Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

Žinau, kad foto maža, bet labai jau graži šukuosena wub.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karelija: 01 rugsėjo 2012 - 18:24
QUOTE(Karelija @ 2012 09 01, 19:09)
Žinau, kad foto maža, bet labai jau graži šukuosena wub.gif  wub.gif

Tikrai graži, man primena manąją wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurore_: 01 rugsėjo 2012 - 18:43
Merginos o jūs darotės bandomąją šukuoseną prieš vestuves? galvoju ar pasitikėt kirpėja ar pasidaryti iš anksto dar?
Atsakyti
QUOTE(Karelija @ 2012 09 01, 18:09)

tikrai gražu thumbup.gif kažin kokio ilgio plaukų reikia tokiai? g.gif nes atrodo tai tarsi daaaaug plaukų būtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule_S @ 2012 09 01, 21:14)
tikrai gražu  thumbup.gif  kažin kokio ilgio plaukų reikia tokiai?  g.gif  nes atrodo tai tarsi daaaaug plaukų būtų  biggrin.gif

Nežinau, kokie trumpiausia čia gali būti plaukučiai, bet mano tai yra iki krūtinės per priekį plaukus nuleidus smile.gif Ir plaukai gana ploni mano... Viskas ten pavyksta, jeigu kirpėja gerai išmano savo darbą. O prireikus gali pridėti ir papildomų plaukų dėl kiekio thumbup.gif
Atsakyti
labai graži šukuosena

http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
QUOTE(Karelija @ 2012 09 01, 19:09)
user posted image

Tikrai gražiai atrodo!
Bet plaukai tiek blizga, kad atrodo neįtikėtinai bigsmile.gif Iškart įtarimas - ar tik tėvelis fotošopas čia neprikišęs nagų biggrin.gif

QUOTE(kandita @ 2012 09 01, 20:03)
Merginos o jūs darotės bandomąją šukuoseną prieš vestuves? galvoju ar pasitikėt kirpėja ar pasidaryti iš anksto dar?

Aš visada siūlau pasidaryti, nebent žinote, kad šukuosena tikrai tiks. Juk būna ir taip, kad kirpėja moka viską puikiai atlikti, tik pasirinkta šukuosena netinka prie veido ir kas tada? doh.gif
Ateinate vestuvių rytą, parodote paveiksliuką, ji padaro, o rezultatas parodo, kad ne Jūsų veidui...štai ir rizika yra g.gif

O dėl pasitikėjimo kirpėja - aš siūlau išvis neiti pas tą, kurią abejojate nors kažkiek mirksiukas.gif

QUOTE(Saule_S @ 2012 09 01, 21:14)
tikrai gražu  thumbup.gif  kažin kokio ilgio plaukų reikia tokiai?  g.gif  nes atrodo tai tarsi daaaaug plaukų būtų  biggrin.gif

Super ilgų nereikia. Verčiau neiškarpytų gal g.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2012 09 03, 13:36)

O man nepatiko smile.gif Pradžia patiko, o vat pabaigoj visko tiek daug ten pasirodė g.gif vos ne palmės ant galvos...ir modelio veidukas dailus, bet va šventei tokios šukuosenos aš jai nedaryčiau g.gif Arba priekį reiktų kitaip sukomponuoti g.gif
Atsakyti
man irgi ta is youtubo negrazi schmoll.gif
Benice, gal turit kokiu pvz kad butu sukelti plaukai aukstai rolleyes.gif
pvz user posted image
su grifkute kad butu rolleyes.gif
Atsakyti
Benice, klausimelis 4u.gif

Kiek laiko pries vestuves patartumete plaukus dazytis - esu tamsiaplauke ir dazau tamsiai , kazkur lyg ir skaiciau pries savaite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2012 09 03, 22:53)
man irgi ta is youtubo negrazi  schmoll.gif
Benice, gal turit kokiu pvz kad butu sukelti plaukai aukstai  rolleyes.gif
su grifkute kad butu  rolleyes.gif

Dabar tokių nesidaro, tai neturiu ką parodyti g.gif O iš senų, tai ten tortai doh.gif

QUOTE(panterra9 @ 2012 09 04, 00:49)
Benice, klausimelis  4u.gif

Kiek laiko pries vestuves patartumete plaukus dazytis - esu tamsiaplauke ir dazau tamsiai  , kazkur lyg ir skaiciau pries savaite ax.gif

Jeigu jums nenudažo odos, tai galite ir prieš keletą dienų, bet jei nudažo, tai arti savaitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2012 09 04, 08:28)

Jeigu jums nenudažo odos, tai galite ir prieš keletą dienų, bet jei nudažo, tai arti savaitės  4u.gif

Aciu uz atsakyma, vadinasi dazysiu beveik savaite pries del visa ko ax.gif
Atsakyti
O as nebezinau doh.gif buvau pasidaryti bandomaja sukuosena, kai padare buvau patenkinta rezultatu, gyvai vaizdas gerai atrode, bet gryzus pasipaveikslavau ir nuotraukose visiskai kitaip atrodo doh.gif nepatinka vaizdas nuotraukoje schmoll.gif ar yra kuriai taip buve, ar cia tik man taip atrodo verysad.gif
Atsakyti