Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(Benice @ 2012 04 26, 07:28)

Patartina prieš savaitę  4u.gif

Kaip ir maniau mano kirpeja negali butent savaite pries doh.gif , nu sakes, o pas svetima eit baisu.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
kaip manote, prie tokios sukneles
http://www.google.lt...29,r:2,s:0,i:67

tiktu kazkokia sukuosena, truputi pinti virsuje plaukai ir kasa, kazkiek pagarbanota per viena sona? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 04 26, 07:33)
Kaip ir maniau mano kirpeja negali butent savaite pries  doh.gif , nu sakes, o pas svetima eit baisu.

tai geriau eikite pries 2 savaites bet pas patikima zmogu
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2012 04 22, 18:17)
Panelės, norėčiau Jums pranešti gerą žinią - įkalbėjau draugę (galvos apdangalų dizainerę), kad sukurtų mums Lietuvoje tokių papuošimų, tik reikia rodyti, ko maždaug norime  thumbup.gif Papuošimus planuojame pagaminti greituoju laiku, tad rodykite čia, kas Jums gražu  4u.gif

Is kart numaniau, kokia persona turit galvoj.. kai pamaciau zurnala, supratau, kad neklydau lotuliukas.gif bet niekaip nesuprantu, jus toks fainas zmogus atrodot.. ka jus randat bendro su ta susireiksminusia persona.. biggrin.gif sorry uz OT bet nesusilaikiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 04 25, 15:53)
Sveiki kazkurioje temoje, kazkuri panele buvo imetusi yutubei linka kur rodo kaip pasidaryti paciam sukuosena, niekaip nerandu, gal kas gali imesti linka? smile.gif

Prasau smile.gif
http://www.youtube.c...amp;feature=g-u
Atsakyti
QUOTE(Soterra @ 2012 04 26, 08:45)
Sveikos 4u.gif
kaip manote, prie tokios sukneles
tiktu kazkokia sukuosena, truputi pinti virsuje plaukai ir kasa, kazkiek pagarbanota per viena sona?  g.gif

Manau, kad tiktų, nes pečiai nepridengti ir jei šone būtų kažkiek plaukų - tas tikrai puoštų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2012 04 26, 10:50)
tai geriau eikite pries 2 savaites bet pas patikima zmogu

Pritariu, jei jau nėr išeities - geriau pas patikimą, nerizikuokite prieš vestuves 4u.gif

QUOTE(amber123 @ 2012 04 26, 12:50)
Is kart numaniau, kokia persona turit galvoj.. kai pamaciau zurnala, supratau, kad neklydau lotuliukas.gif bet niekaip nesuprantu, jus toks fainas zmogus atrodot.. ka jus randat bendro su ta susireiksminusia persona..  biggrin.gif sorry uz OT bet nesusilaikiau 4u.gif

Na, tai, ką matome per tv ar skaitome žurnaluose - tai tik išpūstas muilo burbulas, kaukės ir specialiai skurtas įvaizdis dėl tam tikrų sumetimų ir pan. Tad reikia asmeniškai pažinoti žmogų, žinoti jo asmeninio gyvenimo smulkmenas tam, kad galėtum spręsti, kas jis/ji ištikrųjų yra. 4u.gif Sakyti, suvaidinti galima labai daug mirksiukas.gif

Man visuomet labai patiko meno srities žmonės, jie įdomūs, su jais randu bendrą kalbą ax.gif

P.S. Nesitikėjau, kad čia mane kažkas pažįsta realiai (apart klienčių). Reikia būt atsagesnei lotuliukas.gif
Atsakyti
. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akutivo @ 2012 04 26, 13:44)

Kokia dailute bigsmile.gif Bet ir plaukuciu turi tiek pat, kiek grozio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2012 04 26, 13:07)
Pritariu, jei jau nėr išeities - geriau pas patikimą, nerizikuokite prieš vestuves  4u.gif
Na, tai, ką matome per tv ar skaitome žurnaluose - tai tik išpūstas muilo burbulas, kaukės ir specialiai skurtas įvaizdis dėl tam tikrų sumetimų ir pan. Tad reikia asmeniškai pažinoti žmogų, žinoti jo asmeninio gyvenimo smulkmenas tam, kad galėtum spręsti, kas jis/ji ištikrųjų yra.  4u.gif Sakyti, suvaidinti galima labai daug  mirksiukas.gif
P.S. Nesitikėjau, kad čia mane kažkas pažįsta realiai (apart klienčių). Reikia būt atsagesnei  lotuliukas.gif

Bet toki ivaizdi, koki sukurus ji, tai ziauriai atstumia..nenoreciau net artimiau su ja susipazint, ir kazkaip net nlb tikiu, kad tokia ji nera, nes taip tikroviskai suvaidint 100% neinoma biggrin.gif bet aisku jus geriau zinot, jei su ja bendraujat 4u.gif
lotuliukas.gif taigi dejot ne kart makiazus savo blush2.gif pamenu grazu veiduka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(akutivo @ 2012 04 26, 13:44)

Copy paste!!!! suuuuuuuuper grazu bigsmile.gif paskutine sukuosena
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2012 04 26, 14:48)
Kokia dailute  bigsmile.gif  Bet ir plaukuciu turi tiek pat, kiek grozio  wub.gif

aha man irgi ne tik sukuosena cia grazu.. smile.gif blush2.gif
o koks liemuooooo..... ax.gif

beje as ir panasiai turiu plaukuciu biggrin.gif ir jie iki na..uzpakaliuko.. tik beda kad as turiu zilu plauku... ir jie labai greit auga... verysad.gif
tai skaiciau , kad Jus pateriat pries savaite ar dvi dazyti geraiusia, taip? mano tamsiai rudi, beveik juodi.. smile.gif tai noreciau sulygint spalva dar... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akutivo @ 2012 04 26, 14:41)
aha man irgi ne tik sukuosena cia grazu.. smile.gif  blush2.gif
o koks liemuooooo..... ax.gif

beje as ir panasiai turiu plaukuciu  biggrin.gif ir jie iki na..uzpakaliuko.. tik beda kad as turiu zilu plauku... ir jie labai greit auga...  verysad.gif
tai skaiciau , kad Jus pateriat pries savaite ar dvi dazyti geraiusia, taip? mano tamsiai rudi, beveik juodi.. smile.gif tai noreciau sulygint spalva dar... smile.gif

Jei ziliukai greit lenda, tai dazykites pries 4 dienas blush2.gif
Nors jei ju nera daug, tai vienas kitas nuo saknu taskiukas - ne beda ax.gif
Atsakyti