Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(festina lente @ 2012 11 10, 12:14)
Mano plaukai,kaip ir aikstingos,labai neklusnus. Taip ir matau jau ta vaizdeli,kas liktu is tu palaidu sruogu aplink veida  biggrin.gif

Tikrai viskas imanoma mirksiukas.gif atkrenta palaidos sruogos, bet lieka sklastymo subtilybes, laisvas kuodas ir panasiai mirksiukas.gif manau drasiai galiu jungtis i jusu gretas, turiu apvalu veiduka, o plauku nors ir daug, bet paklusnumu jie nepasizymi.. o kiek reikedavo, visada surasdavau varianta, kaip atrodyti graziai su kuoduku mirksiukas.gif

QUOTE(Benice @ 2012 11 11, 12:39)
Jūsų vietoje daryčiausi kažką su sklastymų, pats suėmimas turėtų būti lengvas, nesuveržtas, kad plaukai šiek tiek dengtų žandukus. Visos proginės šukuosenos daromos taip, kad išsilaikytų kuo ilgiau. Aišku, būna įvairiausių fotosesijų ir žaidimų, per kuriuos šukuosena gali šiek tiek pasikeisti  biggrin.gif

Svarbu ilgis, jei jo kažkiek yra - šinjonai nebūtini. Būtinos tik įgudusios meistro rankos ir kantrybė  4u.gif

drinks_cheers.gif
---
Nezinau, galbut. Kiek yra teke susidurti pazystamoms, visoms sinjonus dedavoi, kad isgauti sukuosena, nors plaukai budavo ilgi, bet ploni mirksiukas.gif man sis klausimas neaktualus, plauku tai as turiu pakankamai ir dar galeciau kam nors paskolinti lotuliukas.gif

Dar pagalvojau, kad man negrazu nuotakos palaidos plaukais rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, mano vestuvės jau beveik už mėnesio, o kitą savaitę darysiuos bandomąją šukuoseną ir net nežinau ką daryti unsure.gif Gal galėtumėte patarti? Mano plaukai pakankamai ilgi, maždaug iki nugaros vidurio ir storoki. Šiaip dabar jau užsimaniau ir karūnėlės.. ir nežinau ar vis dar noriu veliumo.. visai pasimečiau. Ką patartumėte?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alera @ 2012 11 23, 22:41)
Sveikos merginos, mano vestuvės jau beveik už mėnesio, o kitą savaitę darysiuos bandomąją šukuoseną ir net nežinau ką daryti  unsure.gif Gal galėtumėte patarti? Mano plaukai pakankamai ilgi, maždaug iki nugaros vidurio ir storoki. Šiaip dabar jau užsimaniau ir karūnėlės.. ir nežinau ar vis dar noriu veliumo.. visai pasimečiau. Ką patartumėte?

user posted image

Labai labai graži Jūsų suknelė wub.gif Dėl karūnėlės tai patarčiau įvertinti kokie bus kiti papuošalai, jei , tarkim, puošnesni auskarai ar papuošalas ant kaklo (koljė), tai karūnėlės atsisakyčiau, kad neatrodyti kaip kalėdų eglutei visai apsikarsčiusiai papuošalais. O jei auskarai kuklūs, tik prie ausytės, ir labai labai kuklutis kaklo papuošalas, arba jo išvis nėra, tuomet galbūt tiktų ir karūnėlė. O dėl nuometo - aš jį dėčiaus būtinai. Visų pirma todėl, kad labai gražiai atrodo nuotraukose, antra - juk daugau niekada tokios galimybės nepasitaikys, segėti nuotakos nuometo.... Man asmeniškai nuometas nuotakai suteikia didingumo...
Kas dėl šukuosenos - prie tokios suknelės dalį plaukų segčiau, dalį palikčiau romantiškoms garbanoms, kad kristų ant pečių, ir kokį daugiau klasikinį priekį smile.gif
Tai būtų tokia mano nuomonė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barda: 23 lapkričio 2012 - 23:14
Sveikutes smile.gif

Gal zinote Vilniuje labai gera kirpeja /stiliste vestuvinei sukuosenai? ax.gif pasidalinkite sano ziniomis labai labai reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(barda @ 2012 11 23, 23:12)
Labai labai graži Jūsų suknelė  wub.gif Dėl karūnėlės tai patarčiau įvertinti kokie bus kiti papuošalai, jei , tarkim, puošnesni auskarai ar papuošalas ant kaklo (koljė), tai karūnėlės atsisakyčiau, kad neatrodyti kaip kalėdų eglutei visai apsikarsčiusiai papuošalais. O jei auskarai kuklūs, tik prie ausytės, ir labai labai kuklutis kaklo papuošalas, arba jo išvis nėra, tuomet galbūt tiktų ir karūnėlė. O dėl nuometo - aš jį dėčiaus būtinai. Visų pirma todėl, kad labai gražiai atrodo nuotraukose, antra - juk daugau niekada tokios galimybės nepasitaikys, segėti nuotakos nuometo.... Man asmeniškai nuometas nuotakai suteikia didingumo...
Kas dėl šukuosenos - prie tokios suknelės dalį plaukų segčiau, dalį palikčiau romantiškoms garbanoms, kad kristų ant pečių, ir kokį daugiau klasikinį priekį smile.gif
Tai būtų tokia mano nuomonė smile.gif

Man nuometas visa sukuosena paslepia ir kazkaip atgyvenes reikalas,todel savo vestuvems grieztai sakiau jokiu nuometu,dar juokingiausia kai su rutu vainikeliais buna smile.gif uzteko nuometu pasidziaugti per mergvakari,buvo tokia kankyne,kad dziaugiausi,jog per vestuves neturesiu.
Atsakyti
Man jusu suknele irgi daili 4u.gif nors virsutine dali didelio ispudzio nedaro, bet cia asmeninis skonio reikalas, nes nemegstu bantuku, blizgiuku ir t.t. biggrin.gif
As nedeciau karuneles prie tokios sukneles, mano nuomone, atrodys labai jau "princesiskai" blogaja prasme, tiesiog suknele ir karunele siuo atveju netinka tarpusavyje. Deciausi veliuma, nes man tai yra grazu, priduoda nuotakai isskirtinumo, grozio mirksiukas.gif ir tikrai daugiau nebus tokiu progu, nemanau, kad tai atgyvena mirksiukas.gif gal tada isvis ir vestuves atgyvena? mirksiukas.gif
del sukuosenos pritariu nuomonei, apie pusiau palaidus plaukaus, nes manau, kad jums turetu plaukai kristi ant peciu ir virsutines dalies, kadangi atidengus ne itin dailiai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Man asmeniškai irgi viršus nepatinka, bet geresnio varianto sau už šią suknelę neradau ir neįsivaizduoju kaip galėčiau patobulint ją. Smagu, kad kažkam ji irgi graži nes aš dėl jos netikra. Aš žadėjau atsisakyti veliumo nes kažkaip įsivaizduoju, jog labai jis varžo šukuosena, įpareigoja taikytis labai. O gal kas kokia nuotraukėlę idėtų? Nes neįsivaizduoju, kaip turėtų tokia šukuosena atrodyt ir tuo labiau kaip veliuma įkišt? blush2.gif
Atsakyti
Nors žinai ką pagalvojau, kad gal veliumas konkrečiai prie šitos suknelės irgi netiks g.gif jau bus per daug to pūstumo ir tiulio, visa tokia pasipūtus gausies g.gif ne, apsigalvojau, kad nei veliumas, nei karūnėlė prie jos schmoll.gif suknelė pati iš savęs labai puošni, manau užteks papuošalų ir gal geriau kokio papuošalo šiaip į plaukus.

Kas apie veliumus apskritai, tai man grazu jis tik prie suristu plauku, prie bent puse palaidu nesiziuri. taip pat man grazu tik tada, kai jis segamas kazkaip apacioje kuoduko:
http://t2.gstatic.co...OYAEiNhnj7mlAaw
http://www.primadonn... jpg/Desert.jpg
va taip panasiai,nepatinka kai sukeltas butu ant virsugalvio auksciau g.gif

Suknele daili, man ypac grazi jos apatine dalis, tik nepatinka kaspinukas ir virsutine blizgaliuku linija. Dar manau, kad gal labiau noretusi virsaus kitokio modelio, nes todel ir norisi pecius biski maskuoti po palaidais plaukais g.gif nors visumoje suknele daili ir manau nesigrausk wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alera @ 2012 11 23, 23:41)
Sveikos merginos, mano vestuvės jau beveik už mėnesio, o kitą savaitę darysiuos bandomąją šukuoseną ir net nežinau ką daryti  unsure.gif Gal galėtumėte patarti? Mano plaukai pakankamai ilgi, maždaug iki nugaros vidurio ir storoki. Šiaip dabar jau užsimaniau ir karūnėlės.. ir nežinau ar vis dar noriu veliumo.. visai pasimečiau. Ką patartumėte?

Jeigu plaukučiai tamsūs - ta tiara labai matytųsi, t.y. tai būtų pakankamai ryški detalė. Siūlyčiau rinktis lankelio tipo - bus gražu. Pvz.:
user posted image

O dėl kaklo papuošalo - tai jis labiau priklauso ne nuo tiaros, o nuo to, kas pas Jus ant krūtinės, čia nesimato normaliai - jei ten kokie swarovskiai, tai gal ir užtektų to.

Grįžtant prie šukuosenos - čia gerai kažkas patarė, galėtų būti pusiau palaidi, BET jeigu plaukai stori, vestuvės vyks žiemą, kai oras neprognozuojamas- geriau rinktis kažką patikimesnio, pvz.:
user posted imageuser posted image
Čia tie plaukai būtų sukabinti tam tikrą prasmė ir laikytųsi geriau nei palaidi.

Nuometą galima įsegti praktiškai prie bet kurios šukuosenos, jis segamas dažniasiai su segtukais, viskas laikosi. Galima jį įsegti pvz. bažnyčiai, o po to nusisegti mirksiukas.gif

Ir mažiau klausykite kitų nuomonių dėl pačios suknelės, tiaros - tai turi patikti visų pirma Jums, tai Jūsų šventė, o kas patinka kitoms - nesvarbu biggrin.gif Kai patinka pačiai sau, tada yra pasitikėjimas savimi, o tas svarbiausia, tuomet būsite graži visiems 4u.gif

QUOTE(beddable @ 2012 11 24, 00:45)
Man nuometas visa sukuosena paslepia ir kazkaip atgyvenes reikalas.

Nu jau biggrin.gif Taigi čia aprangos dalis ax.gif Tai gal ir bet suknelės eikim, pvz. su vyrišku kostiuu tamsiu, kad nebūt atgyvena ir išsiskirt lotuliukas.gif Joke.
Bet graži tradicija, nepasiduokim provokacijoms unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2012 11 24, 15:21)
Nu jau  biggrin.gif  Taigi čia aprangos dalis  ax.gif  Tai gal ir bet suknelės eikim, pvz. su vyrišku kostiuu tamsiu, kad nebūt atgyvena ir išsiskirt  lotuliukas.gif Joke.
Bet graži tradicija, nepasiduokim provokacijoms  unsure.gif

Grazi tradicija,bet ne visada jis tinka smile.gif Mano atveju jis netiko nei pro kur doh.gif Nors anyta krito visom keturiom,kad labai grazu ir jo reikia,bet vestuves buvo mano ne jos smile.gif Jei suknele kukli ir sukuosena tiesiog kuodukas tada suprantu,kad reikia veliumo ir jei prie veido tinka smile.gif
Atsakyti
as sutinku tik su tuo, kad rutu vainikelis ant veliumo yra atgyvena lotuliukas.gif lotuliukas.gif beje del kurio labai kovoju su savo anyta, nes KAIP TAI BE RUTU? nors rutos nuzydejusios ir visiems tai savaime suprantama lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o palaukite, tai cia suknele ne ant jusu pacios kuno? blush2.gif tada gal ir kuodukas grazu, ar parodytos supyntos "kasos". as galvojau, kad nuotraukoje jus blush2.gif blush2.gif

Viskas, apsisprendziau, kad noriu veliumo (svarsciau tarp veliumo ar kazkokiu gelyciu i kuoda) thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Apelsinuk @ 2012 11 24, 20:08)
as sutinku tik su tuo, kad rutu vainikelis ant veliumo yra atgyvena  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  beje del kurio labai kovoju su savo anyta, nes KAIP TAI BE RUTU? nors rutos nuzydejusios ir visiems tai savaime suprantama  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o palaukite, tai cia suknele ne ant jusu pacios kuno?  blush2.gif  tada gal ir kuodukas grazu, ar parodytos supyntos "kasos". as galvojau, kad nuotraukoje jus  blush2.gif  blush2.gif

Viskas, apsisprendziau, kad noriu veliumo (svarsciau tarp veliumo ar kazkokiu gelyciu i kuoda)  thumbup.gif

as taip pat labai noriu veliumo, bet ir sukuosenos noriu, kad palaidais butu plaukais labiau.... g.gif o kiek suprantu vliumas tik prie kuodu derinasi? g.gif
Atsakyti