Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(vaiduliauskis @ 2012 08 17, 21:38)
Tai va, šiandien buvau antrai bandomajai, ir supratau, kad nieko nebus su mano plaukais....

...o ant biguduku nebandysit sukt? g.gif Ilgiau issilaiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2012 08 17, 22:38)

Tad nieko gero, išsileis ir gausis lyg su palaidaus susegtais plaukais esu. Bet jau nei laiko nėra nervintis, manau susitaikiau... doh.gif

tai gal pynimą tada daryk, jei nenori paprastai palaidų plaukų?

Koxamte, pasižiūrėk Macijausko vestuvių foto, man gražiai buvo merginos plaukai sutvarkyti, paprastai, bet gražiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 08 18, 12:13)
tai gal pynimą tada daryk, jei nenori paprastai palaidų plaukų?

Koxamte, pasižiūrėk Macijausko vestuvių foto, man gražiai buvo merginos plaukai sutvarkyti, paprastai, bet gražiai 4u.gif

As ir pynima norejau siulyt, man asmeniskai dabar labai grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zilile.c @ 2012 08 18, 17:45)
As ir pynima norejau siulyt, man asmeniskai dabar labai grazu smile.gif

Mano per trumpi ir per ploni plaukučiai tam... o su bigudukais sukt net nesiūlė.. įdomu kodėl?
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2012 08 18, 19:22)
Mano per trumpi ir per ploni plaukučiai tam... o su bigudukais sukt net nesiūlė.. įdomu kodėl?

Mano drauges tamsus rudi, bet ploni plaukuciai ir tesiekia pecius. Bet per vestuves jai plaukusius sueme ir viename sone nuo priekio buvo pynimas lengvas. Laaabai graziai atrode, nebuvo tu baltu, sviecianciu odos ploteliu. Taip kad pynimas pynimui nelygus.
Atsakyti
Laba 4u.gif turiu tamsius plaukus ir noriu paklausti jusu nuomones, ar si sukuosena taip pat ziuretusi ir su tamsiais plaukais? g.gif Kiek zinau plauku spalva daug ka reiskia irgi sukuosenai g.gif

user posted image

Kita savaitgali einu daryt bandomaja sukuosena, bet kaip ir daugelis cia esanciu merginu, negaliu issirinkti sukuosenos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 19 rugpjūčio 2012 - 20:57
QUOTE(Sandrarom @ 2012 08 19, 19:13)

Labai graži šukuosena, tai čia sukti plaukučiai su karštom žnyplėm? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrarom @ 2012 08 19, 18:13)

Negražu. Netvarkinga, garbanos (jei galima jas pavadinti tokiomis) negražios formos, atrodo kaip su putom suteptos ir tarp delnų pagniaužytos unsure.gif
Atsakyti
Laba  4u.gif  turiu tamsius plaukus ir noriu paklausti jusu nuomones, ar si sukuosena taip pat ziuretusi ir su tamsiais plaukais?  g.gif  Kiek zinau plauku spalva daug ka reiskia irgi sukuosenai  g.gif

user posted image

Pabandžiau pasieiškoti ant tokios šukuosenos pavyzdžių ant tamsių plaukų. Prisimenu, kad dariau daug, tik dabar sunku atrasti doh.gif Radau tik bandomųjų nuotraukų, taip kad čia nelabai tvarkingai, bet kažką gal eina suprasti. Šiaip pakankamai dažnai nuotakos pasirenka šį variantą ir ant tamsių plaukučių:
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

QUOTE(Povila$ @ 2012 08 19, 21:51)

Negražu. Netvarkinga, garbanos (jei galima jas pavadinti tokiomis) negražios formos, atrodo kaip su putom suteptos ir tarp delnų pagniaužytos unsure.gif

Labai jau kategoriškas esate, tamsta doh.gif
Kai kurioms, o tokių nemažai, ši šukuosena labai patinka bigsmile.gif
Atsakyti
sveiki, o kokias šukuosenas rekomenduotumėt prie tokios suknelės? plaukai ilgi iki juosmens tamsiai rudi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule_S @ 2012 08 20, 10:46)
sveiki, o kokias šukuosenas rekomenduotumėt prie tokios suknelės? plaukai ilgi iki juosmens tamsiai rudi.  ax.gif

Kadangi suknelės iškirptės forma labai akcentuojama, ten yra kažkokių papuošimų, karoliukų, siuvinėjimų, tai gražiau būtų jeigu ant jų nekrįstų plaukai. Visų pirma tie karoliukai (ar kas ten yra) gali pešt plauką (kad ir ištaršyti kokią kasą..), antra - negražiai žiūrėsis ta vieta...Tad jeigu turite gražias kaklo linijas, veiduko formą, tai siūlyčiau kažkas, kas būtų nugaroje. Gali būti kuodas, gali būti palaidi ar pan., bet nukreipti į galą. 4u.gif

Čia tik mano nuomonė, gal realiai jūsų kirpėja bus kitos nuomonės, o gal ir Jūs pati žūt-būt norėsite kitaip 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2012 08 20, 09:59)
Kadangi suknelės iškirptės forma labai akcentuojama, ten yra kažkokių papuošimų, karoliukų, siuvinėjimų, tai gražiau būtų jeigu ant jų nekrįstų plaukai. Visų pirma tie karoliukai (ar kas ten yra) gali pešt plauką (kad ir ištaršyti kokią kasą..), antra - negražiai žiūrėsis ta vieta...Tad jeigu turite gražias kaklo linijas, veiduko formą, tai siūlyčiau kažkas, kas būtų nugaroje. Gali būti kuodas, gali būti palaidi ar pan., bet nukreipti į galą.  4u.gif

Čia tik mano nuomonė, gal realiai jūsų kirpėja bus kitos nuomonės, o gal ir Jūs pati žūt-būt norėsite kitaip  4u.gif  biggrin.gif

4u.gif dėkui
Na pati tai irgi panašiai noriu, kažko "alia malvinos" šukuosena, kad ir ilgis matytųsi, ir kad romantiškai atrodytų, ir žinomai, kad suknelės grožis matytųsi ax.gif čia gautųsi nei uodega nei palaidi plaukai g.gif
Atsakyti