Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(Sandrarom @ 2012 09 04, 22:47)
O as nebezinau  doh.gif  buvau pasidaryti bandomaja sukuosena, kai padare buvau patenkinta rezultatu, gyvai vaizdas gerai atrode, bet gryzus pasipaveikslavau ir nuotraukose visiskai kitaip atrodo  doh.gif  nepatinka vaizdas nuotraukoje  schmoll.gif  ar yra kuriai taip buve, ar cia tik man taip atrodo  verysad.gif

man panasiai buvo kai ejau i draugu vestuves
kirpykloje visai nieko sukuosena pasirode, bet kai pamaciau nuotraukas vos neapsiverkiau doh.gif
net nuotrauku nesidariau, nes baisu buvo ziureti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrarom @ 2012 09 04, 23:47)
nepatinka vaizdas nuotraukoje  schmoll.gif  ar yra kuriai taip buve, ar cia tik man taip atrodo  verysad.gif

QUOTE(Renalta @ 2012 09 05, 10:57)
net nuotrauku nesidariau, nes baisu buvo ziureti  verysad.gif

Oho g.gif O kas būtent nepatiko nuotraukose? Gal tai pataisoma... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2012 09 05, 10:05)
Oho  g.gif  O kas būtent nepatiko nuotraukose? Gal tai pataisoma...  g.gif

man tai pasiziurejus is sono galva buvo tokia istempta , tokia neproporcinga doh.gif
nors savo veido forma nesiskundziu , bet pasidare kvadratinis veidas blink.gif
zodziu baisu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2012 09 05, 21:23)
man tai pasiziurejus is sono galva buvo tokia istempta , tokia neproporcinga  doh.gif
nors savo veido forma nesiskundziu , bet pasidare kvadratinis veidas  blink.gif
zodziu baisu  doh.gif

gal galima foto blush2.gif galima ir i az jei nenori viesai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2012 09 05, 08:05)
Oho  g.gif  O kas būtent nepatiko nuotraukose? Gal tai pataisoma...  g.gif

Manau pataisoma, tik reikia kazko kitokio is priekio kad padarytu. Man nepatiko bendras vaizdas is priekio nuotraukoje, na toks vaizdelis, kad praktiskai sukuosena ne man doh.gif nors kirpykloje to nepastebejau, atrode gerai g.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif Griztu trumpam biggrin.gif Nebe mano vetsuves, bet eisiu i drauges vestuves, tai negana to, kad nerandu sukneles, tai neimanoma ir sukuosenos issirinkti doh.gif doh.gif doh.gif
renkuosi tarp lengvo kuodo ir palaidu garbanotu plauku... Jei suknele be peciu, tai speju graziau palaidi? g.gif siaip bijau as sau kuoda daytis, toks jausmas, kad veidas per baisus lotuliukas.gif na kazkaip man toks kompleksas kazkoks isiugdes, kad man sukelti plaukai netinka, tai zandai per dideli, tai mano profilis baisus... doh.gif liko savaite, pas kirpeja uzsirasius sukuosenai, o ka daryti nezinau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif bet noreciau si karta panaudoti kazkoki aksesuara blizganti, nes greiciausiai suknele bus tokia paprasta:

user posted image

jei kelti plaukus, tai galvoju ka nors tokio:
user posted image
user posted image
ir nusipirkti koki nors blizganti aksesuara g.gif
ar tiktu an prie veido sukelti plaukai (cia per vestuves buvau susirisus jau i gala)

user posted image

cia dar viena foto radau su sukeltais plaukais:
http://www.part.lt/i...1140a3e4344.jpg
laukiu nuosirdziu patarimu ar galiu darytis kuoda, ar geriau pasilikti palaidais smile.gif 4u.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2012 09 03, 11:36)

man tai tokia siek tiek beskone doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liekna: 20 rugsėjo 2012 - 00:11
QUOTE(liekna @ 2012 09 20, 01:45)
Sveikos, merginos 4u.gif

Labas 4u.gif

Labai graži suknelė rolleyes.gif

Man labai patinko antras variantas su tuo blizgiu aksesuaru 4u.gif nes pati suknelė tokia kukli nei jokio blizgučio ar dar kažko rolleyes.gif Pagyvins vaizdą smile.gif
Atsakyti
Liekna, o plauku ilgis tavo vis dar toks koks buves rolleyes.gif smile.gif
Man tai kiek pamenu tai tau ir taip ir kitaip grazu. rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Partena! @ 2012 09 20, 07:13)
Labas 4u.gif

Labai graži suknelė rolleyes.gif

Man labai patinko antras variantas su tuo blizgiu aksesuaru 4u.gif  nes pati suknelė tokia kukli nei jokio blizgučio ar dar kažko rolleyes.gif  Pagyvins vaizdą smile.gif

sveikute 4u.gif as norejau pasilikti garbanotu palaidus ir gale nugaroj kaspina segtis, bet kai radau suknele pacia su kaspinu, tai kazkaip nebeiseina doh.gif as siaip turiu ir kita dar suknele, tai ta su kvarbatkom ir blizguciu ant liemens, bet neapsisprendziu vis dar .. si kazkaip elegantiskiau atrodo mano nuomone g.gif as tas sukuosenas tik siaip del kuodo ikeliau, ko mazdaug noreciau, o blizguti desiu bet kuriuo atveju lotuliukas.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(rabelkyte @ 2012 09 20, 07:34)
Liekna, o plauku ilgis tavo vis dar toks koks buves  rolleyes.gif  smile.gif
Man tai kiek pamenu tai tau ir taip ir kitaip grazu.  rolleyes.gif  smile.gif

nea, zymiai trumpesni, ir labai isploneje doh.gif 4u.gif jei daryciaus palaidais ir ganabotis, tai segciausi dar plauku papildomai... unsure.gif
va tokie belike plaukai mano
Atsakyti
Ir dar klausimas del tu aksesuaru biggrin.gif 4u.gif va tokio stiliaus, kur taip sakant isismeigia , nezinau kaip pasakyti doh.gif tai juos galima bet kokiu kampu deti i plaukus? ar jie isisegs tiek horizontaliai, tiek vertikaliai? g.gif

user posted image
Atsakyti
nu is apacios kazin jau ar isisegtu g.gif
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2012 09 20, 15:38)
nu is apacios kazin jau ar isisegtu  g.gif

man idomu ar isisega sonu. nes tarkim jei noreciau daryti kaip kad foto, kuria ikeliau su ta sage, tai reiketu dauguma papuosalu, kuriuos nusiziurejau deti sonu, idomu ar laikytusi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liekna: 20 rugsėjo 2012 - 16:42