Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(Hedra:) @ 2012 11 24, 21:29)
as taip pat labai noriu veliumo, bet ir sukuosenos noriu, kad palaidais butu plaukais labiau.... g.gif o kiek suprantu vliumas tik prie kuodu derinasi? g.gif

nedristu taip kategoriskai teigti, bet MAN taip ir tik taip biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Oi ne, nebūtinai prie kuodo, gali būti ir prie palaidų. Turiu keletą išsisaugotų pavyzdžių iš interneto, bet nesinori dėt foto, nes su lietuvaitėm smile.gif
Atsakyti
Nuometas labai gražu ir prie susegtų ir prie pusiau palaidų plaukų šukuosenos, svarbu kad gražiai būtų priderintas smile.gif O man kaip tik po kuoduku nuometas prisegtas kažkaip nelabai, labiau patinka kai nuo viršugalvio plaikstosi smile.gif
Atsakyti
Pavyzdukas palaidu plauku su nuometu smile.gif
Nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(beddable @ 2012 11 25, 01:13)
Pavyzdukas palaidu plauku su nuometu smile.gif
Nuotrauka

Ačiū labai padėjo, visai tinka bigsmile.gif o is kur nuometa pirksite, gal radote kas kokių gražių galėtų iki žemės?
Atsakyti
Na sužadėtinio brolienė per vestuvės buvo su palaidais sugarbanotais plaukais ir nuometu, ir atrodė labai gražiai smile.gif svarbu tik nuometą taip pritvirtinti, kad laikytųsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alera @ 2012 11 23, 23:41)
Gal galėtumėte patarti?
As patarciau nesideti veliumo ir pasidaryti kokia modernia, grieztesne sukuosena negarbanotu plauku, be karunos. Tokiu budu atversite sukneles salduma, princiskuma. Apacia labai grazi! isnaudokite ja. Nebent jus ir norite tokio mergaitisko-barbisko ivaizdzio (kas nera blogai!!!! - kad tik jum patiktu), bet cia as jau nepatareja.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Steisi: 25 lapkričio 2012 - 15:10
QUOTE(amelitta @ 2012 11 25, 14:46)
Na sužadėtinio brolienė per vestuvės buvo su palaidais sugarbanotais plaukais ir nuometu, ir atrodė labai gražiai smile.gif svarbu tik nuometą taip pritvirtinti, kad laikytųsi smile.gif

Manau tai tiesiog skonio reikalas, bet man taip pat prie palaidu plauku nuometas nepatinka smile.gif
As vasara tuoksiuos, noriu palaidu plauku, ir nuometo neturesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2012 11 26, 12:49)
Manau tai tiesiog skonio reikalas, bet man taip pat prie palaidu plauku nuometas nepatinka  smile.gif
As vasara tuoksiuos, noriu palaidu plauku, ir nuometo neturesiu smile.gif

man taip pat nuometas prie kuodu ivairiausiu zymiai graziau, as taip pat tuoksiuosi vasara ir net nemasciau apie nuometa, nes noriu buti palaidais plaukais, bet paskui uzsimaniau , kai pamaciau daug graziu foto su nuometu, ypac kai jis ore plevesuoja, tai vien del foto uzsimaniau doh.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū labai už patarimus smile.gif dabar bent jau turiu vizija kažkokią wink.gif Ir be to kaip kažkas klausė, ten aš su ta suknele smile.gif
Atsakyti
kas man imes nuoroda, kur gaiu ilgus juodus plaukus kokybiskus nusipirkti is interneto, kad tikru vestuvinei sukuosenai? ax.gif
Atsakyti
Aš nežinau ar tiks, bet šiaip šiose parduotuvėse neblogi plaukiukai yra ir sintetiniai ir naturalus smile.gif plaukai
Atsakyti