Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(perla <3 @ 2012 08 14, 11:16)
keletas meteliu, ne variantas smile.gif  be to, kai prisiklijuociau, tai pykt negaleciau- kaktos nesuraukciau  lotuliukas.gif darysiuos tatoo. jau apsisprendziau  lotuliukas.gif

O jei rimtai, gal turite kokiu idomiu pavyzdziu trumpu plauku sukuosenu su neriniais?

Su trumpais nebe, neteko daryti... g.gif
Atsakyti
man tai negrazus tas per kakta ax.gif
Atsakyti
user posted image

labai neturiu laiko kapstytis dabar internete, va ką tik radau... mano nuomone prie trumpų plaukų, gal ko smulkesnio reikia, nes tokie dideli atrodo kaip skrybelaitės 4u.gif
Atsakyti
mano plauku trumpumas mazdaug tokio ilgio, lengvai pagarbanojus, tai garnaos tikrai tokio ilgio gaunasi user posted image

o man grazu kazkas tokio smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Buvau bandomojoje, likau labai patenkinta. Kaip Benice ir patarė parinkau nuotraukų, kokio noriu bendro vaizdo, tada kokių maždaug garbanų noriu ir koks turi būti pynimas thumbup.gif kirpėja tikrai jokių improvizacijų į šoną nepridarė, iš karto susitarėm,kad man nereikia blizgančių, šlapių garbanų, tai jų ir nebuvo... žodžiu, ramiai laukiu vestuvių dienos, tikiu, kad viskas bus gerai ax.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Laba diena, aš kol apsiženysiu turbūt išprotėsiu ieškodama suknelės- gėlių-šukuosenos ir pan. lotuliukas.gif buvau griežtai prieš vėliumą nusiteikusi ir net susigalvojusi kokį kuoduką norėčiau, o dabar tokią suknelę nusižiūrėjau, kur verkiant vėliumas prašosi lotuliukas.gif ir mano kuodukas visai jai netiks schmoll.gif kažkaip šukuoseną norisi arba uodega ant šono, arba kažko tokio lengvai romantiško kaip "malvinos" susegimas, net nežinau... doh.gif bet ar gražiai atrodys vėliumas jei bus uodega ant šono? o plaukai mano ilgi, iki juosmens ir tamsiai rudi (pagaliau atsiauginau) bet turiu tokį kompleksą blush2.gif labai mano plokščias veidas yra, jokie prilaižymai tragiškai atrodo, gal kokių minčių turėsite mano paieškoms pagelbėti ax.gif
P.S. bandau įkelti nuotrauką, gal pavyks parodyti suknelę
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2012 08 15, 23:14)

Tragedija. laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2012 08 16, 18:09)
Tragedija. laugh.gif

drinks_cheers.gif ir as su ttokia schmoll.gif , bet yra kam patinka. Pamaciau ir idejau ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
rolleyes.gif baisumėlis
Atsakyti
Sveikutės jaunosios 4u.gif

Norėjau paklausti, gal turit kokių pvz. ilgesniem palaidiem plaukam? blush2.gif norėčiau, gal kad būtų koks lengvas pynimas ant jų..bet jokių pvz neradau, kas patiktų doh.gif
Atsakyti
Tai va, šiandien buvau antrai bandomajai, ir supratau, kad nieko nebus su mano plaukais.... Šįkart vieną pusę prieš sukant sruogas putom tepė, kitą galvos pusę bandė be tepimo/purškimo sukt. Sruoga po to su laku papurškus pasilaiko lygiai minutę - iškart išsileidžia, nes mano plaukai visai tam nelinkę.... Tad nieko gero, išsileis ir gausis lyg su palaidaus susegtais plaukais esu. Bet jau nei laiko nėra nervintis, manau susitaikiau... doh.gif
Atsakyti