Žinau, kad foto maža, bet labai jau graži šukuosena
QUOTE(Karelija @ 2012 09 01, 19:09)
Tikrai graži, man primena manąją
QUOTE(Karelija @ 2012 09 01, 18:09)
tikrai gražu kažin kokio ilgio plaukų reikia tokiai? nes atrodo tai tarsi daaaaug plaukų būtų
QUOTE(Saule_S @ 2012 09 01, 21:14)
tikrai gražu kažin kokio ilgio plaukų reikia tokiai? nes atrodo tai tarsi daaaaug plaukų būtų
Nežinau, kokie trumpiausia čia gali būti plaukučiai, bet mano tai yra iki krūtinės per priekį plaukus nuleidus Ir plaukai gana ploni mano... Viskas ten pavyksta, jeigu kirpėja gerai išmano savo darbą. O prireikus gali pridėti ir papildomų plaukų dėl kiekio
QUOTE(Karelija @ 2012 09 01, 19:09)
Tikrai gražiai atrodo!
Bet plaukai tiek blizga, kad atrodo neįtikėtinai Iškart įtarimas - ar tik tėvelis fotošopas čia neprikišęs nagų
QUOTE(kandita @ 2012 09 01, 20:03)
Merginos o jūs darotės bandomąją šukuoseną prieš vestuves? galvoju ar pasitikėt kirpėja ar pasidaryti iš anksto dar?
Aš visada siūlau pasidaryti, nebent žinote, kad šukuosena tikrai tiks. Juk būna ir taip, kad kirpėja moka viską puikiai atlikti, tik pasirinkta šukuosena netinka prie veido ir kas tada?
Ateinate vestuvių rytą, parodote paveiksliuką, ji padaro, o rezultatas parodo, kad ne Jūsų veidui...štai ir rizika yra
O dėl pasitikėjimo kirpėja - aš siūlau išvis neiti pas tą, kurią abejojate nors kažkiek
QUOTE(Saule_S @ 2012 09 01, 21:14)
Super ilgų nereikia. Verčiau neiškarpytų gal
QUOTE(Uodegyte @ 2012 09 03, 13:36)
O man nepatiko Pradžia patiko, o vat pabaigoj visko tiek daug ten pasirodė vos ne palmės ant galvos...ir modelio veidukas dailus, bet va šventei tokios šukuosenos aš jai nedaryčiau Arba priekį reiktų kitaip sukomponuoti
Benice, klausimelis
Kiek laiko pries vestuves patartumete plaukus dazytis - esu tamsiaplauke ir dazau tamsiai , kazkur lyg ir skaiciau pries savaite
Kiek laiko pries vestuves patartumete plaukus dazytis - esu tamsiaplauke ir dazau tamsiai , kazkur lyg ir skaiciau pries savaite
QUOTE(rabelkyte @ 2012 09 03, 22:53)
man irgi ta is youtubo negrazi
Benice, gal turit kokiu pvz kad butu sukelti plaukai aukstai
su grifkute kad butu
Benice, gal turit kokiu pvz kad butu sukelti plaukai aukstai
su grifkute kad butu
Dabar tokių nesidaro, tai neturiu ką parodyti O iš senų, tai ten tortai
QUOTE(panterra9 @ 2012 09 04, 00:49)
Benice, klausimelis
Jeigu jums nenudažo odos, tai galite ir prieš keletą dienų, bet jei nudažo, tai arti savaitės
QUOTE(Benice @ 2012 09 04, 08:28)
Jeigu jums nenudažo odos, tai galite ir prieš keletą dienų, bet jei nudažo, tai arti savaitės
Aciu uz atsakyma, vadinasi dazysiu beveik savaite pries del visa ko
O as nebezinau buvau pasidaryti bandomaja sukuosena, kai padare buvau patenkinta rezultatu, gyvai vaizdas gerai atrode, bet gryzus pasipaveikslavau ir nuotraukose visiskai kitaip atrodo nepatinka vaizdas nuotraukoje ar yra kuriai taip buve, ar cia tik man taip atrodo