Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(Mergina_ @ 2012 10 31, 22:11)
Man pirma ir trecia is virsaus desineje, graziausios smile.gif ypac pirma smile.gif
stai sita man rodos FB uzmaciau, bet man labai labai wub.gif

tokia labai labai elegantiska, bet tikrai super atrodo wub.gif
Atsakyti
daug sukuosenu - gal rasit ideju sau 4u.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mmileta @ 2012 11 06, 10:30)
daug sukuosenu - gal rasit ideju sau  4u.gif  biggrin.gif

yra tikra graziu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmileta @ 2012 11 06, 10:30)
daug sukuosenu - gal rasit ideju sau  4u.gif  biggrin.gif

man kazkaip istrigo antra nuo kaires ir antra nuo virsaus, bei paskutine pati kamputyje wub.gif
kazko panasaus ir noriu, ale kuoduko, laisvo, pagarbanoto.. ir su kokiu segtuku ar gelytemis wub.gif
Atsakyti
man irgi paskutine kamputyje pasirode miela ir grazi wub.gif wub.gif
tik jau girdziu mamos replika: "kas liks is tavo tu plauku po dienos" ech drinks_cheers.gif

QUOTE(Apelsinuk @ 2012 11 06, 20:27)
man kazkaip istrigo antra nuo kaires ir antra nuo virsaus, bei paskutine pati kamputyje  wub.gif 
kazko panasaus ir noriu, ale kuoduko, laisvo, pagarbanoto.. ir su kokiu segtuku ar gelytemis  wub.gif

Atsakyti
Kreipiuosi i jus patarimo del sukuosenos vestuvems 4u.gif Esu stamboka, plaukai poploniai, dengia pecius, tamsus. Teku po menesio, kadangi orai neprognozuojami, gali lyti ar buti vejuota, noreciau ne palaidu pagarbanotu, bet kazko sukelto aukstyn. Be to plaukai nepaklusnus, teko kazkada garbanoti, tai po keliu val nepaisant kirpejos nuosirdaus ir kruopstaus darbo is garbanu liko stagarai istyse doh.gif doh.gif tai noriu kokios "tvirtos" kad atlaikytu visa diena.. Kiek ziurejausi nuotrauku sukuosenu, visur "kudi" veidai ir abejoju, ar tiktu man.. Labai laukiu jusu patarimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aikstinga @ 2012 11 09, 15:29)
Kreipiuosi i jus patarimo del sukuosenos vestuvems  4u.gif  Esu stamboka, plaukai poploniai, dengia pecius, tamsus. Teku po menesio, kadangi orai neprognozuojami, gali lyti ar buti vejuota, noreciau ne palaidu pagarbanotu, bet kazko sukelto aukstyn. Be to plaukai nepaklusnus, teko kazkada garbanoti, tai po keliu val nepaisant kirpejos nuosirdaus ir kruopstaus darbo is garbanu liko stagarai istyse  doh.gif  doh.gif  tai noriu kokios "tvirtos" kad atlaikytu visa diena.. Kiek ziurejausi nuotrauku sukuosenu, visur "kudi" veidai ir abejoju, ar tiktu man.. Labai laukiu jusu patarimu  4u.gif

Mano irgi veidas apvalus,ir pati tokia apvaloka blush2.gif Mano vestuves gruodi. Plaukai irgi sunkiai suvaldomi. Todel darysiuosi paprasta kuoduka. Pabandyk suimti plaukus ant virsugalvio,susukuok taip standziai ir nusifotografuok. Tada geriausiai matysi,ar tinka tau taip,ar ne. As siaip visada palaidais plaukais vaikstau,bet tokia proga tikrai imsiu juos i tvirta kuoda,nes kitaip bet koks darbas nueis suniui po uodega...

Gal profesionales patars kazka geriau,nei as.
Atsakyti
Kreipiuosi i jus patarimo del sukuosenos vestuvems  4u.gif  Esu stamboka, plaukai poploniai, dengia pecius, tamsus. Teku po menesio, kadangi orai neprognozuojami, gali lyti ar buti vejuota, noreciau ne palaidu pagarbanotu, bet kazko sukelto aukstyn. Be to plaukai nepaklusnus, teko kazkada garbanoti, tai po keliu val nepaisant kirpejos nuosirdaus ir kruopstaus darbo is garbanu liko stagarai istyse  doh.gif  doh.gif  tai noriu kokios "tvirtos" kad atlaikytu visa diena.. Kiek ziurejausi nuotrauku sukuosenu, visur "kudi" veidai ir abejoju, ar tiktu man.. Labai laukiu jusu patarimu  4u.gif

Del plauku plonumo, tai patarciau daryti tada sukuosena su tais visokiais sinjonais ir panasiai. Labai grazius, purius, didelius kuodus padaro, nes siaip is plonu plauku tai ir padoraus kuodo nesusuksi taip paprastai g.gif del apvalaus veido tai siulyciau aplink veida daryti laisva, kokiu ale krintanciu sruogu ir t.t. nebutina juk suimti i tvirta kuoda, kas beje man ir neatrodo grazu vestuvems.. ir sklastymus graziai padaro, kas kudina veida..
mano veidukas irgi apvalus, tvirtas kuodas man net netiks, bet tikrai zadu rasti varianta is minetu.. ir panasiai verciuosi kiekviena diena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsinuk @ 2012 11 09, 23:57)
Del plauku plonumo, tai patarciau daryti tada sukuosena su tais visokiais sinjonais ir panasiai. Labai grazius, purius, didelius kuodus padaro, nes siaip is plonu plauku tai ir padoraus kuodo nesusuksi taip paprastai  g.gif  del apvalaus veido tai siulyciau aplink veida daryti laisva, kokiu ale krintanciu sruogu ir t.t. nebutina juk suimti i tvirta kuoda, kas beje man ir neatrodo grazu vestuvems.. ir sklastymus graziai padaro, kas kudina veida..
mano veidukas irgi apvalus, tvirtas kuodas man net netiks, bet tikrai zadu rasti varianta is minetu.. ir panasiai verciuosi kiekviena diena  mirksiukas.gif

Mano plaukai,kaip ir aikstingos,labai neklusnus. Taip ir matau jau ta vaizdeli,kas liktu is tu palaidu sruogu aplink veida biggrin.gif
Atsakyti
Oi siandien nuotyki apturejau lotuliukas.gif lotuliukas.gif Vis ieskau, kur netoi namu pasidaryt vestuvine sukuosena, kad maziau laiko gaist vazinejant po miesta. Viena kirpykla visai salia namu man, gretimam daugiabuty isikurus. Dar vyras paragino nueit, sako vietoj bus, laiko sutaupysi smile.gif Nueinu as ten, tokia moteriske dirba pusamze, sakau noreciau del sukuosenos pasikalbeti. Priejo ji, paciupinejo mano plaukuosena, sako geriausia banguot butu. Sakau, kad plaukai nepaklusnus, issileis viskas greit, o dar jei dregme lauke, tada net iki baznycios nenuvaziuosiu grazi, sako nuvaziuosi nuvaziuosi, susuksiu tokiais senoviniais suktukais, uzpurksiu buteliuka laiko ir laikys smile.gif sakau tai kaip jusu manymu as atrodysiu su tiek lako, sako tagi perteklius istrupes, ko jus jaudinates lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir visa tai ji sako rimtu rimciausiu veidu lotuliukas.gif Mane jau juokas imt pradejo, o ji dar issitrauke suktukus parodyt, tokie geleziniai ir su gumytem nuo sliaupo storom juodom lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dar sako, tai kada jus uzrasyt, ai sakau as dar nezinau, kelinta val mano vestuves, as jum paskambinsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tik isejus supratau, kaip nusisnekejau, nei vizitkes emiau ir gera nuotaka esu, jei nezinau, kelinta val vestuves lotuliukas.gif Bent nuotaika pakele visai dienai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aikstinga @ 2012 11 10, 23:24)

As tai cia izvelgiu labai dideli pliusa tau smile.gif Sutaupei daug laiko mirksiukas.gif nes kirpeja net nepasidomejo,ko tu noretum,o iskart pasake tik tai,ka ji moka padaryti. O kadangi ji moka tik tiek,tai aisku tu nesugaisai bereikalingai,pvz rodydama jai nuotraukas ar bandydama papasakoti savo sukuosenos vizija. Gerai,kai zmones sutaupo musu brangu laika biggrin.gif
Atsakyti

Jūsų vietoje daryčiausi kažką su sklastymų, pats suėmimas turėtų būti lengvas, nesuveržtas, kad plaukai šiek tiek dengtų žandukus. Visos proginės šukuosenos daromos taip, kad išsilaikytų kuo ilgiau. Aišku, būna įvairiausių fotosesijų ir žaidimų, per kuriuos šukuosena gali šiek tiek pasikeisti biggrin.gif
Siūlau kažką panašaus:
user posted imageuser posted image
Papildyta:
QUOTE(Apelsinuk @ 2012 11 09, 23:57)
Del plauku plonumo, tai patarciau daryti tada sukuosena su tais visokiais sinjonais ir panasiai. Labai grazius, purius, didelius kuodus padaro, nes siaip is plonu plauku tai ir padoraus kuodo nesusuksi taip paprastai  g.gif 

Svarbu ilgis, jei jo kažkiek yra - šinjonai nebūtini. Būtinos tik įgudusios meistro rankos ir kantrybė 4u.gif
Esu dariusi labai daug kuodų iš plonų plaukų be šinjonų ir puikiai gavosi ax.gif

QUOTE(aikstinga @ 2012 11 10, 23:24)
Oi siandien nuotyki apturejau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

Tik isejus supratau, kaip nusisnekejau, nei vizitkes emiau ir gera nuotaka esu, jei nezinau, kelinta val vestuves  lotuliukas.gif  Bent nuotaika pakele visai dienai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif kokia linksma istorija! Bet dėl laiko - juk ne visuomet jis aiškus, būna kunigėliai stabdžiai ir pan., tad viską gerai susakėte biggrin.gif
O tų geležinių bigudukų negaliu pakęst doh.gif Sunku prognozuoti, koks bus rezultatas. Būna susisuka per daug, būna per mažai...o darbo kiek doh.gif
Eina kakot, geriau pasiėmi žnyples ir darai iškart normaliai biggrin.gif
Atsakyti