Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

Merginos, gal kas turejot savo vestuviu diena palaidu plauku su garbanomis sukuosena? Kaip sekesi visa diena isbuti su tokia sukuosena, ar neissileido garbanos vakarop?
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2012 11 28, 21:29)
Merginos, gal kas turejot savo vestuviu diena palaidu plauku su garbanomis sukuosena? Kaip sekesi visa diena isbuti su tokia sukuosena, ar neissileido garbanos vakarop?

Issileido smile.gif kita kart butinai sakiau tokias sukuosenas darydamasi prisidesiu dirbtiniu plauku,tuomet neissileidzia,bent jau nesimato
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2012 11 28, 22:29)

4u.gif Buvo šilta vasaros diena. wub.gif
Kažkiek pasileido, bet ne daug smile.gif Kažkokių sruogų segimas to neįtakoja tikrai. Viskas priklauso nuo pačio plauko, ant kiek pasiduoda garbanojimui, ar sunkus, ar ilgas ir pan.. ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benice: 28 lapkričio 2012 - 22:58
QUOTE(Benice @ 2012 11 28, 21:54)
Aš  4u.gif Buvo šilta vasaros diena.  wub.gif
Kažkiek pasileido, bet ne daug  smile.gif  Kažkokių sruogų segimas to neįtakoja tikrai. Viskas priklauso nuo pačio plauko, ant kiek pasiduoda garbanojimui, ar sunkus, ar ilgas ir pan.. ax.gif
user posted image
user posted image

kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Hm...mano ilgi plaukai, pats plaukas plonas, nesunkus, anskciau pamenu tai nelabai ilgai budavo garbanoti tie plaukai, dabar lyg pagerejo situacija. Nezinau, ka daryti, bet tikrai noriu palaidu garbanotu plauku unsure.gif
Atsakyti
prie +30 buvau pasigailejusi kad norejau garbanu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataka26: 29 lapkričio 2012 - 10:15
QUOTE(ataka26 @ 2012 11 29, 11:13)
prie +30 buvau pasigailejusi kad norejau garbanu  doh.gif

Kodel? unsure.gif
Musu vestuves irgi vasara...
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2012 11 29, 11:04)
Kodel?  unsure.gif
Musu vestuves irgi vasara...

mano visa nugara buvo slapia po plaukais, garbanos apatines nuo dregmes leidosi...neistveriau kai gryzom i sodyba kuoda susisukau biggrin.gif
[URL=user posted image]po apacia matosi kaip plaukai jau issileide.[/URL]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataka26: 29 lapkričio 2012 - 12:31
Man tai kažkaip nuo drėgmės patys plaukai garbanojasi g.gif
Atsakyti
as siaip esu is saves ir garbanota smile.gif bet kaip daug priemones yra ant plauku tas garbanas nutese.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti