QUOTE(aikstinga @ 2012 11 09, 15:29)
Kreipiuosi i jus patarimo del sukuosenos vestuvems
Esu stamboka, plaukai poploniai, dengia pecius, tamsus. Teku po menesio, kadangi orai neprognozuojami, gali lyti ar buti vejuota, noreciau ne palaidu pagarbanotu, bet kazko sukelto aukstyn. Be to plaukai nepaklusnus, teko kazkada garbanoti, tai po keliu val nepaisant kirpejos nuosirdaus ir kruopstaus darbo is garbanu liko stagarai istyse
tai noriu kokios "tvirtos" kad atlaikytu visa diena.. Kiek ziurejausi nuotrauku sukuosenu, visur "kudi" veidai ir abejoju, ar tiktu man.. Labai laukiu jusu patarimu
Jūsų vietoje daryčiausi kažką su sklastymų, pats suėmimas turėtų būti lengvas, nesuveržtas, kad plaukai šiek tiek dengtų žandukus. Visos proginės šukuosenos daromos taip, kad išsilaikytų kuo ilgiau. Aišku, būna įvairiausių fotosesijų ir žaidimų, per kuriuos šukuosena gali šiek tiek pasikeisti
Siūlau kažką panašaus:
Papildyta:
QUOTE(Apelsinuk @ 2012 11 09, 23:57)
Del plauku plonumo, tai patarciau daryti tada sukuosena su tais visokiais sinjonais ir panasiai. Labai grazius, purius, didelius kuodus padaro, nes siaip is plonu plauku tai ir padoraus kuodo nesusuksi taip paprastai
Svarbu ilgis, jei jo kažkiek yra - šinjonai nebūtini. Būtinos tik įgudusios meistro rankos ir kantrybė
Esu dariusi labai daug kuodų iš plonų plaukų be šinjonų ir puikiai gavosi
QUOTE(aikstinga @ 2012 11 10, 23:24)
kokia linksma istorija! Bet dėl laiko - juk ne visuomet jis aiškus, būna kunigėliai stabdžiai ir pan., tad viską gerai susakėte
O tų geležinių bigudukų negaliu pakęst
Sunku prognozuoti, koks bus rezultatas. Būna susisuka per daug, būna per mažai...o darbo kiek
Eina kakot, geriau pasiėmi žnyples ir darai iškart normaliai