Nuometas labai gražu ir prie susegtų ir prie pusiau palaidų plaukų šukuosenos, svarbu kad gražiai būtų priderintas O man kaip tik po kuoduku nuometas prisegtas kažkaip nelabai, labiau patinka kai nuo viršugalvio plaikstosi
Na sužadėtinio brolienė per vestuvės buvo su palaidais sugarbanotais plaukais ir nuometu, ir atrodė labai gražiai svarbu tik nuometą taip pritvirtinti, kad laikytųsi
As patarciau nesideti veliumo ir pasidaryti kokia modernia, grieztesne sukuosena negarbanotu plauku, be karunos. Tokiu budu atversite sukneles salduma, princiskuma. Apacia labai grazi! isnaudokite ja. Nebent jus ir norite tokio mergaitisko-barbisko ivaizdzio (kas nera blogai!!!! - kad tik jum patiktu), bet cia as jau nepatareja.
Na sužadėtinio brolienė per vestuvės buvo su palaidais sugarbanotais plaukais ir nuometu, ir atrodė labai gražiai svarbu tik nuometą taip pritvirtinti, kad laikytųsi
Manau tai tiesiog skonio reikalas, bet man taip pat prie palaidu plauku nuometas nepatinka
As vasara tuoksiuos, noriu palaidu plauku, ir nuometo neturesiu
Manau tai tiesiog skonio reikalas, bet man taip pat prie palaidu plauku nuometas nepatinka
As vasara tuoksiuos, noriu palaidu plauku, ir nuometo neturesiu
man taip pat nuometas prie kuodu ivairiausiu zymiai graziau, as taip pat tuoksiuosi vasara ir net nemasciau apie nuometa, nes noriu buti palaidais plaukais, bet paskui uzsimaniau , kai pamaciau daug graziu foto su nuometu, ypac kai jis ore plevesuoja, tai vien del foto uzsimaniau