Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos gintaras"

Buvo visad +15 uz papildoma vaika be siuntimo. doh.gif
Gal cia tik vasarai ikainiai didesni g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2012 06 22, 01:58)
mums paskyrė trivietį kambarį.nors užklausiau dėl dviviečio,kad leistų atsivežti savo kelioninę lovelę.neleido ir pasiūlė trivietį,bus +30 lt už papildomą vaiką be siuntimo

Trivietį renovuotą? Už kokio amžiaus vaiką 30 Lt?
Tai 10 Lt už kambarį ir 20 už vaiką ar 30 už vaiką plius dar 10 už kambarį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virvytė: 22 birželio 2012 - 11:50
QUOTE(aurum2010 @ 2012 06 22, 10:19)
Buvo visad +15 uz papildoma vaika be siuntimo. doh.gif
Gal cia tik vasarai ikainiai didesni g.gif

mes spali,ne vasara,zodziu nieko jau nebesuprantu kas kiek kur ir uz ka biggrin.gif
QUOTE(Virvytė @ 2012 06 22, 11:41)
Trivietį renovuotą? Už kokio amžiaus vaiką 30 Lt?
Tai 10 Lt už kambarį ir 20 už vaiką ar 30 už vaiką plius dar 10 už kambarį?

o jus galvojat as tiksliai zinau g.gif kai pasake,kad uz vaika +30 lt nerenovuotam,tai sakau man tada ir nerenovuoto uzteks,nes per tiek dienu susidarys,o dar papildomai ir jam kelias proceduras pirksiu,tai g.gif o papildomam vaikui 5 metai
reikes dar skambintis ir klausti tiksliai . tik ten prisiskambinti labai jau sunku cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 22 birželio 2012 - 15:47
kagi musu ispudziai pagyvenus cia kelias dienas smile.gif

gyvenam nerenovuotame kambaryje, treciame korpuse, i proceduras per lauka vaikscioti tikrai nereikia. kambarys normalus, lovos ir spinteles naujos
aisku kambarys nera labai jau ypatingas, bet gyventi tikrai galima, esu kiek palepusi, bet man jis tiko hihihi.gif
tele2 internetas veikia tikrai neblogai, aisku buna, kad trukineja, bet tikrai nedaznai
maistas kai pir valgykloje, buna skaniau, buna ne kas, su mano vaiko valgymu as sau neemiau atskirai, kol kas uztenkam smile.gif o ir nuvaziavus nereikia iskarto pulti susimoketi uz ji, pirma pasiziurekit ar uzteks jums, o paskui jei apsispresite, jei reikia eikit susimoketi. girdejau per jas pacias galima kazkaip susitarti, reikai zinoti slaptazodi, be jo nesusitarsit biggrin.gif
uz elektros prietaisus 18d. susimokejom 9lt, neklause kiek turim, israse viena suma ir tiek

zodziu viskas normaliai, cia prisiskaicius ivairiausiu nuomoniu, susidare tikrai jau ne koks vaizdas, bet taip blogai tikrai nera wink.gif o gal tiesiog padejo nusiteikti ir pamacius lengviau viska priimti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viltyte: 23 birželio 2012 - 21:38
4u.gif antradienį lekiam 4u.gif Antrą kartą, pernai buvom, na, matysim kaip siemet. g.gif pernai visai patiko. Tik gal kas galit placiau apie inernetus pasidalinti, reikia lb greit apsispręsti, kokiu naudotis.
Atsakyti
man omni conectas veike praktiskai be jokiu trukynejimu, buvo imanoma ir deklaracija uzpildyt ir pavedimus internetu padaryt, zodziu nesigailiu, kad ji pasirinkau ir nereikejo sedet kolidoriuose, kad kazka pagaut 4u.gif
Kaip noriu vel ten doh.gif wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
oi, mergaites.. ir as baisiai jau noriu atgal i "Gintara".. man ten taip patiko... smile.gif tikros atostogos..et...

o del interneto.. na, jei oras geras, kada gi ji gaudyt dar spet? smile.gif) as nueidavau i biblioteka, jei man kazko skubiai prireikdavo.. tai maze knygas pavartydavo, o as paskaitydavau laiskus, pavedima koki ir viskas...lekdavom toliau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(denyxe @ 2012 06 24, 12:44)
oi, mergaites.. ir as baisiai jau noriu atgal i "Gintara".. man ten taip patiko... smile.gif tikros atostogos..et...

o del interneto.. na, jei oras geras, kada gi ji gaudyt dar spet? smile.gif) as nueidavau i biblioteka, jei man kazko skubiai prireikdavo.. tai maze knygas pavartydavo, o as paskaitydavau laiskus, pavedima koki ir viskas...lekdavom toliau  thumbup.gif

tikrai mazai laiko internetui ten mirksiukas.gif , bet apsidraudimui jei oras nekoks ir kambarys dar be tv tada manau tikrai jo pasigestum, tad negali but vienodos situacijos visiems, nes daug kas priklauso nuo aplinkybiu, kurios kartais neprognozuojamos 4u.gif
Atsakyti
Na pernai veziausi kompiuteri, turejau vodafona. Tai galiu pasakyti tragedija su rysiu buvo, trukinejo kas 3min doh.gif kartais pagaudavo vietini rysi, bet labai retai, ten matyt irgi kada ijungia isjungia.
Siemet manau nebesivesiu dar ir del pagausejusiu vagysciu. Be to vasara visada imanoma surasti ka veikti net ir be tv. Geriau pasiimsim stalo zaidimu ir zaisim kai bus blogas oras cool.gif vaikam piesti, knygutes skaityti vezemes. Ir sau knyga viena kita siemet isimesiu nes nieko gero neradau sanatorijos bibliotekoj.
Atsakyti
na, kam kaip kas... amn tai asmeniskai siemet daug ,,internetinių'' reikalų smile.gif, pernai nesivezem, apsiejom, o bibliotekoj tai vaiku spiecius, nelabai ten gali ka padaryt, kai salia apstoje kompiuterį kokie 8 ,,burzgia'' smile.gif
Atsakyti
Tai zinoma, kitas gal ir dirba dar vaika sanatorijoj priziuredamas wink.gif
Atsakyti
skambinausi,pasitikslinau del kainu.vis gi uz papildoma lova +30 lt ir uz papildoma vaika dar +10 lt.loveles savo neleidzia veztis schmoll.gif
Atsakyti