Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

Ką pasiūlytumėte trumpaplaukei? ax.gif Mano MB nepripažįsta ilgų plaukų, jis dievina kai nusikerpu trumpai ir pasisiausiu smile.gif Paskutinius puse metų auginau, nes man taip gražu ilgi plaukai, o dar ir banguojasi mažumėle pas mane 4u.gif Bet vardan JO, TĄ dieną pasiryžau būti trumpaplaukė smile.gif tik vat nežinau kas tiktų, esu už valūkiškumą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pupkis @ 2012 04 23, 13:09)
Ką pasiūlytumėte trumpaplaukei?  ax.gif Mano MB nepripažįsta ilgų plaukų, jis dievina kai nusikerpu trumpai ir pasisiausiu smile.gif Paskutinius puse metų auginau, nes man taip gražu ilgi plaukai, o dar ir banguojasi mažumėle pas mane  4u.gif Bet vardan JO, TĄ dieną pasiryžau būti trumpaplaukė smile.gif tik vat nežinau kas tiktų, esu už valūkiškumą  ax.gif

Žiūrint kokie tie trumpi ax.gif Jei vyriškas kirpimas - tai praktiškai nieko nebelieka apart papūsti arba palikti kaip yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2012 04 23, 13:39)
Žiūrint kokie tie trumpi  ax.gif Jei vyriškas kirpimas - tai praktiškai nieko nebelieka apart papūsti arba palikti kaip yra g.gif

Ne, nėra jau taip taip trumpai smile.gif Šiuo metu šukuosena maždaug atitinka šią foto:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupkis: 23 balandžio 2012 - 13:08
QUOTE(pupkis @ 2012 04 23, 14:07)

Su tokiais plaukučiais pasirinkimas tikrai yra smile.gif Galima banguoti, ne/segti ir t.t. Žiūrint kokie kiti priedai, veidas ir pan..
Atsakyti
Labas, gal kas ką panašaus užmatė, va būten šita šukuosena krito į akis, bet dar norisi kažką panašaus pasižiūrinėti smile.gif Bet tik bijau kaip laikys, bet plaukai ilgi, gal nebus problemų g.gif

http://img703.images...41830006017.jpg
Papildyta:
QUOTE(dovmoo @ 2012 04 23, 15:23)
Labas, gal kas ką panašaus užmatė, va būten šita šukuosena krito į akis, bet dar norisi kažką panašaus pasižiūrinėti smile.gif Bet tik bijau kaip laikys, bet plaukai ilgi, gal nebus problemų  g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovmoo: 23 balandžio 2012 - 14:26
idomu kaip ji is priekio atrodo?
Atsakyti
QUOTE(dovmoo @ 2012 04 23, 15:26)
Labas, gal kas ką panašaus užmatė, va būten šita šukuosena krito į akis, bet dar norisi kažką panašaus pasižiūrinėti smile.gif Bet tik bijau kaip laikys, bet plaukai ilgi, gal nebus problemų  g.gif

QUOTE(Renalta @ 2012 04 23, 15:39)
idomu kaip ji is priekio atrodo?

Atlaikys, nes cia plaukai susegti ir tiesiog graziai suformuotas kuodas, nera kabanciu sruogu, tad viskas bus ok.

Prieki galima padaryti toki, kuris tinka prie veido 4u.gif
Atsakyti
[quote=Benice,2012 04 23, 15:44]
Atlaikys, nes cia plaukai susegti ir tiesiog graziai suformuotas kuodas, nera kabanciu sruogu, tad viskas bus ok.

Prieki galima padaryti toki, kuris tinka prie veido 4u.gif

Na aš ir galvoju, kad priekis nuo fantazijos priklauso, bet gal kas dar kažkuo panašaus gali pasidalinti?
Atsakyti
Patarkit, ar verta plaukus puošti kokiom sagėm ar gyvom gėlėm, jei būsiu su nuometu? Jis juk vis tiek greičiausiai viską užgoš ir nesimatys plaukuose esančio grožio, ane? unsure.gif
nors aišku, galima ne visada būti su nuometu, per balių jį nusiimti...
Kaip žiūrite į gyvas gėles? Širšės nepuola? biggrin.gif Ar išsilaiko visą dieną gražios, musiet, kad ne, juk turėtų apvysti.
Nors man taip gražu blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Sveiki kazkurioje temoje, kazkuri panele buvo imetusi yutubei linka kur rodo kaip pasidaryti paciam sukuosena, niekaip nerandu, gal kas gali imesti linka? smile.gif
Atsakyti
Pries kiek laiko pries vestuves geriausia dazyt plaukus? Ar dvi savaites labai per anksti?
Atsakyti
QUOTE(Agnaitė @ 2012 04 24, 17:18)
Patarkit, ar verta plaukus puošti kokiom sagėm ar gyvom gėlėm, jei būsiu su nuometu? Jis juk vis tiek greičiausiai viską užgoš ir nesimatys plaukuose esančio grožio, ane? unsure.gif
nors aišku, galima ne visada būti su nuometu, per balių jį nusiimti...
Kaip žiūrite į gyvas gėles? Širšės nepuola? biggrin.gif Ar išsilaiko visą dieną gražios, musiet, kad ne, juk turėtų apvysti.

Jeigu tinkamai paruoštos - išsilaiko 4u.gif

QUOTE(Vicious_L @ 2012 04 25, 21:44)
Pries kiek laiko pries vestuves geriausia dazyt plaukus? Ar dvi savaites labai per anksti?

Patartina prieš savaitę 4u.gif
Atsakyti