Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

Mano vestuvine sukuoseno turejo buti stai tokia:
user posted image is priekio
user posted image is galo. smile.gif
Per bandomaja taip ir padare,likau suzaveta!
Bet per vestuves vos neverkiau,kadangi sukuosena buvo VISISKAI kitokia!
Sukuosena
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c@ndy: 08 rugpjūčio 2012 - 21:49
QUOTE(c@ndy @ 2012 08 08, 22:47)

o kaip čia taip atsitiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 08 08, 22:38)
o kaip čia taip atsitiko? g.gif

kirpeja sake,kad pabandys siek tiek graziau padaryt,is priekio gerai nesimate,nes as skubejau ir is visu pusiu nepaziurejau.O is sonu kaip matote netvarkinga..bet nenorejau jau aiskintis kadangi laikas spaude
Atsakyti
QUOTE(c@ndy @ 2012 08 09, 00:13)
kirpeja sake,kad pabandys siek tiek graziau padaryt,is priekio gerai nesimate,nes as skubejau ir is visu pusiu nepaziurejau.O is sonu kaip matote netvarkinga..bet nenorejau jau aiskintis kadangi laikas spaude

nu jo, norėjo kaip geriau, gavosi kaip visada 4u.gif gera pamoka mums visoms bus, kad jokių nenumatytų pakeitimų vestuvių dieną geriau nedaryti.
man jūsų auskarai labai patinka ax.gif
Atsakyti
Mano vestuvine sukuoseno turejo buti stai tokia:
Sukuosena

blink.gif unsure.gif ne nepanasu...
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 08 08, 23:19)
nu jo, norėjo kaip geriau, gavosi kaip visada  4u.gif gera pamoka mums visoms bus, kad jokių nenumatytų pakeitimų vestuvių dieną geriau nedaryti.
man jūsų auskarai labai patinka ax.gif

tai jau tikrai...o auskarai tai mano ranku darbas 4u.gif
Atsakyti
nu sakes, C@ndy blink.gif blink.gif Bet manau vistiek graziai atrodei mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2012 08 09, 09:36)
nu sakes, C@ndy  blink.gif  blink.gif Bet manau vistiek  graziai atrodei  mirksiukas.gif  4u.gif

Tiesa pasakius sau atrodziau klaikiai.as visiskai kitaip isivaizdavau save atrodancia vestuviu diena...viskas buvo ne taip,kaip turejo buti.Tik makiazas buvo to wub.gif bulas
Atsakyti
Sukuosena

Užuojauta 4u.gif doh.gif
Bet nėra tragiškai juk, aišku, galima buvo gražiau tą priekį paderinti, bet juk nebuvo baisaus torto ant galvos, taip kad situacija dar pakenčiama 4u.gif

Gera pamoka kitoms mergaitėms, kad jei patiko bandomoji - geriau nedaryti jokių improvizacijų g.gif
Atsakyti
Sukuosena
[/quote]
na jo ir kirpeja verysad.gif
Atsakyti
Patiktų laisvas kuodas:

user posted image

Arba palaidi plaukai:

user posted image

Bet mano plaukai nėra geri, tik iki pečių, o dar žadu galiukus pakirpt kad atšviežėtų tai nežinau, ką išeis su jais padaryti verysad.gif

Mano plaukai grynai va tokie plonyčiai kaip šios aktorės:

user posted image

Gal kas turi idėjų, ką iš jų galima padaryti? biggrin.gif
Atsakyti
Buvau užvakar bandomajai šukuosenai... Noriu laisvesnės šukuosenos, sugarbanotos ir pasegtos šiek tiek. Garbanojo, suko, susuko puse galvos bet man nelabai patiko. Su kirpčiais nežino ką daryt, tai segė viršugalvyje. O tos garbanos visiškai kitaip atrodo nei visose buvusiose čia nuotraukose: jos atrodo nestandžios, laisvos, o mano, kadangi pripurškia lako pirma ir tada suka jos gaunasi kaip šlapio efekto... Išėjau iš kirpyklos ir po kokių 2 val jos pasileido truputuką, tai tik tada atrodė ne tokios "šlapios". Net nežinau ką ir galvoti.. unsure.gif
Atsakyti