintaras"

sveikos visos, siuo metu esame sanatorijoje smile.gif viskas butu gerai, tik oras nelepina schmoll.gif proceduru nemazai, siaip tai pavargstam blush2.gif valgis visai nieko, dar nespejo labai atsibosti, gana ivairus, yra is ko rinktis. nereikia is valgyklinio maisto kazkokiu stebuklu, norim kazko skaniau, nusiperkam.tik internetas zebra per visus aukstus vienam taske veikia, ties liftu antram korpuse ir lauke taip pat ant artimiausiu suoliuku.
skalbyla naudojome, galima dvi val uz 6 litus naudotis, yra ir dziovykla, bet mes netilpom i laika, tai dziovinam balkone, tiksliau drekinam tongue.gif
man siemet kazkaip ramiau, nei pernai, lyg zmoniu maziau atrodo.
Atsakyti
[quote=erikuza,2012 06 29, 19:41]
sveikos moteriskes,norejau pasidometi poplauciu uzdegimo,sanatorija priklauso?visad su ba vaziuojam.ir ar iskart po ligos vaziuuot?ar ir poligos turiuzsirezervuot vieta.?
gal visgi kas zynot?
Atsakyti
Sveikos, kaip liudna kad liko tik savaitele ir vaziuosim namolio sad.gif kazkaip visai cia gera ir smagu. Tik pirma diena buvo baisiai sugadinta, nes atvaziavus buvo pareiksta kad musu sarasuose nera (pakalbejus su mamom vos ne kas antrai tokia pati situacija pasitaike) ir pasiulyta atvykt po menesio. Aisku be dideliu skandalu tiesiai pas direktoriu aiskintis tai gavom nors ir nerenovuota, bet labai geros bukles kambari (visiskai toks pat kambarys kaip renovuotam korpuse), tik kad tv ner bet jo ir nepasigendam. Einam pas nuostabia gydytoja Jurate Sabaliauskiene. Apsaugok viespatie nuo tokiu bjauriu gydytoju kaip lizdenis - visiskas nemokejimas dirbt su vaikais. Norejosi man ji jau ir toliau pasiust. Maistas normalus, tik jai jusu vaikas nevalgo mesytes nusiteikite kad be blynu daugiau nieko negausit doh.gif
Zodziu tikiuosi ir kita met cia sugryzti, nes ir man ir dukriukui cia patinka
Atsakyti
QUOTE(sončik @ 2012 06 30, 17:19)
Sveikutės, ar niekas nenorėtumėte keisti rezervacijos , turime  rezervavę 3 - vietį renovuotą kambarį  liepos 31d, norėtume važiuot liepos 9 ar 10d. smile.gif

kokie juokingi norai biggrin.gif

sakykit,o kokia tvarka yra sanarotijos gavimo,kai uzsirezervuojama is anksto?
as visada maniau,kad paguli ligoninej ir tada siuncia.bet,pasirodo,po ligos jau nebegauni sanatorijos,nes visskas uzrezervuota.turi kazkada veliau uzsirezervuot,kai vieta gauni ir tada pries tai ligoninej pagulet g.gif
kaip jus gaunat tas sanatorijas?
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2012 07 01, 22:14)
kokie juokingi  norai  biggrin.gif
sakykit,o kokia tvarka yra sanarotijos gavimo,kai uzsirezervuojama is anksto?
as visada maniau,kad paguli ligoninej ir tada siuncia.bet,pasirodo,po ligos jau nebegauni sanatorijos,nes visskas uzrezervuota.turi kazkada veliau uzsirezervuot,kai vieta gauni ir tada pries tai ligoninej pagulet g.gif
kaip jus gaunat tas sanatorijas?

Koks juokingas klausimas biggrin.gif Paskaitykit temą nuo pradžių ir sužinosit. Mamos pasidalinę savo patirtimi mirksiukas.gif
Atsakyti
Olaiva kogero pirmiausia reikia sirgti ar tureti tam tikra diagnoze. O ne fiktyviai paguleti ligoninej.

Erikuza man rodos sanatorija skiriama viena karta metuose, tad jei po plauciu uzd vaziuosit paskui del BA nebegausit siemet. O kada po ligos vaziuot kogero gyd patart gali.
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2012 07 01, 23:30)
Olaiva kogero pirmiausia reikia sirgti ar tureti tam tikra diagnoze. O ne fiktyviai paguleti ligoninej.

Erikuza man rodos sanatorija skiriama viena karta metuose, tad jei po plauciu uzd vaziuosit paskui del BA nebegausit siemet. O kada po ligos vaziuot kogero gyd patart gali.

su ba bbuvom geguzes gale birzelio pradzioj su dydziuoju.o va db mazasis itaria plauciu uzdegima siand patvirtins arba paaneigs uz taiir noriu apsisviesti nes niekada nesirgom ta liga doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

mes irgi po poros savaiteliu vaziuosime. O sakykite gydytoja galima pasirinkti, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2012 07 01, 23:30)

tai mes diagnoze turim,nes sergam ba.ir kankinames su ta liga...
bet vasara pagulejus ligonineje vietos niekaip nebegavome,nes jau visos uzrezervuotos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 02 liepos 2012 - 09:17
[CODE]erikuza yra kazkur sarasas ligu su kuriom skiriama reabilitacija ar sanatorinis gydymas. Ten kiek pamenu parasyta ir kada gali buti skiriama (ar iskart ar praejus kazkiek laiko po paumejimo). Po plauciu uzdegimo man rodos iskart skiria bet nesu tikra, paziurekit pirmam temos puslapyje gal yra nuoroda, jei ne google wink.gif

Olaiva su BA sanatorija rekomenduojama ne anksciau kaip praejus 1,5men po paumejimo. Iskart po priepuolio ji neskiriama. Ir ligoninej del siuntimo nereikia guleti - jei turi diagnoze BA, vadinasi priklauso sanatorija viena karta metuose.
Todel zinodami savo vaiku liga ir jos eiga daugmaz (maniskei pvz vasara nebuna priepuoliu) mes rezervuojames vietas. Tik sklinda gandai kad nuo kitu metu nebebus galima rezervuotis patiems - skirs poliklinikai kazkiek vietu ir turesi maldaut gydytojo kad duotu siuntima doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murmur: 02 liepos 2012 - 12:31
QUOTE(murmur @ 2012 07 02, 12:30)
[CODE]erikuza yra kazkur sarasas ligu su kuriom skiriama reabilitacija ar sanatorinis gydymas. Ten kiek pamenu parasyta ir kada gali buti skiriama (ar iskart ar praejus kazkiek laiko po paumejimo). Po plauciu uzdegimo man rodos iskart skiria bet nesu tikra, paziurekit pirmam temos puslapyje gal yra nuoroda, jei ne google wink.gif

Olaiva su BA sanatorija rekomenduojama ne anksciau kaip praejus 1,5men po paumejimo. Iskart po priepuolio ji neskiriama. Ir ligoninej del siuntimo nereikia guleti - jei turi diagnoze BA, vadinasi priklauso sanatorija viena karta metuose.
Todel zinodami savo vaiku liga ir jos eiga daugmaz (maniskei pvz vasara nebuna priepuoliu) mes rezervuojames vietas. Tik sklinda gandai kad nuo kitu metu nebebus galima rezervuotis patiems - skirs poliklinikai kazkiek vietu ir turesi maldaut gydytojo kad duotu siuntima  doh.gif

musu kaime gydytoja sake,kad gali tik 1 vaika siusti i sanatorija per metus g.gif kazkaip nelabai tiketina.o ligonines turi daugiau galimybiu siusti,bet tik po pagulejimo ligonineje.na man taip aiskino kauno 2 ligoninej
o mums vasara buna paumejimai,kai viskas zydi,tada ir pablogeja
kai gulejom ligoninej,sake ieskokites vietu,siusim.bet paskambinus i sanatorijas ir man,ir gydytojai paaiskejo,kad neverta siust,nes ner kur siust

gal didesne tvarka butu,jei neleistu rezervuoti patiems,kaip kokiu staliuku restorane doh.gif
Atsakyti
Nesamone jum gydytoja pasake. Kvotu vaikams nera, gali siusti kiek nori, niekas jiems nenustato ribos. Sanatorija skiria ne poliklinika o ligoniu kasos - pasiskambinkit ir viska jums paaiskins. Tvarka yra tokia kad susirandi vieta, tada eini pas gyd pasiimi siuntima ir tada i ligoniu kasas - gauni kelialapi. Gydytoja neturi teises neduoti jums siuntimo, jei turit BA diagnoze - jums priklauso sanatorija viena karta metuose. Ir taskas.

O del tvarkos tai mano nuomone dabartine tvarka kaip tik yra palankesne mamoms, nes gali pasiderinti pagal vaika ir galimybes. Va kai padarys kad gydytojai skirs sanatorijas tai bus atvira erdve korupcijai, cia tai 100proc esu isitikinusi. Ir daug vaiku kuriem tikrai reik reabilitacijos jos negaus doh.gif
Atsakyti