QUOTE(festina lente @ 2012 11 10, 12:14)
Mano plaukai,kaip ir aikstingos,labai neklusnus. Taip ir matau jau ta vaizdeli,kas liktu is tu palaidu sruogu aplink veida
Tikrai viskas imanoma atkrenta palaidos sruogos, bet lieka sklastymo subtilybes, laisvas kuodas ir panasiai manau drasiai galiu jungtis i jusu gretas, turiu apvalu veiduka, o plauku nors ir daug, bet paklusnumu jie nepasizymi.. o kiek reikedavo, visada surasdavau varianta, kaip atrodyti graziai su kuoduku
QUOTE(Benice @ 2012 11 11, 12:39)
Jūsų vietoje daryčiausi kažką su sklastymų, pats suėmimas turėtų būti lengvas, nesuveržtas, kad plaukai šiek tiek dengtų žandukus. Visos proginės šukuosenos daromos taip, kad išsilaikytų kuo ilgiau. Aišku, būna įvairiausių fotosesijų ir žaidimų, per kuriuos šukuosena gali šiek tiek pasikeisti
Svarbu ilgis, jei jo kažkiek yra - šinjonai nebūtini. Būtinos tik įgudusios meistro rankos ir kantrybė
Svarbu ilgis, jei jo kažkiek yra - šinjonai nebūtini. Būtinos tik įgudusios meistro rankos ir kantrybė
---
Nezinau, galbut. Kiek yra teke susidurti pazystamoms, visoms sinjonus dedavoi, kad isgauti sukuosena, nors plaukai budavo ilgi, bet ploni man sis klausimas neaktualus, plauku tai as turiu pakankamai ir dar galeciau kam nors paskolinti
Dar pagalvojau, kad man negrazu nuotakos palaidos plaukais