Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(Povila$ @ 2012 08 19, 18:51)
QUOTE(Sandrarom @ 2012 08 19, 18:13)

Negražu. Netvarkinga, garbanos (jei galima jas pavadinti tokiomis) negražios formos, atrodo kaip su putom suteptos ir tarp delnų pagniaužytos unsure.gif

Zinot, as geriau renkuosi sitokia netvarkinga ir negrazios formos, kaip jus sakote, ax.gif negu torta dailiai susukuota, ant galvos schmoll.gif

QUOTE(Benice @ 2012 08 20, 07:28)
Pabandžiau pasieiškoti ant tokios šukuosenos pavyzdžių ant tamsių plaukų. Prisimenu, kad dariau daug, tik dabar sunku atrasti  doh.gif  Radau tik bandomųjų nuotraukų,

Aciu labai uz nuotraukeles 4u.gif ties sita sukuosena ir sustosiu, lauksiu savaitgalio ax.gif
Atsakyti
sakykit, o ar kuriai nors teko pirma pasidaryti makiaza, o poto sukuosena? nezinau ar imanoma taip... g.gif
taciau del laiko trukumo butent taip noreciau pasidaryti (bandomaji cia...nes ji pritaikiau prie kitoos sventes)
Atsakyti
QUOTE(Norvegiska_slywa @ 2012 08 20, 13:40)
sakykit, o ar kuriai nors teko pirma pasidaryti makiaza, o poto sukuosena? nezinau ar imanoma taip... g.gif

įmanoma tokia tvarka darytis, vis gi, rekomenduoja pradžioj šukuoseną padaryti.. nes tų plaukų formavimo priemonių gali užpurkšti ant veido kur nors, tokių būdu gali makiažui kas nors atsitikti (nors nelabai įsivaizduoju, kas) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2012 08 20, 10:28)
Labai jau kategoriškas esate, tamsta  doh.gif
Kai kurioms, o tokių nemažai, ši šukuosena labai patinka  bigsmile.gif

Tai aš tik savo nuomonę pasakiau cool.gif Prieš paskutinė labai labai graži bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sandrarom @ 2012 08 20, 12:27)
Zinot, as geriau renkuosi sitokia netvarkinga ir negrazios formos, kaip jus sakote,  ax.gif negu torta dailiai susukuota, ant galvos  schmoll.gif

Apie tortą aš nekalbėjau lyg ir... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 08 20, 14:15)
įmanoma tokia tvarka darytis, vis gi, rekomenduoja pradžioj šukuoseną padaryti.. nes tų plaukų formavimo priemonių gali užpurkšti ant veido kur nors, tokių būdu gali makiažui kas nors atsitikti (nors nelabai įsivaizduoju, kas) 4u.gif

Pritariu. Galima darytis, tik atsargiai.
Kirpėjai, aišku, tai labai nepatogu, nes formuojant plaukus turi labai atidžiai žiūrėti, kad jokie plaukai nebūtų ant veido (plaukas gali nuimti kažkiek sausos pudros, gali prakaituoti ta vieta), jokio lako nepatektų ant kaktos (priduoda blizgesio).
O jei tektų plautis galvą...gali ir vandens ant kaktos atsirasti...žodžiu niuansų būna..bet viską galima suderinti jei kirpėja geranoriška.
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2012 08 20, 11:28)
Pabandžiau pasieiškoti ant tokios šukuosenos pavyzdžių ant tamsių plaukų. Prisimenu, kad dariau daug, tik dabar sunku atrasti  doh.gif 

Benice, tai taip šukuoseną darydama jūs sukat bigudukais ar karštom žnyplėm? Labai gražu ax.gif Norėtųsi ir man tokios bet dabar nevilty esu, negi su mano plaukais to neišeina padaryt.
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2012 08 20, 15:26)
Benice, tai taip šukuoseną darydama jūs sukat bigudukais ar karštom žnyplėm? Labai gražu ax.gif Norėtųsi ir man tokios bet dabar nevilty esu, negi su mano plaukais to neišeina padaryt.

Sukti su karštom žnyplėms reikia. Tokią šukuoseną galima padaryti iš bet kokių plaukų, kurie siekia pečius. Dažniausiai tai geras sprendimas ploniems plaukams arba tokiems, kur nelaiko garbanų būnant palaidais 4u.gif
Atsakyti
Garbanos laikysis jeigu viską atliksit tokia tvarka: paimam sruogą (ne per didelę, nes gali ne visus plaukus paveikti karštis), papurškiam SILPNOS (labai svarbu, kad būtų silpnas) fiksacijos laku (bet negailint iš abiejų sruogos pusių) ir sukam su žnyplėm. Nelaikom per ilgai (nes sudeginsit plaukus ir plaukas pakeis struktūra, o nuo to irgi nesilaikys garbana) bet ir ne per trumpai (nespėsit denatūruot keratino). Tada neišvyniojant garbanos ją ištraukiam iš žnyplių ir susuktą susegam. Visa fiksacija ir vyksta kol garbana šąla smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2012 08 20, 16:30)
Garbanos laikysis jeigu viską atliksit tokia tvarka<...>Tada neišvyniojant garbanos ją ištraukiam iš žnyplių ir susuktą susegam.

bet čia susegtoms garbanoms tik galioja,taip?
O jei merginai nelaiko palaidos garbanos, kaip padaryti, kad palaidos neišsileistų po 30 min.?
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 08 20, 16:46)
O jei merginai nelaiko palaidos garbanos, kaip padaryti, kad palaidos neišsileistų po 30 min.?

Yra tokių plaukų tipų, kad nelaiko. Ir nieko nepadarysi, bandyta 100 kartų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 08 20, 16:46)

Ne, čia kaip tik palaidoms. Jos užsifiksuoja taip ir tada ilgai laikosi smile.gif Aišku po to reikėtų dar priemonių pritepti ir pripurkšti jau STIPRIOS fiksacijos lako. Aš mėgstu jas išimti, tada šepečiu iššukuoti (nebijokit šito žingsnio, jos tik dar gražiau atrodys), pavelti nuo šaknų, ir supurkšti laku. Gaunasi didelės sausos garbanos ir puri, nuo šaknų pakelta šukuosena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2012 08 20, 17:15)
Ne, čia kaip tik palaidoms.

ačiū, pažiūrėsim, ką sakys kirpėja.. bigsmile.gif mano garbanos laiko, bet ne tiek, kiek norėtųsi blush2.gif
Atsakyti