Merginos, gal kas turejot savo vestuviu diena palaidu plauku su garbanomis sukuosena? Kaip sekesi visa diena isbuti su tokia sukuosena, ar neissileido garbanos vakarop?
QUOTE(sbo @ 2012 11 28, 21:29)
Merginos, gal kas turejot savo vestuviu diena palaidu plauku su garbanomis sukuosena? Kaip sekesi visa diena isbuti su tokia sukuosena, ar neissileido garbanos vakarop?
Issileido kita kart butinai sakiau tokias sukuosenas darydamasi prisidesiu dirbtiniu plauku,tuomet neissileidzia,bent jau nesimato
QUOTE(sbo @ 2012 11 28, 22:29)
Aš Buvo šilta vasaros diena.
Kažkiek pasileido, bet ne daug Kažkokių sruogų segimas to neįtakoja tikrai. Viskas priklauso nuo pačio plauko, ant kiek pasiduoda garbanojimui, ar sunkus, ar ilgas ir pan..
QUOTE(Benice @ 2012 11 28, 21:54)
Aš Buvo šilta vasaros diena.
Kažkiek pasileido, bet ne daug Kažkokių sruogų segimas to neįtakoja tikrai. Viskas priklauso nuo pačio plauko, ant kiek pasiduoda garbanojimui, ar sunkus, ar ilgas ir pan..
kaip grazu
Hm...mano ilgi plaukai, pats plaukas plonas, nesunkus, anskciau pamenu tai nelabai ilgai budavo garbanoti tie plaukai, dabar lyg pagerejo situacija. Nezinau, ka daryti, bet tikrai noriu palaidu garbanotu plauku
prie +30 buvau pasigailejusi kad norejau garbanu
QUOTE(ataka26 @ 2012 11 29, 11:13)
prie +30 buvau pasigailejusi kad norejau garbanu
Kodel?
Musu vestuves irgi vasara...
QUOTE(sbo @ 2012 11 29, 11:04)
mano visa nugara buvo slapia po plaukais, garbanos apatines nuo dregmes leidosi...neistveriau kai gryzom i sodyba kuoda susisukau
[URL=]po apacia matosi kaip plaukai jau issileide.[/URL]
Man tai kažkaip nuo drėgmės patys plaukai garbanojasi
as siaip esu is saves ir garbanota bet kaip daug priemones yra ant plauku tas garbanas nutese.